Bakunjin
Iskusan
- Poruka
- 5.974
http://3.***************/_u0e7Viwg6Wg/RebfS4PHRrI/AAAAAAAAAAg/E4UFP07dOFk/s320/flag.jpg
ЗАСТАВА КУЛЕ.
ЗАСТАВА КУЛЕ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vlajkokako ljubav?
![]()
Јел Прудон био цавуља?
Читао сам нека његова запажања, па реално су његове занатлије и ситни трговци схебали комуну. Они су сматрали да је комуна ропство радних људи.
А тек они предлози о измирењу између буржуја и радника. Као фол да ће се буржуји сами одрећи дела богатства у корист сиромашних.![]()
Е ту је Кропоткин најинтересантнији. Мада ми није јасан његов сукоб са Лењином. А друг Лењин је понудио да Пера буде са'рањен уз све државне почасти.
Па покрет јесте био угушен, али нису сви анархисти изопштени из Совјетског друштва. Александра Михаиловна Колонтајна је чак постала амбасадор СССР-а у Швецкој.
![]()
Треба 19. да буде нека свирка. Мислим да је то прави зицер.
Па гробарска ружа ти је сестрић, а Миладин ти је синовац.Није присуствовала ни на оснивању антиауторитативне интернационале у Сант Имиеру, где су се већ окупили сви они који су се сматрали анархистима.
Ког ?
Оног у затвору што леши амере или гробарску ружу ?
Само да се појави. Или да се ја појавим.ijaoooomoramo dobro da te pripremimo
![]()
pozdrav...![]()
des labmenpozdrav...![]()
Само да се појави. Или да се ја појавим.![]()
Ако будем почео да радим, до кујца.
cek, pa sto je prethodno ne pozoves negde na sladoled?![]()
Опипавам терен.cek, pa sto je prethodno ne pozoves negde na sladoled?![]()
Опипавам терен.
А и сутра увече идем у АР.
Ma... има дечка...dok ti budes opipao propade kombinacija. zovi je sad, sto bi cekao ako ti se svidja?![]()
Ma... има дечка...![]()
Неки клинац, aли позер, еби га.
Да видим развој ситуације. Није срећна са њим.![]()
Ma... има дечка...![]()
Неки клинац, aли позер, еби га.
Да видим развој ситуације. Није срећна са њим.![]()
Ма као смор јој је с њим. Не бих да улећем док она то не одради ваљано. Да га шутне како доликује сваком позеру.ako nije srecna sa njim i to ti je rekla, to je znak da navalis u akcijusem ako se ne plasis "pozera"
![]()
Мени је амбицијаВлајко, не слушај женске савете с' тим у вези.
Милица хоће да те навуче, да пропаднеш да би после причала о женској доминацији.
Удари малој чежњу, иди негде напиј се и весели.