svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
des Mici, u fazi sam raspadanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja evo neznam sta da kazem

znaci tazbina te lepo ugostila

Ma nisam pio uopšte... nego sinoć čit'o knjigu, nisam na vrijeme zaspao... a onda me u toku noći djeca budila... mozak mi ne radi uopšte...
- - - - - - - - - -
Na slavi su me smorili... samo priča o nekim teorijama zavjera, III svjetskom ratu, masonima, iluminatima i ostalim ljudima-gušterima... eto kad sam u nekom trenutku pomislio da bi bilo dobro da su tu Pobedonoscev i Nosfi da ih zajebavaju...

najn. trenutno sam u i-dont-want-sex fazi

а то није само ''ма кисело је грожђе'' назив за горепоменуту загорелост... него стварно постоји?
Иначе јел ова њушка чувени Маринко из Добоја, звезда фејзбук коментара?

Svaka ti čast što si uspeo da ostaneš trezan .Ma nisam pio uopšte... nego sinoć čit'o knjigu, nisam na vrijeme zaspao... a onda me u toku noći djeca budila... mozak mi ne radi uopšte...
- - - - - - - - - -
Na slavi su me smorili... samo priča o nekim teorijama zavjera, III svjetskom ratu, masonima, iluminatima i ostalim ljudima-gušterima... eto kad sam u nekom trenutku pomislio da bi bilo dobro da su tu Pobedonoscev i Nosfi da ih zajebavaju...
 Ja sam primetio da kad se nadjem tako negde gde mi je mučna i smaračka atmosfera , bilo da je neko slavlje tog tipa  ili  izlazak , kafana , kada neko uvati da davi nije bitno o čemu , uvek se napijem grozno čisto na nervnoj bazi , pošto ništa ne pričam nego samo nervozno nalivam žestu ili vino ko da mi je zadnje , a posle mi bude duplo gore .
 Ja sam primetio da kad se nadjem tako negde gde mi je mučna i smaračka atmosfera , bilo da je neko slavlje tog tipa  ili  izlazak , kafana , kada neko uvati da davi nije bitno o čemu , uvek se napijem grozno čisto na nervnoj bazi , pošto ništa ne pričam nego samo nervozno nalivam žestu ili vino ko da mi je zadnje , a posle mi bude duplo gore . 
ps ne znam, pitaj derera, on valjda zna sta je to

Ja sam primetio da kad se nadjem tako negde gde mi je mučna i smaračka atmosfera , bilo da je neko slavlje tog tipa ili izlazak , kafana , kada neko uvati da davi nije bitno o čemu , uvek se napijem grozno čisto na nervnoj bazi

знаш како... постоји мала суптилна разлика због које је са непознатим девојкама пошалица гледе секса прихватљива тема... а са непознатим ликовима и не баш

najn. trenutno sam u i-dont-want-sex fazi

ou jea
Svarože, radiš li ili se zaebaeš? Dobar dan.