skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bolje nemoj drugrčiću, navući ćeš depresiju, a raspoloženje se teško popravlja uz ovakvo vreme...

Zasto bi navukao depresiju? U sustini dobio je pozitivno misljenje sa dobronamernim savetima za otklanjanje nekih manjih nedostataka! Niko od nas nije savrsen i svi imamo neku manu, samo sto uvek lakse primetimo tudje nego svoje! Znas uvek je lakse biti pametan za druge nego za sebe! To ti je kao u sahu, kibicer uvek vidi najbolji potez!

Zasto bi navukao depresiju? U sustini dobio je pozitivno misljenje sa dobronamernim savetima za otklanjanje nekih manjih nedostataka! Niko od nas nije savrsen i svi imamo neku manu, samo sto uvek lakse primetimo tudje nego svoje! Znas uvek je lakse biti pametan za druge nego za sebe! To ti je kao u sahu, kibicer uvek vidi najbolji potez!
gde je to drugarice sad me zanima o ceemu se radi jel to na ovojj temilici?

joooooooooooooj bolje da ne znas mnogo sam besan sad i nervozan imam utisak kao da bi trebalo dfa razbijem ili polomim nesto

Nista strasno, otvori prozor i drekni iz sveg glasa nekoliko puta! Da neko ne bi pomislio ko zna sta, dozivaj neko zensko ime ()moze i musko), ako se bas neko i okrene u tvom pravcu samo slegni ramenima , odmahni glavom i nasmesi se :)

- rezervna varijanta, izmlati sopstveni krevet a posebnu paznju posveti jastuku!

- najbolja varijanta, izadji napolje i trci sto brze i sto duze mozes!

Nista strasno, otvori prozor i drekni iz sveg glasa nekoliko puta! Da neko ne bi pomislio ko zna sta, dozivaj neko zensko ime ()moze i musko), ako se bas neko i okrene u tvom pravcu samo slegni ramenima , odmahni glavom i nasmesi se :)

- rezervna varijanta, izmlati sopstveni krevet a posebnu paznju posveti jastuku!

- najbolja varijanta, izadji napolje i trci sto brze i sto duze mozes!

ne mogu da se derem imam komsije i kafic kod zgrade, ali dobra je idejilica generalno
mrzi me da trcim ne radim fizicke aktivnosti tog tipaa
izmlaticu jastuk

560640_286489971433731_252414188174643_673716_200901620_n.jpg

Nego da vam pricam, jedva sam se oporavijo od onog makdonalza u koji su me djeca vodila kad sam bijo u gradovima. Posle sam tri dana jeo kacamak da creva smirim posle onijeh zala. Milunka nije to jela, otisla na dijetu, uvatili je neki djavli podsvoje, kaze oce baba da smrsa. Za koga bi ona to da mrsavi, sta vi mislite djeco? Dal da se brinem?

Nego da vam pricam, jedva sam se oporavijo od onog makdonalza u koji su me djeca vodila kad sam bijo u gradovima. Posle sam tri dana jeo kacamak da creva smirim posle onijeh zala. Milunka nije to jela, otisla na dijetu, uvatili je neki djavli podsvoje, kaze oce baba da smrsa. Za koga bi ona to da mrsavi, sta vi mislite djeco? Dal da se brinem?

da se Milunka nije zagledala u nekog čiču...:eek:

ne znas ti bruku djede...ono vampirsko dete navalilo na milunku da se uhvati kompjutera i pridruzi nam se ovde na forumu...

Pazi kad sam po cuke ovde i niko nije zasluzio ni jednu repku. Postao forum ko one specijalne skole za ometene u razvoju.

Си се вратио из бановине Моћни..?

Ја кад сам дошао,имао сам шта да видим све мијаге и ујкани у кафани,али поправило се мало..

Поздрав од искреног клерофашисте. :bye:

Pazi kad sam po cuke ovde i niko nije zasluzio ni jednu repku. Postao forum ko one specijalne skole za ometene u razvoju.

Nisi video moju temu o staroj majci iz sela Batulovce koje se nalazi u regionima, kod Leskovca. Sin jedinac joj je zavrsio stomatologiju u Beogradu, zaposlio se preko radikalske partijske knjizice u ordinaciji kod doktora Dabizljevica, i u medjuvremenu poceo da trosi morfijum koji se koristi za anesteziju. Stara majka je zabrinuta i svoj spas vidi u ekonomskom geniju, gospodinu Dinkicu. Hoce da ljulja unucice, a sin joj je u Beogradu, daleko od regiona, plus se navukao na morfijum, trodone i metadon i upao u loše društvo beogradskih mangupa.
Na žalost, temu su obrisali klerofašisti kojima ne odgovara regionalizacija Srbije i prosperitet iste.

Си се вратио из бановине Моћни..?

Ја кад сам дошао,имао сам шта да видим све мијаге и ујкани у кафани,али поправило се мало..

Поздрав од искреног клерофашисте. :bye:

da bi mogao da prikačiš taj prefiks klero, moraš kad-kada da posetiš Crkvu...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back