fidelcastro011
Veoma poznat
- Poruka
- 12.661
Nego šta.Видим да је Фидел вечерас активан на теми о СФРЈ, старина се држи.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego šta.Видим да је Фидел вечерас активан на теми о СФРЈ, старина се држи.

Jos 4 strane.
Шта вреди, опет ће да те неко зове....
 Ali bio sam aktivan na prosloj TOJ strani kafane, vidi:
 Ali bio sam aktivan na prosloj TOJ strani kafane, vidi:Они су Баскијци.Vodi Bilbao...izgleda da će biti špansko finale...

) ?
) ? 

Они су Баскијци.
Оће да пукне Валенсија?

Добро вече
Јел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио) ?
Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...

Cekamo onu stranu!
 Cekamo onu stranu!Добро вече
Јел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио) ?
Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...

Pa pomenula sam ga prošle nedelje.
Došo mi u radnju mali Nemac (28 god) da kupi poklone devojci... I tako raspričasmo se malo i na kraju smo došli do toga da on ide da obiđe devojku koja živi u N.Sad-u, upoznali se na prošlom EXIT-u, smuvali se, videli se posle toga još jednom, ali su "i dalje u vezi" i kontaktiraju putem skype-a... I onda je došo u Srbiju da je iznenadi i obiđe.
Pogledala sam ga belo i pitala
-pa gde si SOSU naš'o? Budi spreman na najgore...
Reko mi je da će se vratiti u Bg. da mi kaže šta je bilo.
I vratio se. I bila sam u pravu. Kaže njena majka mu otvorila i rekla da je otišla sa dečkom
-a di su pokloni?
-ostavio sam sve kod njene majke.
Na njegovom mestu ja bi tražila i da mi plati kartu, a kaomli još da ostavim poklone.
Dala sam mu savet da se ubuduće KLONI DUNAVA.... Sose i Vlajne su SMRT.
Baš smo lepo pričali. Čak smo i prošetali malo a sutradan mi se javio kad je pošo za Hamburg (živi u nekom malom mestu u blizini Hamburga)
Premašila sam starosnu granicu.... Gotovo je sa tom pričom

Pozdrav Sur.
U osnovi, nista novo.Cekamo onu stranu!

Onu moju- jos 3.
Ju, a 'di sam ja bio?

Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.Gubi Valensija 3-1...
Navijam za Atl. Madrid...da osvoji...
Ti si zasplepljen čekanjem određene strane...a i modovi obrisali, kažu da Terasa nema alternativu.

Onu moju- jos 3.

Šta??? Ne voliš Barselonu???Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.
Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.

Dobro veče...Добро вечеЈел' ме тражио неко?
Јесам ли пропустила нешто у ових 60-ак страна колико сте напуцали за ова два дана колико ме није било (ако је ико приметио
) ? Дајте ми један кратки резиме, ко је постао који клон, јел' се открило ко је био који клон, ко планира да постане неки клон...

Sur... Di si??? Jel se sećaš te igrice?Ti odbrojavaš li odbrojavaš.... 1 sat prolazi, veštica ne dolazi drugi sat prolazi, veštica ne dolazi treći sat prolazi, veštica ne dolazi.............
Што бре? Мислим волим и ја Атлетико, али нешто ми се свидела Валенсија у задње време.
Обзиром у каквим су гонима били у задње време (могли су да испадну из лиге), свака част како су се вратили у игру.