skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi video moju temu o staroj majci iz sela Batulovce koje se nalazi u regionima, kod Leskovca. Sin jedinac joj je zavrsio stomatologiju u Beogradu, zaposlio se preko radikalske partijske knjizice u ordinaciji kod doktora Dabizljevica, i u medjuvremenu poceo da trosi morfijum koji se koristi za anesteziju. Stara majka je zabrinuta i svoj spas vidi u ekonomskom geniju, gospodinu Dinkicu. Hoce da ljulja unucice, a sin joj je u Beogradu, daleko od regiona, plus se navukao na morfijum, trodone i metadon i upao u loše društvo beogradskih mangupa.
Na žalost, temu su obrisali klerofašisti kojima ne odgovara regionalizacija Srbije i prosperitet iste.

Misim, straasno. Eto sta se desi kad dete iz provincije dodje u veliki grad pa hoce po svaku cenu da postane malogradjanin.

Си се вратио из бановине Моћни..?

Ја кад сам дошао,имао сам шта да видим све мијаге и ујкани у кафани,али поправило се мало..

Поздрав од искреног клерофашисте. :bye:

Za kratko sinko, neprijatelji vrebaju sa svih strana. Jedva cekam da prodju ovi izbori jer ce sa njima da odu i ovi rezimski cenzori.

demotivational-posters-grandpa.jpg

Ovo me uvatili paparaci kad sam prolazijo kroz krizu cetvrtog doba, dal mislite da ce Milunka ovo da nadje kad sedne za kompjuktore?

Нема шта да му буде непријатно. Мени је један лик позајмио 50 Евра и ни реч ми није рекао годину дана. Нормално, ја се нисам ни трудио да му вратим пошто ни не помиње те паре.

Само ми један дан лик шаље поруку типа "пуно сам се разочарао у тебе, ја сам мислио да си ти другар, а у ствари си обичан преварант". Слепац. Капирам да не треба да ми прети за кинту и да досађује и долази на врата, али могао је макар суптилно да помене то кад се сретнемо, али не, милион пута смо се видели и ни реч ми није рекао, а онда шаље поруку неку као пичкица, не сме да ми каже у лице шта мисли.

Pa sta te ima on napominjati ?
Tvoje je bilo da vratis, pa ako on nece onda nista.. Zadrzis za sebe.

'El ima neko da mi preporuci neki horor sa stvorovima-duhovima sto izlaze iz magle? Maglu iz 1980. i 2005. znam napamet, gledao The Mist i procitao knjigu.

Nosfi, jel ti se sviđa moja majica?

Picture255.jpg

(sija u mraku )

Picture253.jpg

Сморили сте ... одох да одмарам

Pa što se vređaš Nojkiću?
Nisam precizirala
zl991f.gif

Poslednja izmena:
Đole... Di je ranac? :rtfm:

Сутра ми јавља Саншајне,има неке школске на лагеру а то теби не треба..

Рекао сам му да набави неки од 25 литара,колко сам те ја разумео,пошто нећеш онај велики..

Рекао сам му да ми треба за сестру,пошто планира да иде на летовање,и да не буде зелене боје.

window.gif

ГООД ЕВЕЕЕНННИНННГГГ

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

Сутра ми јавља Саншајне,има неке школске на лагеру а то теби не треба..

Рекао сам му да набави неки од 25 литара,колко сам те ја разумео,пошто нећеш онај велики..

Рекао сам му да ми треба за сестру,пошто планира да иде на летовање..

Ne treba mi od 25L
I tamo ih imaju i najlepši su, ali kao što rekoh nisu mnogo veći od ovog koji imam.
E sad nemoj da preteruješ ko npr. kalorifer koji mi posla link za ranac od 60L, visine cca metar, klot težina 2kg... :lol:
40L je OK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back