lab_man
Iskusan
- Poruka
- 5.590
U slengu je to si.sa, ali nisam ni očekivao da štreber to zna.![]()
ponosim, se time što sam štreber...

to doprinosi mojem šarmu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U slengu je to si.sa, ali nisam ni očekivao da štreber to zna.![]()
Zayebavas, pa kolko ti godina imas? Nisu te kao dete slali kod sodadzije da kupis sifon?nikako ne znam šta je to sifon...![]()
eb ga, ja po centru, ti po periferiji i selendrama. spram sveca i topar![]()
Nemo da bude posle " s njim ili na njemu"![]()
Zayebavas, pa kolko ti godina imas? Nisu te kao dete slali kod sodadzije da kupis sifon?
Nemo da bude posle " s njim ili na njemu"![]()
I dogovore i razgovoreVoliš i ti lakonske odgovor?!![]()
mogu i sad da se kupe sifoni...Zayebavas, pa kolko ti godina imas? Nisu te kao dete slali kod sodadzije da kupis sifon?
A jel ti znas sta je klaker ili kabeza?ne, stvarno to nikada nisam video...kod mene se u kući nikada nije pio špricer, već samo pravo vino.
A jel ti znas sta je klaker ili kabeza?![]()
A jel ti znas sta je klaker ili kabeza?![]()
bogojavljenje je ustvari fest der erscheinung des herrn...dreikönigstreffen vise ima politicku nego versku konotaciju..
pingvin, čini mi se da će mi da se tepamo...![]()
Три Краља, тј. Три Мудраца су најпоштованија реликвија у Немачкој. њихове кости су положене у крипту у Келну, изнад које је касније саграђена она величанствена готичка катедрала, једна од највећих у Европи. потражи грб Келна, врло је леп и занимљив.
Три Краља, тј. Три Мудраца су најпоштованија реликвија у Немачкој. њихове кости су положене у крипту у Келну, изнад које је касније саграђена она величанствена готичка катедрала, једна од највећих у Европи. потражи грб Келна, врло је леп и занимљив.
Mudraci iz Irana, tzv. magi...koji kraljevi su u pitanju?
Zayebavas, pa kolko ti godina imas? Nisu te kao dete slali kod sodadzije da kupis sifon?
Voliš i ti lakonske odgovor?!![]()
Rajka zna da se zeza, nije k'o Rorka koja samo zna moju ženu da pominje...![]()
znam i ja da se zezam, evo: dabogda ti zena rogove nabla ka i ti njojzi...![]()
koji kraljevi su u pitanju?