skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .:lol:

Sta ces, imaju protekciju sa samog vrha. :( U osnovi, nemam nista protiv toga da NP bude u prvoj ligi, i generalno sam uvek za bilo sta sto moze da pogura te krajeve napred. Ali tu "torcidu sandzak" rasformirati po kratkom postupku.
Нек погурају Динамо из Врања. :lol:
Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .:lol:
Нису сви локал-патриоти. :mrgreen:

I KRAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!

JA VOLIM PARTIZAN JA VOLIM ČELZI (..) !!!

:mrgreen:

kolegice cemu sarkazam....paprika je zlonamjeran po obicaju ..no sto se mene tice mozete da mislite sta zelite ..vreme je dans bilo kako sam rekao .a osim toga jel uopce neko zna za gdje sam rekao da je takvo vreme
to sto pise krk ne znaci da sam u krku..sto i nisam .inace radi ravnjanja:)

:bye:

Могли би модератори малко и да реагују,
а што се мене тиче..........добио си податке,
па сад можеш да ме повучеш и за петељку!
Ако будеш вукао довољно добро..........добићеш и семе!

:lol:

čak je i meni, koja pojma nemam o fudb. klubovima, ovaj opis preteran:super:

Могли би модератори малко и да реагују,
а што се мене тиче..........добио си податке,
па сад можеш да ме повучеш и за петељку!
Ако будеш вукао довољно добро..........добићеш и семе!

kolega i ovaj tvoj post potvrdjuje ono sto sam napisao a i dodajem vrlo neodgojen i prost sa primitivnim forama ...:cool:

kolega znam da nisi ti kriv vec okruzenje u kojem si odrastao ..jer se tada stice kultura i odgoj ..sada je kasno da te neko preodgoji ...:think:

kolegice cemu sarkazam....paprika je zlonamjeran po obicaju ..no sto se mene tice mozete da mislite sta zelite ..vreme je dans bilo kako sam rekao .a osim toga jel uopce neko zna za gdje sam rekao da je takvo vreme
to sto pise krk ne znaci da sam u krku..sto i nisam .inace radi ravnjanja:)

pa šta i da jesi?
krk je baš lepo ostrvo, čujem da će postati energetski nezavisna regija, takoreći, pravi ekološki raj....u čemu je dakle je.beni problem biti ili ne biti na krku? :confused:

Čačak, Čačak, šumadijski roken rol, to je život moj i tvoj, oj Moravo oj...

IMG_0130a-1.jpg

pa šta i da jesi?
krk je baš lepo ostrvo, čujem da će postati energetski nezavisna regija, takoreći, pravi ekološki raj....u čemu je dakle je.beni problem biti ili ne biti na krku? :confused:

kreni od prvog posta kolege paprike pa ce ti biti jasno ..a nisam rekao da nisam na krku ..vec da nisam u krku ..razlika je ako se ne varam ..

a krk zlatni otok .njivice malo ribarsko mejsto .:heart:...je smjesteno tako da ima vrlo dobru klimu to jest mnogo toga ga zaobilazi ...

kolega i ovaj tvoj post potvrdjuje ono sto sam napisao a i dodajem vrlo neodgojen i prost sa primitivnim forama ...:cool:

kolega znam da nisi ti kriv vec okruzenje u kojem si odrastao ..jer se tada stice kultura i odgoj ..sada je kasno da te neko preodgoji ...:think:

МААА ЛАКО ЈЕ ВАМА НА КРСТИ!
МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ И РАДИТЕ ШТА ГОД ХОЋЕТЕ!
ЧУВА ВАС МОДЕРАЦИЈА!

ЦЕНИМ ДА БИ ДА ЈЕ ОВАКО НЕШТО НАПИСАО СРБИН ЗА ХРВАТА..........ПОПИО БАРЕМ ДВОДНЕВНИ БАН!

САМО ЦЕПАЈ :ok::ok::ok:.......МОЖЕ ТИ СЕ..........А И МОЖЕ ВАМ СЕ!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back