Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Je li se noćas poželi želja?
zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li se noćas poželi želja?
zašto?
За Вучицу?
nismo...mi nemamo pet kuca po srbiji...znas, niko od nas nije potomak vojnih lica da bi nam to bilo u mogucnosti...
danas je bogojavljenje...po legendi se pravednicima u ponoc "otvara"nebo i oni mogu pozeleti bilo sta...
zašto?
danas je bogojavljenje...po legendi se pravednicima u ponoc "otvara"nebo i oni mogu pozeleti bilo sta...
Ako je kao ja, može mu se. Em lep, em pametan i još ima sčime. Ali ti to ne možeš da znaš, nemaš tu veštinu da praviš pozitivno i kvalitetno oko sebe.![]()
Znaš onaj - _ _ _ _ _ _ Srbija, nikad Jugoslavija!![]()
Znaš onaj - _ _ _ _ _ _ Srbija, nikad Jugoslavija!
- - - - - - - - - -
Onda se odluči kad si slagala, da si me zavala u svoju kuću, ili da je baba vlasnik kuće? Sestro slatka, ti se baš gubiš.![]()
zašto?
Shvatio sam da te volim Refke, hocu da ti rodim decu.![]()
Sutra je Bogojavljenje, noćas se, po narodnom vjerovanju, otvara nebo...
Ali ja neću da te napumpam?
![]()
svi su videli kako lazes da te nisam pozvala...svi smo mi vlasnici, moj cale je ionako jedini naslednik a preko njega i ja...
tako da, nisi pogresio...zvala sam te u svoju kucu...po kom to pravilu moramo da se vidimo bas u beogradu?
ae nemo' se femkas...![]()
Znači od moje želje ništa...![]()
Odluči se, sad je i treća osoba u igri, auuu, koja šizofrenija!?
Naravno da mora u Beogradu, ne idem ja po tim ruralnim krajevima.
- - - - - - - - - -
Jel' bi i ti isto kao kami? Eno ti ga mlađani Derer.
koja treca, ajde ne brukaj se vise...
priznaj da si kukavica i to je to...
i ne, ja u beograd idem samo kad moram, vise volim da po svojim ruralnim krajevima docekujem goste...
Ja nikad nisam na licu mesta kad se nesto zanimljivo dogadja, I sad, umesto da nam Srba u kratkim crtama, moze i metaforicno, malo preprica sta se
desavalo, da li ima veze sa Sv.Cicojem, ili sa Swinging in the rain smara sa nekakvim kamiJonima koje je cele noci istovarivao.
Ja mislio da se Derer zeza, ali tis' jadna baš... onako, a? I kako je sad Šumadija tvoj ruralni kraj, zat nisi ti iz KiM?
Rorka, koja si ti ispala. Ne znam samo da li lažeš ili nisi svesna da lažeš?![]()