vilaraviojla
Domaćin
- Poruka
- 3.317
Mozda ga oblije toplina i milina kad pomisli na Karadjordjevu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda ga oblije toplina i milina kad pomisli na Karadjordjevu![]()

Нек погурају Динамо из Врања.Sta ces, imaju protekciju sa samog vrha.U osnovi, nemam nista protiv toga da NP bude u prvoj ligi, i generalno sam uvek za bilo sta sto moze da pogura te krajeve napred. Ali tu "torcidu sandzak" rasformirati po kratkom postupku.

Нису сви локал-патриоти.Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .![]()

kolegice cemu sarkazam....paprika je zlonamjeran po obicaju ..no sto se mene tice mozete da mislite sta zelite ..vreme je dans bilo kako sam rekao .a osim toga jel uopce neko zna za gdje sam rekao da je takvo vreme
to sto pise krk ne znaci da sam u krku..sto i nisam .inace radi ravnjanja
![]()
Mozda ga oblije toplina i milina kad pomisli na Karadjordjevu![]()

Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .![]()

Могли би модератори малко и да реагују,
а што се мене тиче..........добио си податке,
па сад можеш да ме повучеш и за петељку!
Ако будеш вукао довољно добро..........добићеш и семе!

kolegice cemu sarkazam....paprika je zlonamjeran po obicaju ..no sto se mene tice mozete da mislite sta zelite ..vreme je dans bilo kako sam rekao .a osim toga jel uopce neko zna za gdje sam rekao da je takvo vreme
to sto pise krk ne znaci da sam u krku..sto i nisam .inace radi ravnjanja
![]()
Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .![]()
Ценим да ће пре бити само ово БОЛДИРАНО!
![]()
![]()
![]()

Хихихихи...Čačak, Čačak, šumadijski roken rol, to je život moj i tvoj, oj Moravo oj...
![]()
pa šta i da jesi?
krk je baš lepo ostrvo, čujem da će postati energetski nezavisna regija, takoreći, pravi ekološki raj....u čemu je dakle je.beni problem biti ili ne biti na krku?![]()
...je smjesteno tako da ima vrlo dobru klimu to jest mnogo toga ga zaobilazi ...
Хихихихи...
Гребићи... каки су слатки...

Pa to mi mala sestra za Uskrs tražila da joj nacrtam "uskršnja jaja" a ja nisam baš nešto stvorena za crtanje![]()

kolega i ovaj tvoj post potvrdjuje ono sto sam napisao a i dodajem vrlo neodgojen i prost sa primitivnim forama ...
kolega znam da nisi ti kriv vec okruzenje u kojem si odrastao ..jer se tada stice kultura i odgoj ..sada je kasno da te neko preodgoji ...
![]()

.......МОЖЕ ТИ СЕ..........А И МОЖЕ ВАМ СЕ!kreni od prvog posta kolege paprike pa ce ti biti jasno ..a nisam rekao da nisam na krku ..vec da nisam u krku ..razlika je ako se ne varam ..
a krk zlatni otok .njivice malo ribarsko mejsto ....je smjesteno tako da ima vrlo dobru klimu to jest mnogo toga ga zaobilazi ...
![]()
kolega ..vidis da ne gresim ..a da zazoves moderaciju ili da je ja pozovem mozda .
a i svatko se prima ili spominje ono sto mu fali u zivotu
![]()