skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kreni od prvog posta kolege paprike pa ce ti biti jasno ..a nisam rekao da nisam na krku ..vec da nisam u krku ..razlika je ako se ne varam ..

a krk zlatni otok .njivice malo ribarsko mejsto .:heart:...je smjesteno tako da ima vrlo dobru klimu to jest mnogo toga ga zaobilazi ...

:bye:

kad se kaže krk, ovde svi uglavnom misle na ostrvo, al dobro kad insistiraš- nije na nego u...

nego, ne čitaju mi se prethodne stranice...ajd vi to rešite međusobno...ja sam samo dobacila, onako usput:)

Taj Čačak je ubedljivo najgrdji , pored onog Metalca i Lučana , uvek su jadni(jedino svaka čast za kup) , igraju na nekom ruglu od stadiona gde raste travuljina od 2 m iza tribine , a publika šaka jada maloumnih gejaka koji se lože na Hitlera i Zvezdu u isto vreme,kao i neka klinčadija koja beži iz škole na tekmu,samo su oni gori od Lučana jer je ono selo , a ovo je ipak ozbiljan grad . Gostovanje u Čačku je otprilike na nivou zanimljivosti ,onih legendarnih izleta u Makišku šumu , samo što se ovde duže putuje pa se stigne i bolje zagrejati za onaj smor tamo .:lol:

Bandi, uvek ostar kao britko secivo giljotine koje pada na karotide Robespjera. :lol:

Ima neke istine u tome sto pricas, ali 'ebiga, Cacak nikad nije bio omiljen vladarima, jos od Ace Jugoslovena kojeg su izvizdali kad je dosao na sahranu Vojvodi Stepi, preko fejk Zagorca kojem su isekli struju na pola govora jedini put kad je bio u svojstvu faraona (a pre toga ga je ispickarao radnik na zeleznickoj stanici u junu 1941. kad je isao da se sastane sa Drazom), Zlobe kojeg su gadjali kamenicama, pa do Bote koji je jos i najbolje prosao. Cak je i Ilic koji je bio 4 godine u vlasti gradio samo to neko svoje prigradsko naselje, a samom gradu nije doneo nista. Zato i nije za cudjenje sto je ceo grad, pa i FK Borac dosta skroman i nerazvijen. A i ne mogu da se otcepe, pa zato zabole yayare na vrhu da im se uvlace. :lol:

oooooooo eu ooooooo eu
ti svetlis nam i u mraku
ooooooooooo eu ooooooooo eu
ne licis ti na svraku

ti si bas suuuuuuuper eeeeu
pruzices nam ljubav svu

oooooooo eu oooooooo eu
ti svetlis nam u mraku

(uz ovo ide melodija o christmas tree
iliti o tanenbaum na nemackom)

Bandi, uvek ostar kao britko secivo giljotine koje pada na karotide Robespjera. :lol:

Ima neke istine u tome sto pricas, ali 'ebiga, Cacak nikad nije bio omiljen vladarima, jos od Ace Jugoslovena kojeg su izvizdali kad je dosao na sahranu Vojvodi Stepi, preko fejk Zagorca kojem su isekli struju na pola govora jedini put kad je bio u svojstvu faraona (a pre toga ga je ispickarao radnik na zeleznickoj stanici u junu 1941. kad je isao da se sastane sa Drazom), Zlobe kojeg su gadjali kamenicama, pa do Bote koji je jos i najbolje prosao. Cak je i Ilic koji je bio 4 godine u vlasti gradio samo to neko svoje prigradsko naselje, a samom gradu nije doneo nista. Zato i nije za cudjenje sto je ceo grad, pa i FK Borac dosta skroman i nerazvijen. A i ne mogu da se otcepe, pa zato zabole yayare na vrhu da im se uvlace. :lol:

Служио сам ВЈ у Чачку, или учачку како сами кажу.

kolega i ovaj tvoj post potvrdjuje ono sto sam napisao a i dodajem vrlo neodgojen i prost sa primitivnim forama ...:cool:

kolega znam da nisi ti kriv vec okruzenje u kojem si odrastao ..jer se tada stice kultura i odgoj ..sada je kasno da te neko preodgoji ...:think:

:bye:

Ми смо комшија, одрастали окружени усташама, шиптарима,муслиманима, стално у страху за сопствени живот.
Немој нам замерити, ви не знате ту страну, јер сте увек били на оној која напада, .
Него хајд ти назад на своје културне хрватске форуме, немој да те потреса српски простаклук.
А ако коме одавде зафалиш, нека ти слободно дође тамо.
Држ' се ти твог културног окружења, а нас просте оставите мало на миру, ако можете наравно, јер до сада нисте могли.

Служио сам ВЈ у Чачку, или учачку како сами кажу.

Meni je drag grad, imam neke rodjake kod kojih sam cesto, volim Moravu i lepo je leti kada se omladina malo vrati u grad pa se nesto zbiva. Inace dosta je osiromasio u poslednjih 4-5 godina, a primetio sam i da se nakotilo nekih primitivaca kojih pre nije bilo. Ali i dalje volim Cacak i imam dosta drugara odatle.

Pokazi svoje zmijsko telo
slobodno, smelo
pohvali se kad imas s cim

Daj svima domaci zadatak
nimalo lak
nisi ti kriva sto si mrak

oooooooo eu ooooooo eu
ti svetlis nam i u mraku
ooooooooooo eu ooooooooo eu
ne licis ti na svraku

ti si bas suuuuuuuper eeeeu
pruzices nam ljubav svu