milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Mico, nije šteta. Njen je izbor bio da se razvali od droge i alkohola, dugo je i potrajala.
Nego, dobro vam jutro u sred dana.
у праву си, то је био њен избор, али мени опет жао са неке стране...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mico, nije šteta. Njen je izbor bio da se razvali od droge i alkohola, dugo je i potrajala.
Nego, dobro vam jutro u sred dana.
Срби, нек нам је срећна наша свенародна Слава, Св. Сава, наш духовни отац и просветитељ.
![]()
Лабе, честитај свим Србима њихов празник. Не одсецај удове од тела!
Лабе, честитај свим Србима њихов празник. Не одсецај удове од тела!
Мука натера човека да поштује. Отуд и онолики дарови захвалности од муслимана на Острогу.
Поштоваће они, не брини....
Мука натера човека да поштује. Отуд и онолики дарови захвалности од муслимана на Острогу.
Поштоваће они, не брини....
A Sveti Vasilije Ostroški je druga priča...Ivančo, bio sam prisutan čudima koja su se tamo dešavala i slobodno mogu reći da onako nešto je, zahvaljujući Bogu, moguće još samo na par mesta u svetu.
i siptari su postovali manastih svetih vraca i lecili se tamo pa su ga ipak u vise navrata rusili i palili...
u svetim vracima su cak radili nesto kao egzorcizam...bila sam prisutna jednom prilikom, krv mi se zaledila u zilama...![]()
i čim su skrnavitelji završavali u ludilu i strašnom smrću, oni razumni iz kosovsko-albanskog korpusa ga obnavljali...
- - - - - - - - - -
znam, ja sam to gledao na Ostrogu i Cetinjskom manastiru, nad mođtima Svetog Jovana Krstitelja...
da, sad je poslednji put obnovljen komplet od siptarskih para...nadam se da ga vise nece dirati...
- - - - - - - - - -
zivim medju ljudima... za neke je ta imenica nesto nedostizno...![]()
i ateistima? i komunistima?
pravoslavni praznici se cestitaju prvoslavnim vernicima...
- - - - - - - - - -
.
Ребека, срећан и теби дан Светог Саве. Да нам пример његове мудрости буде водиља у нашим животима...![]()
Kakav kupus, donela ti ih roda...малопре причам са другарицом, добила је бебу. и сад договарамо се да дођем да видим принцезу и она у међувремену кука како не спава, како мала има грчеве, како је болео порађај и као шлаг на торту - ти не знаш како то изгледама не, ја сам децу нашла у купусу
![]()
малопре причам са другарицом, добила је бебу. и сад договарамо се да дођем да видим принцезу и она у међувремену кука како не спава, како мала има грчеве, како је болео порађај и као шлаг на торту - ти не знаш како то изгледама не, ја сам децу нашла у купусу
![]()