skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad ne mogu bas da je citiram ali mislim da je napisala da si normalan ni manje ni vise od proseka tvoje generacije. Rekla je da imas problem sa nedostatkom paznje i da zato pokusavas da je skrenes na sebe ali da to cinis na pogresan nacin sto je u skladu sa tvojim godinama i iskustvom! Savetovala ti je da malo manje vremena provodis na internetu a malo vise u prirodi sa drustvom. Savetovala ti je i da procitas neku knjigu kako bi obogatio fond reci. Ja ti preporucujem skoro sve od Mome Kapora. Bio je odlican pisac, lako razumljiv i zanimljiv!

E da, rekla je i to da te politika ne zanima i da jako malo znas o njoj sto je opet normalno za tvoje godine. Cedomir Jovanovic i LDP te isto ne zanimajo ali eto zbog skretanja forumske paznje na sebe odabrao si bas njih da podrzavas i da to radis vrlo napadno jer si ipak svestan da time iritiras veliki broj forumasa i zaista skreces paznju na sebe. To znaci da nisi ni glup ni nenormalan ali da zeljan paznje jesi! Poslusaj one savete o knjigama, druzenju, setnji i prirodi! Naravno da to ne znaci kako treba se odreknes forumasenja i neta vec samo da malo smanjis isto!

Đole, Refke, Ivane vidi te koga trebamo da zovemo u kafanu, a ne onu femkavu frajlu....
Za Kapora te Virty vodi na neki food, biraš gde hoćeš...

Što se tiče danas teško ću da iskombinujem, ali za sutra se možemo obavezno dogovoriti ranije kako bi mogao da planiram dan...
Za tebe Đole sam uvek raspoložen...
Ja sam uvek ZA..

Ја сам се са кумом договорио у 17:00 тамо где смо ја и ти били прошли пут,па ти комбинуј а Рефке не може иде на терапију за "раме" а уствари за дупенце....

[/B]

Đole, Refke, Ivane vidi te koga trebamo da zovemo u kafanu, a ne onu femkavu frajlu....
Za Kapora te Virty vodi na neki food, biraš gde hoćeš...

Ee polako, nisam to ja rekla nego moja seka! Ako mislis da je analiza dobra i prilicno tacna onda je to njena zasluga! Sto se Kapora tice i njegovog stila, nije ni imao pravu kokurencju u novijoj srpskoj knjizevnosi!

Ee polako, nisam to ja rekla nego moja seka! Ako mislis da je analiza dobra i prilicno tacna onda je to njena zasluga! Sto se Kapora tice i njegovog stila, nije ni imao pravu kokurencju u novijoj srpskoj knjizevnosi!

Njena zasluga, ali svejedno Bravo za obe, naravno da je odlična analiza, za Kapora, tog "odmarajućeg" pisca (čitljiv za sve prilike i raspoloženja) i dalje važi jelo...
Što se pića tiče Pančevo ti je kao deo Beograda ( nemoj da se ljutiš ) uvek pre stignem do Pančeva nego do udaljenih blokova i Zemuna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back