skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Добро вече :D

Јел' ме тражио неко? :lol:

Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио :lol:) ?

Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон... :lol: :mrgreen:

Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио :lol:) ?

Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон... :lol: :mrgreen:

Pozdrav Sur. :cmok:

U osnovi, nista novo. :mrgreen: Cekamo onu stranu!

Rifer je gej, priznao.:rumenko:

Pa pomenula sam ga prošle nedelje.
Došo mi u radnju mali Nemac (28 god) da kupi poklone devojci... I tako raspričasmo se malo i na kraju smo došli do toga da on ide da obiđe devojku koja živi u N.Sad-u, upoznali se na prošlom EXIT-u, smuvali se, videli se posle toga još jednom, ali su "i dalje u vezi" i kontaktiraju putem skype-a... I onda je došo u Srbiju da je iznenadi i obiđe.
Pogledala sam ga belo i pitala
-pa gde si SOSU naš'o? Budi spreman na najgore...
Reko mi je da će se vratiti u Bg. da mi kaže šta je bilo.
I vratio se. I bila sam u pravu. Kaže njena majka mu otvorila i rekla da je otišla sa dečkom :roll:
-a di su pokloni?
-ostavio sam sve kod njene majke.
Na njegovom mestu ja bi tražila i da mi plati kartu, a kaomli još da ostavim poklone.
Dala sam mu savet da se ubuduće KLONI DUNAVA.... Sose i Vlajne su SMRT.
Baš smo lepo pričali. Čak smo i prošetali malo a sutradan mi se javio kad je pošo za Hamburg (živi u nekom malom mestu u blizini Hamburga)

Premašila sam starosnu granicu.... Gotovo je sa tom pričom

А колико си то СТАРА, Сунчи? :think:

Gubi Valensija 3-1...:super:

Navijam za Atl. Madrid...da osvoji...
Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.

Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.

Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.

Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.
Šta??? Ne voliš Barselonu??? :eek: :mrgreen:

Добро вече :D Јел' ме тражио неко? :lol: Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио :lol:) ? Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон... :lol: :mrgreen:
Dobro veče...
Ti odbrojavaš li odbrojavaš.... 1 sat prolazi, veštica ne dolazi drugi sat prolazi, veštica ne dolazi treći sat prolazi, veštica ne dolazi.............
smesna.gif
Sur... Di si??? Jel se sećaš te igrice?

Ma ja iz Španije najviše volim Atletko Mardid...Valensiju nikada nisam nešto ''mirisao''.:lol:

Dobra je Valensija...

Španci baš dominiraju, kako u LŠ, tako u LE...a reprezentacija prvak Evrope i Sveta...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back