- Poruka
- 62.443
i ti si srpski muskarac![]()
Jesam, zato i najbolje poznajem srpku kulturu, drustvo i mentalitet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti si srpski muskarac![]()
mene su dobri ljudi u Srbiji primili 92. ... nismo bili baš odrpani, ali smo u tom trenutku bili beskućnici...
mene su dobri ljudi u Srbiji primili 92. ... nismo bili baš odrpani, ali smo u tom trenutku bili beskućnici...
Sakupljaju se pare, ali to nekako slabo ide.
Mislim, srpske muskarce apsolutno boli ****** za bilo sta, oni da se pitaju, bukvalno niti jedan dinar ne bi odlazio u humanitarne svrhe. Oni kada daju nesto, daju da ostave utisak na zenu, ili da ne ispadnu tatalni moroni pred zenom, sestrom ili drugaricom.
a zasto uvek uzimate za primer tamo neke sorose, rotsilde, klintone i sl?
pocnimo od obicnog sveta... jesi li znao da se na zapadu, konkretno u nemackoj, svakom beskucniku pruza sansa da dobije krov nad glavom? tako sto ga neko primi kod sebe i prijavi ga na svoju adresu... posle izvesnog vremena beskucnik dobije stan...
znam gomilu ljudi koji redovno pomazu beskucnicima na ovaj nacin..
koliko je vas u srbiji spremno da na par meseci u kucu primi nepoznatog odrpanog beskucnika?
Ne valja skupjati ni preko Vlade Srbije ni preko SPC-a
Prvi se izblamirali i sa zemljotresom u Kraljevu kad se gosn Predsednik konačno skućio, pa onda Obrenovac
a ovi drugi još nisu transparentno prikazali onu pomoć za Kosovo
a ni "KOLO SRPSKIH SESTARA" nisu nešto načisto sa provizijom...
Pa i najveca dzimrija daje, ovde je pitanje o stepenu davanja...
Pa i najveca dzimrija daje, ovde je pitanje o stepenu davanja...
Jesam, zato i najbolje poznajem srpku kulturu, drustvo i mentalitet.
dobro... tebe su primili, drugome su naplacivali casu vode..
aj onda impresioniraj me i okaci neki cek ovde, daj domaci drugima![]()
u mojim ocima si ovog momenta porastao ovoooolikooooooooo!![]()
Srbe je mozda sirotinja ucinila zavidnima.
Nisam zivela napolju i ne mogu da tvrdim kakav je obican svet, ne vlast.
Ja uglavnom trosim pare na zene, slatkise i energetska pica, ne secam se kada sam poslednji put dao kintu u dobrotvorne svrhe. To sms poneki, i to je sve.
Жене су свуда великодушније, тако ми се бар чини.
Сад сам нашао неку статистику, Британци - појединци - су дали око 12 милијарди фунти прошле године у добротворне сврхе. Значи у просеку свако дете, чоек и жена 190-200 фунти годишње.
Misliš da pripadnici drugih nacija nisu zavidne?!
jao, dzimrija... otkad nisam cula tu rec...![]()
Turcizam... ima selo Džimrije negdje kod nas... mislim na Romaniji negdje...
četiri Nemca dogovaraju pola sata ko koliko treba da plati u restoranu
da ali kad me spasiš - dobićeš kancelariju
neš više morati da budeš prislušni uličar
Bože dragi kakvih ima - odma provališ da je puvalo... za pare od napaćenog naroda...
Sve bi ja to za muda pa na Terazije...
Ne zavidnima, već željnima.
Običan svet, recimo da se na vratima stana, plaća ulaznica na privatnu žurku. Ili da se četiri Nemca dogovaraju pola sata ko koliko treba da plati u restoranu, bez pomisli da bi neko mogao koji Cent da zaokruži. I da piju jeftinije piće, ali ako neko pozove turu, naruče bez blama najskuplje. Naravno, to su samo neka iskustva, verujem da ima i boljih.
Ne zavidnima, već željnima.
Običan svet, recimo da se na vratima stana, plaća ulaznica na privatnu žurku. Ili da se četiri Nemca dogovaraju pola sata ko koliko treba da plati u restoranu, bez pomisli da bi neko mogao koji Cent da zaokruži. I da piju jeftinije piće, ali ako neko pozove turu, naruče bez blama najskuplje. Naravno, to su samo neka iskustva, verujem da ima i boljih.