Lesandar
Buduća legenda
- Poruka
- 27.930
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad ne mogu bas da je citiram ali mislim da je napisala da si normalan ni manje ni vise od proseka tvoje generacije. Rekla je da imas problem sa nedostatkom paznje i da zato pokusavas da je skrenes na sebe ali da to cinis na pogresan nacin sto je u skladu sa tvojim godinama i iskustvom! Savetovala ti je da malo manje vremena provodis na internetu a malo vise u prirodi sa drustvom. Savetovala ti je i da procitas neku knjigu kako bi obogatio fond reci. Ja ti preporucujem skoro sve od Mome Kapora. Bio je odlican pisac, lako razumljiv i zanimljiv!
E da, rekla je i to da te politika ne zanima i da jako malo znas o njoj sto je opet normalno za tvoje godine. Cedomir Jovanovic i LDP te isto ne zanimajo ali eto zbog skretanja forumske paznje na sebe odabrao si bas njih da podrzavas i da to radis vrlo napadno jer si ipak svestan da time iritiras veliki broj forumasa i zaista skreces paznju na sebe. To znaci da nisi ni glup ni nenormalan ali da zeljan paznje jesi! Poslusaj one savete o knjigama, druzenju, setnji i prirodi! Naravno da to ne znaci kako treba se odreknes forumasenja i neta vec samo da malo smanjis isto!
Гаги ја могу и данас и сутра а ти батице...?
Мислим на "Двориште"....
Za tebe Đole sam uvek raspoložen...
Ja sam uvek ZA..

Što se tiče danas teško ću da iskombinujem, ali za sutra se možemo obavezno dogovoriti ranije kako bi mogao da planiram dan...
Za tebe Đole sam uvek raspoložen...
Ja sam uvek ZA..
Још да и Тераска орасположите...![]()
Ја сам се са кумом договорио у 17:00 тамо где смо ја и ти били прошли пут,па ти комбинуј а Рефке не може иде на терапију за "раме" а уствари за дупенце....
Ako je sigurno računajte i mene...Uf nisu valjda čukljevi, hoće to od čučanja....
Сто посто,значи сутра у 17:00 "Двориште"...ко ида пеезда.....
[/B]
Đole, Refke, Ivane vidi te koga trebamo da zovemo u kafanu, a ne onu femkavu frajlu....
Za Kapora te Virty vodi na neki food, biraš gde hoćeš...

ja i ne vidim kad dodju i odu tako sam organizovao mozak da reklame uopste ne uticu na meeneopet se vratili Tadićevi baneri![]()
ja i ne vidim kad dodju i odu tako sam organizovao mozak da reklame uopste ne uticu na meene
Ee polako, nisam to ja rekla nego moja seka! Ako mislis da je analiza dobra i prilicno tacna onda je to njena zasluga! Sto se Kapora tice i njegovog stila, nije ni imao pravu kokurencju u novijoj srpskoj knjizevnosi!
opet se vratili Tadićevi baneri![]()
ne, gde je ta analiza drugarice?Kad si je vec trazio, procita li ti onu analizu tebe?
Па овај неки новији... само уклониш штиклић из коцкице "enabled for this site" и "освежиш" страницу.
ne, gde je ta analiza drugarice?
ne, gde je ta analiza drugarice?

ne mogu da trazim nista, mnogo sam nervozan nemam zivaca sadS obzirom da je jedan od njenih zakljucaka, da nisi glup, nacices je ti i sam![]()