SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što nisi stao na vagu da upišeš podatak?
Malo me Razvigor iznenadio. Dobro što siroma nije porastao, ali voli da ručka.

Ma slučajno odoh tamo jer su na prvoj strani nove teme i vidim da si ti pisao. Mene to uvek interesuje. Stalkujem te od ove godine.

Na prethodnim stranama sam ti ostavila jedan koristan link. Nisi video?

ne mogu da verujem da derercina muskarcina posecuje podforum "tetke"... :hahaha1:

neprijatelja treba udariti u srcu njegove teritorije baba

- - - - - - - - - -

Što nisi stao na vagu da upišeš podatak?
Malo me Razvigor iznenadio. Dobro što siroma nije porastao, ali voli da ručka.

Ma slučajno odoh tamo jer su na prvoj strani nove teme i vidim da si ti pisao. Mene to uvek interesuje. Stalkujem te od ove godine.

Na prethodnim stranama sam ti ostavila jedan koristan link. Nisi video?

neam vagu
u stvati imam al ne radi

Što? To je tako romantično. Eto, sve na jednom mestu.

I toplo ti preporučujem Crkvu Vasilija Ostroškog na B. kosi. Može i ona kod Merkatora, Svetog velikomučenika Dimitrija. I ona mi se dopada.

Na jesen će nam ostati samo sitnice, mlada, pozivnice, cvetni aranžmani, ... Važno je da počnemo na vreme.

vencanje u crkvi je ljaxe i za zatucane vernike
ko i venchanice

vencanje u crkvi je ljaxe i za zatucane vernike
ko i venchanice

Moraš u Crkvi da te približimo dragom Bogu.

Pa ni ja ne volim venčanice. Probala sam dve i odlučila se za normalnu varijantu haljine. Ali, ja nisam romantična.

Tebi ćemo jednu lepu, nežnu i romantičnu devojku koja odgovara tvom senzibilitetu. Zato mora i venčanica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baš volim kad ovako lepo pričamo i u svemu se slažemo. Još da nam je Sofija tu.

Ima dece koja ne razumeju bajke, pa misle da su pametna kad drugima kažu da su glupi. :rida:

bog ne postoji
da nisi preskakao casove prirode i drustva naucio bi to do 4. osnovne

- - - - - - - - - -

Moraš u Crkvi da te približimo dragom Bogu.

Pa ni ja ne volim venčanice. Probala sam dve i odlučila se za normalnu varijantu haljine. Ali, ja nisam romantična.

Tebi ćemo jednu lepu, nežnu i romantičnu devojku koja odgovara tvom senzibilitetu. Zato mora i venčanica.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baš volim kad ovako lepo pričamo i u svemu se slažemo. Još da nam je Sofija tu.

interesantno je to koliko su brachni parovi nesrecni i nekako zajedljivi na nas srecne slobodne pa rukama i nogama kopaju da postanemo unesreceni ko i oni

bog ne postoji
da nisi preskakao casove prirode i drustva naucio bi to do 4. osnovne

- - - - - - - - - -

interesantno je to koliko su brachni parovi nesrecni i nekako zajedljivi na nas srecne slobodne pa rukama i nogama kopaju da postanemo unesreceni ko i oni

Ti si prvoborac, ladno? Imaš li i spomenicu? z:D
Bračni parovi su jednako srećni ili nesrećni kao i oni koji nisu u braku. Sreća nema veze sa bračnim stanjem. Ali kad si srećan pored nekoga koga voliš i ceniš, daleko je lepšše nego kad su srećan i sam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back