Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.649
Ja jedem Mozart kugle, dobio iz Beca.A posle cu na Nutellu. Nece mene Jacques Brel dovesti do vjenosjeka!
![]()
Снооб.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jedem Mozart kugle, dobio iz Beca.A posle cu na Nutellu. Nece mene Jacques Brel dovesti do vjenosjeka!
![]()

![]()

Zasto okolisas ?
Reci direktno, da se ponasam papanski, i da time ne predstavljam samo sebe nego cijelu drustvenu zajednicu u kojoj živim.
A sada.. Pa ovo što ja pišem, refreni turbofolk pjesama, nijedna kao što vidis nije na ijekavici, sve su na ekavici, tj.izvodjaci su iz Srbije.
Turbofolk je uostalom nastao u Srbiji 90-tih, nije nastao u Bosni.
Srbija je sad centar turbofolka, u kojoj iz dana u dan sazrijevaju novi turbofolkeri.
Крвопијо једна,знамо ми шта ти ждереш кад се спусти мрак....![]()
Ma kakav krem, sad je vreme sira i pršuta.![]()

A jes' ti naš, kad se sam ubacuješ u tu grupu?![]()

ti ko ja kad sam u depri ili kad imam pms
samo gulim po slatkišima![]()

Пиколина лупа како цео дан висим на рачунару, што није тачно. Па она проводи бар четвороструко више него ја.
jel si normalan..pršuta sada...![]()
Mene cokolada izvlaci iz depre i sivog vremena. Da zivim na severu, imao bih 400kg. Ili bih presao na vodku.![]()
Nisam procitao do kraja..
Al dobro.. i meni si prigovarao što se ponašam papanski.
Tebi niko ne valja..
Samo ti valjas jel ?![]()
Још мало па је четвртак.

hvala drugarterasko je kao osoba izuzetno pošten, iskren i to kod ljudi izuzetno cenim..A moje nije da sudim ljudima kakav život žive...
meni mnogo više odgovara posna hrana...jedva cekam petrovački post...![]()
Качи ми се на кичму нон стоп као да је неки анђео. Ако је реч о неким симпатијама према мени, изаћићу јој суссрет, даћу јој број у инбоксу али не обећавам ништа пре него што је упознам јер откуд знам ко је и шта је (можда је нека потајна радикалка, ДС-овка, УРС-овка, Дверјанка...)zar uopšte još neko na ovoj planeti
meri drugima vreme provedeno za računarom?
jel si normalan..pršuta sada...![]()
ja bih sad bar rafaelo kugle, volim kuglasto, a nutela mi je broj jedan i mogu da je jedem kad hocesJa jedem Mozart kugle, dobio iz Beca.A posle cu na Nutellu. Nece mene Jacques Brel dovesti do vjenosjeka!
![]()