fidelcastro011
Veoma poznat
- Poruka
- 12.661
Nego šta.Видим да је Фидел вечерас активан на теми о СФРЈ, старина се држи.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego šta.Видим да је Фидел вечерас активан на теми о СФРЈ, старина се држи.![]()
Jos 4 strane.![]()
Шта вреди, опет ће да те неко зове....
Ali bio sam aktivan na prosloj TOJ strani kafane, vidi:Они су Баскијци.Vodi Bilbao...izgleda da će biti špansko finale...

) ?

Они су Баскијци.
Оће да пукне Валенсија?

Добро вече
Јел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио) ?
Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...![]()
![]()

Cekamo onu stranu!Добро вече
Јел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио) ?
Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...![]()
![]()

Pa pomenula sam ga prošle nedelje.
Došo mi u radnju mali Nemac (28 god) da kupi poklone devojci... I tako raspričasmo se malo i na kraju smo došli do toga da on ide da obiđe devojku koja živi u N.Sad-u, upoznali se na prošlom EXIT-u, smuvali se, videli se posle toga još jednom, ali su "i dalje u vezi" i kontaktiraju putem skype-a... I onda je došo u Srbiju da je iznenadi i obiđe.
Pogledala sam ga belo i pitala
-pa gde si SOSU naš'o? Budi spreman na najgore...
Reko mi je da će se vratiti u Bg. da mi kaže šta je bilo.
I vratio se. I bila sam u pravu. Kaže njena majka mu otvorila i rekla da je otišla sa dečkom
-a di su pokloni?
-ostavio sam sve kod njene majke.
Na njegovom mestu ja bi tražila i da mi plati kartu, a kaomli još da ostavim poklone.
Dala sam mu savet da se ubuduće KLONI DUNAVA.... Sose i Vlajne su SMRT.
Baš smo lepo pričali. Čak smo i prošetali malo a sutradan mi se javio kad je pošo za Hamburg (živi u nekom malom mestu u blizini Hamburga)
Premašila sam starosnu granicu.... Gotovo je sa tom pričom

Pozdrav Sur.
U osnovi, nista novo.Cekamo onu stranu!

Onu moju- jos 3.![]()
Ju, a 'di sam ja bio?![]()

Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.Gubi Valensija 3-1...
Navijam za Atl. Madrid...da osvoji...
Ti si zasplepljen čekanjem određene strane...a i modovi obrisali, kažu da Terasa nema alternativu.![]()

Onu moju- jos 3.![]()

Šta??? Ne voliš Barselonu???Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.
Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.

Dobro veče...Добро вечеЈел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио
) ? Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...
![]()
![]()
Sur... Di si??? Jel se sećaš te igrice?Ti odbrojavaš li odbrojavaš.... 1 sat prolazi, veštica ne dolazi drugi sat prolazi, veštica ne dolazi treći sat prolazi, veštica ne dolazi.............![]()
Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.
Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.