Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
A DA ME VIDI BABO 
(A DA TE VIDI BABO)
DA SE OPIJAM,
(DA SE OPIJAS SEDAM JEGERA)
SEDAM JEGERA
SEDAM JEGERA

(A DA TE VIDI BABO)
DA SE OPIJAM,
(DA SE OPIJAS SEDAM JEGERA)
SEDAM JEGERA
SEDAM JEGERA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kreni od prvog posta kolege paprike pa ce ti biti jasno ..a nisam rekao da nisam na krku ..vec da nisam u krku ..razlika je ako se ne varam ..
a krk zlatni otok .njivice malo ribarsko mejsto ....je smjesteno tako da ima vrlo dobru klimu to jest mnogo toga ga zaobilazi ...

Jos uvijek ti pisem pjesme
jos uvijek za tebe disem
jos uvijek me dusa boli
sto te drugi voli
Jos uvijek ti pisem pjesme
misli tvojim likom bojim
i jos te u stopu pratim
a u mjestu stojim
Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .

oooooooo eu ooooooo eu
ti svetlis nam i u mraku
ooooooooooo eu ooooooooo eu
ne licis ti na svraku
ti si bas suuuuuuuper eeeeu
pruzices nam ljubav svu
oooooooo eu oooooooo eu
ti svetlis nam u mraku
(uz ovo ide melodija o christmas tree
iliti o tanenbaum na nemackom)

kad se kaže krk, ovde svi uglavnom misle na ostrvo, al dobro kad insistiraš- nije na nego u...
nego, ne čitaju mi se prethodne stranice...ajd vi to rešite međusobno...ja sam samo dobacila, onako usput

Bandi, uvek ostar kao britko secivo giljotine koje pada na karotide Robespjera.
Ima neke istine u tome sto pricas, ali 'ebiga, Cacak nikad nije bio omiljen vladarima, jos od Ace Jugoslovena kojeg su izvizdali kad je dosao na sahranu Vojvodi Stepi, preko fejk Zagorca kojem su isekli struju na pola govora jedini put kad je bio u svojstvu faraona (a pre toga ga je ispickarao radnik na zeleznickoj stanici u junu 1941. kad je isao da se sastane sa Drazom), Zlobe kojeg su gadjali kamenicama, pa do Bote koji je jos i najbolje prosao. Cak je i Ilic koji je bio 4 godine u vlasti gradio samo to neko svoje prigradsko naselje, a samom gradu nije doneo nista. Zato i nije za cudjenje sto je ceo grad, pa i FK Borac dosta skroman i nerazvijen. A i ne mogu da se otcepe, pa zato zabole yayare na vrhu da im se uvlace.
kolega i ovaj tvoj post potvrdjuje ono sto sam napisao a i dodajem vrlo neodgojen i prost sa primitivnim forama ...
kolega znam da nisi ti kriv vec okruzenje u kojem si odrastao ..jer se tada stice kultura i odgoj ..sada je kasno da te neko preodgoji ...

drugar, zanemari tematiku, jel lepo ovako melodicno jel daa?Ljubi ga Hildo.
ideem da jedem krem da utopim tuguu

drugar, zanemari tematiku, jel lepo ovako melodicno jel daa?
Ja danas ubih skoro celu kutiju od po kila... Mogu ti reći da me oraspoložila
Служио сам ВЈ у Чачку, или учачку како сами кажу.

drugar, zanemari tematiku, jel lepo ovako melodicno jel daa?

Pokazi svoje zmijsko telo
slobodno, smelo
pohvali se kad imas s cim
Daj svima domaci zadatak
nimalo lak
nisi ti kriva sto si mrak

ne drugar, ovo je samoinicijativno, hihihiterasko se udvara Hildu...