SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar tako o stadu Hristovom na ovaj veliki praznik ? :eek: Nikako da se otarasiš udbaško-bezbožničkih korena iz okoline SIV-a . :sad2:

Ma taj Novi Sad postao leglo ološa i nasilnika. Dupla vlast, dupli standardi, malo, malo, pa neko nastrada. Ubistva i silovanja, ma užas. Verujem da su i ova dvojica iz tog nasilnog miljea. z:(

- - - - - - - - - -

ti si neka nežna dušica? z:cry:

Ja se ne bih ovako tukao, ali po tvom komentaru mi se čini da tebi ovo nije strano. Jesi li ti neki nasilnik, labe? :aaa:

- - - - - - - - - -

Kad pomenu SIV, šta je sad u u onoj tužnoj zgradurini?

Isto što i pre, ali u mnogo manjem broju. Odlična i funkcionalna zgrada, ali projektovana za mnogo veće kapacitete.

нема шта да га питаш, тај сам :mrgreen:

ова песма ме подсетила на доживљај од пре недељу дана, кад нас тад полиција није похапсила, неће никад :lol:

vidiš kakav si...to mi nisi ispričao...z:shock:

- - - - - - - - - -

Aj te pitam nesto kad si vec na vezi.
Da li je Bogojavljenje isto sto onaj Dreikönigstreffen na "Zapadu"? Tri mudraca i tako?

to je Božić, Rajka...z:)

Radio je sada luzerska subkultura, i kao takav, moze da bude dobar; samo ne u Srbiji naravno, jer ovde ljudi otvaraju radio stanice da zarade neku kintu, a ne zato sto hoce da prenesu neku ideju.

U svakom slucaju, sve u Srbiji je dno dna, tako da i radio nije neki izuzetak tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back