skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i kakvo je to misljenje billo?
ja sam video da vecina zna da sam normalan

Pa sad ne mogu bas da je citiram ali mislim da je napisala da si normalan ni manje ni vise od proseka tvoje generacije. Rekla je da imas problem sa nedostatkom paznje i da zato pokusavas da je skrenes na sebe ali da to cinis na pogresan nacin sto je u skladu sa tvojim godinama i iskustvom! Savetovala ti je da malo manje vremena provodis na internetu a malo vise u prirodi sa drustvom. Savetovala ti je i da procitas neku knjigu kako bi obogatio fond reci. Ja ti preporucujem skoro sve od Mome Kapora. Bio je odlican pisac, lako razumljiv i zanimljiv!

E da, rekla je i to da te politika ne zanima i da jako malo znas o njoj sto je opet normalno za tvoje godine. Cedomir Jovanovic i LDP te isto ne zanimajo ali eto zbog skretanja forumske paznje na sebe odabrao si bas njih da podrzavas i da to radis vrlo napadno jer si ipak svestan da time iritiras veliki broj forumasa i zaista skreces paznju na sebe. To znaci da nisi ni glup ni nenormalan ali da zeljan paznje jesi! Poslusaj one savete o knjigama, druzenju, setnji i prirodi! Naravno da to ne znaci kako treba se odreknes forumasenja i neta vec samo da malo smanjis isto!

P. S. posto se radi o utisku stecenom iskljucivo na osnovu tvojih postova i ponasanja na forumu postoji mogucnost da su zakljuci pogresni ali je verovatnoca za tako nesto jako mala!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back