svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
des Mici, u fazi sam raspadanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja evo neznam sta da kazem

znaci tazbina te lepo ugostila![]()

Ma nisam pio uopšte... nego sinoć čit'o knjigu, nisam na vrijeme zaspao... a onda me u toku noći djeca budila... mozak mi ne radi uopšte...
- - - - - - - - - -
Na slavi su me smorili... samo priča o nekim teorijama zavjera, III svjetskom ratu, masonima, iluminatima i ostalim ljudima-gušterima... eto kad sam u nekom trenutku pomislio da bi bilo dobro da su tu Pobedonoscev i Nosfi da ih zajebavaju...

najn. trenutno sam u i-dont-want-sex fazi![]()

а то није само ''ма кисело је грожђе'' назив за горепоменуту загорелост... него стварно постоји?
Иначе јел ова њушка чувени Маринко из Добоја, звезда фејзбук коментара?![]()

Svaka ti čast što si uspeo da ostaneš trezan .Ma nisam pio uopšte... nego sinoć čit'o knjigu, nisam na vrijeme zaspao... a onda me u toku noći djeca budila... mozak mi ne radi uopšte...
- - - - - - - - - -
Na slavi su me smorili... samo priča o nekim teorijama zavjera, III svjetskom ratu, masonima, iluminatima i ostalim ljudima-gušterima... eto kad sam u nekom trenutku pomislio da bi bilo dobro da su tu Pobedonoscev i Nosfi da ih zajebavaju...
Ja sam primetio da kad se nadjem tako negde gde mi je mučna i smaračka atmosfera , bilo da je neko slavlje tog tipa ili izlazak , kafana , kada neko uvati da davi nije bitno o čemu , uvek se napijem grozno čisto na nervnoj bazi , pošto ništa ne pričam nego samo nervozno nalivam žestu ili vino ko da mi je zadnje , a posle mi bude duplo gore . 
ps ne znam, pitaj derera, on valjda zna sta je to![]()
Ja sam primetio da kad se nadjem tako negde gde mi je mučna i smaračka atmosfera , bilo da je neko slavlje tog tipa ili izlazak , kafana , kada neko uvati da davi nije bitno o čemu , uvek se napijem grozno čisto na nervnoj bazi

знаш како... постоји мала суптилна разлика због које је са непознатим девојкама пошалица гледе секса прихватљива тема... а са непознатим ликовима и не баш![]()

najn. trenutno sam u i-dont-want-sex fazi![]()

ou jea![]()
Svarože, radiš li ili se zaebaeš? Dobar dan.