- Poruka
- 201.268
Ovog mi preporucujete? Meni? Pa ne vidim mu donji trap, ove ce obrve izbrijamo, sredimo.
- - - - - - - - - -
Ovaj bre neki terorista iz Chechenije? Ima kose ochi.
Dobro veče Rajka, ovde prave račun bez krčmara.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovog mi preporucujete? Meni? Pa ne vidim mu donji trap, ove ce obrve izbrijamo, sredimo.
- - - - - - - - - -
Ma mogo je Srba da udovolji mojoj molbi i uvijenim recnikom samo nagovesti koji se picvajz nocas dogodio.
Bio neki swinging in the rain, a ja nocu ovde ne zalazim.
- - - - - - - - - -
Ja ga branim ali na forumu vlada neko mišljenje da jeste. Meni je lab dobar drug bez obzira šta voli.
Ma sta bre nabedjujete coveka da je gay, mislim, sta vas boli Dzoka da li jeste ili nije?
Ili vas ipak boli?
i za tebe vlada misljenje da si nadmeni arogantni lajavi krelac...pa te mi branimo...![]()
Јесте се смували сви? Баш је лепо кад су људи млади и заљубљени.
Bež' bre labe, idi u život malo. Šta'š ispred računara tako mlad i neupotrebljivan? Ja bar znam zašto ovde sedim, a ti?![]()
Уф, нека, не мувам ја никог преко нета... само без панике.
A tebi slađe kad me zamišljaš da sam neupotrebljavan?![]()
evo neka svi vide koliko si jadan...nije te sramota te sede kose...
neka vide svi da sam te zvala..jos imas obraza da lazes i pored dokaza...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/683761-SKUPŠTINSKA-KAFANA-10/page749
- - - - - - - - - -
ma ne, srpa is'o s njom u svingeraj...rifet ti je samo lajavi krelac, nema on mooda za tako nesto...![]()
Da prihvatiš dete bar prvu godinu da stane na svoje noge. Napisao ti je Srba i šta da mu spremaš za jelo. Mladić je jak, stamen pa se Srba plaši da se ne zaljubiš.
Ovaj Srba čitao Pigmaliona pa se poplašio. Ali, eto, otprilike to bi bio izazov za tebe i dobro delo da učiniš.
Može, Srbo. Vidim da si na velikim mukama. Javi kad dolaziš u Beograd da te sačekam na stanici.
Samo obećaj da nećeš da vodiš i rodbinu. Znam jedan slučaj, jedna moja poznanica, udala se za Crnogorca. I jedne godine dodje im za Novu godinu rodjaka Andja da im čestita NG. Ostala 4 godine.
Глејте Дачију што је бијо опасан клињо.
![]()
- - - - - - - - - -
Jaви се кад будеш долазила да водиш на те палачинке. Само да знаш ја могу доста палачинака да поједем.
И обавезно два три дана раније да ми јавиш, како би гладово тих дана па да после кад одемо тамо да могу више да поједем.
- - - - - - - - - -
Очекујем од тебе да га добро пазиш, цела фамелија и блеме полаже наде у тебе. И мало да га култивишеш, да направиш од њега свецког човека, кад дође на летње ферије да му се сви сељани диве и завиде му.
у среду буди на главном ајеродрому у 19:00. Препознаћеш га по изгледу, а и носиће картон са натписом Вукоје. Можда га у почечтку стрефи мали културолошки шок, тако да буди пажљива према њему.
Реко сам му да ти спакује пршуте, сира, приганица, вуњене чарапе и прслук. Лозовачу не може јербо је забрањено течност у авијон да се уноси.
Ако ти треба још нешто реци да му јавим да спакује пре него што крене.
- - - - - - - - - -
Није тела да иде, свингери се купају а она се пали на јарчевину.
- - - - - - - - - -
Ненси требају ми правни савети у вези чак три ствари. Једна се тиче потраживања пара од обштине, друга потраживања од приватног лица, а трећа је нешто око увођења у казнену евиденцију у суседној републици. Ал то не могу овако да ти причам, мора да те упознам прво па да видим дал могу да ти верујем. Овако делујеш честито чељаде, али човек треба увек бити на опрезу.