SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovog mi preporucujete? Meni? Pa ne vidim mu donji trap, ove ce obrve izbrijamo, sredimo.

- - - - - - - - - -

Ovaj bre neki terorista iz Chechenije? Ima kose ochi.

Da prihvatiš dete bar prvu godinu da stane na svoje noge. Napisao ti je Srba i šta da mu spremaš za jelo. Mladić je jak, stamen pa se Srba plaši da se ne zaljubiš.
Ovaj Srba čitao Pigmaliona pa se poplašio. Ali, eto, otprilike to bi bio izazov za tebe i dobro delo da učiniš.

zena-1.jpg

Глејте Дачију што је бијо опасан клињо.

562133ivica-dacicff-1.jpg

- - - - - - - - - -

evo neka svi vide koliko si jadan...nije te sramota te sede kose...
neka vide svi da sam te zvala..jos imas obraza da lazes i pored dokaza...

http://forum.krstarica.com/showthread.php/683761-SKUPŠTINSKA-KAFANA-10/page749

Jaви се кад будеш долазила да водиш на те палачинке. Само да знаш ја могу доста палачинака да поједем.

И обавезно два три дана раније да ми јавиш, како би гладово тих дана па да после кад одемо тамо да могу више да поједем.

- - - - - - - - - -

Ovog mi preporucujete? Meni? Pa ne vidim mu donji trap, ove ce obrve izbrijamo, sredimo.

- - - - - - - - - -

Ovaj bre neki terorista iz Chechenije? Ima kose ochi.

Очекујем од тебе да га добро пазиш, цела фамелија и блеме полаже наде у тебе. И мало да га култивишеш, да направиш од њега свецког човека, кад дође на летње ферије да му се сви сељани диве и завиде му.

у среду буди на главном ајеродрому у 19:00. Препознаћеш га по изгледу, а и носиће картон са натписом Вукоје. Можда га у почечтку стрефи мали културолошки шок, тако да буди пажљива према њему.

Реко сам му да ти спакује пршуте, сира, приганица, вуњене чарапе и прслук. Лозовачу не може јербо је забрањено течност у авијон да се уноси.

Ако ти треба још нешто реци да му јавим да спакује пре него што крене.

- - - - - - - - - -

ma ne, srpa is'o s njom u svingeraj...rifet ti je samo lajavi krelac, nema on mooda za tako nesto...z:shock:

Није тела да иде, свингери се купају а она се пали на јарчевину.

- - - - - - - - - -

Da prihvatiš dete bar prvu godinu da stane na svoje noge. Napisao ti je Srba i šta da mu spremaš za jelo. Mladić je jak, stamen pa se Srba plaši da se ne zaljubiš.
Ovaj Srba čitao Pigmaliona pa se poplašio. Ali, eto, otprilike to bi bio izazov za tebe i dobro delo da učiniš.

Ненси требају ми правни савети у вези чак три ствари. Једна се тиче потраживања пара од обштине, друга потраживања од приватног лица, а трећа је нешто око увођења у казнену евиденцију у суседној републици. Ал то не могу овако да ти причам, мора да те упознам прво па да видим дал могу да ти верујем. Овако делујеш честито чељаде, али човек треба увек бити на опрезу.

Može, Srbo. Vidim da si na velikim mukama. Javi kad dolaziš u Beograd da te sačekam na stanici.
Samo obećaj da nećeš da vodiš i rodbinu. Znam jedan slučaj, jedna moja poznanica, udala se za Crnogorca. I jedne godine dodje im za Novu godinu rodjaka Andja da im čestita NG. Ostala 4 godine.

Može, Srbo. Vidim da si na velikim mukama. Javi kad dolaziš u Beograd da te sačekam na stanici.
Samo obećaj da nećeš da vodiš i rodbinu. Znam jedan slučaj, jedna moja poznanica, udala se za Crnogorca. I jedne godine dodje im za Novu godinu rodjaka Andja da im čestita NG. Ostala 4 godine.

Не мора на станицу да ме чекаш, знам ја Београд ко свој џеп. Можемо негде у центар да се нађемо да ти уз шољу ексбреса изложим своју проблематику, ценим да ћеш наћи решење за макар један од та три случаја. Ако испадне добро частићу те, не брини се, водим те на гурманску бљескавицу или идемо ћевапе на кајмаку да једемо, знам једну кафану де спремају прсте да полижеш.

Глејте Дачију што је бијо опасан клињо.

562133ivica-dacicff-1.jpg

- - - - - - - - - -

Jaви се кад будеш долазила да водиш на те палачинке. Само да знаш ја могу доста палачинака да поједем.

И обавезно два три дана раније да ми јавиш, како би гладово тих дана па да после кад одемо тамо да могу више да поједем.

- - - - - - - - - -

Очекујем од тебе да га добро пазиш, цела фамелија и блеме полаже наде у тебе. И мало да га култивишеш, да направиш од њега свецког човека, кад дође на летње ферије да му се сви сељани диве и завиде му.

у среду буди на главном ајеродрому у 19:00. Препознаћеш га по изгледу, а и носиће картон са натписом Вукоје. Можда га у почечтку стрефи мали културолошки шок, тако да буди пажљива према њему.

Реко сам му да ти спакује пршуте, сира, приганица, вуњене чарапе и прслук. Лозовачу не може јербо је забрањено течност у авијон да се уноси.

Ако ти треба још нешто реци да му јавим да спакује пре него што крене.

- - - - - - - - - -

Није тела да иде, свингери се купају а она се пали на јарчевину.

- - - - - - - - - -

Ненси требају ми правни савети у вези чак три ствари. Једна се тиче потраживања пара од обштине, друга потраживања од приватног лица, а трећа је нешто око увођења у казнену евиденцију у суседној републици. Ал то не могу овако да ти причам, мора да те упознам прво па да видим дал могу да ти верујем. Овако делујеш честито чељаде, али човек треба увек бити на опрезу.

brate srpo, mozes da jedes i pijes koliko ti volja...samo da znas, nema alkohola pored mene zive, znas da ne volim pjanice...
umesto toga ima da se nalivamo sokovima i toplom cokoladom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back