SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За Вучицу?

Znaš onaj - _ _ _ _ _ _ Srbija, nikad Jugoslavija! :per:

- - - - - - - - - -

nismo...mi nemamo pet kuca po srbiji...znas, niko od nas nije potomak vojnih lica da bi nam to bilo u mogucnosti...

Onda se odluči kad si slagala, da si me zavala u svoju kuću, ili da je baba vlasnik kuće? Sestro slatka, ti se baš gubiš. z:(

Bqe4TNzCMAAIpBE.jpg

- - - - - - - - - -

Onda se odluči kad si slagala, da si me zavala u svoju kuću, ili da je baba vlasnik kuće? Sestro slatka, ti se baš gubiš. z:(

svi su videli kako lazes da te nisam pozvala...svi smo mi vlasnici, moj cale je ionako jedini naslednik a preko njega i ja...z:hm:
tako da, nisi pogresio...zvala sam te u svoju kucu...po kom to pravilu moramo da se vidimo bas u beogradu?

svi su videli kako lazes da te nisam pozvala...svi smo mi vlasnici, moj cale je ionako jedini naslednik a preko njega i ja...z:hm:
tako da, nisi pogresio...zvala sam te u svoju kucu...po kom to pravilu moramo da se vidimo bas u beogradu?

Odluči se, sad je i treća osoba u igri, auuu, koja šizofrenija!?
Naravno da mora u Beogradu, ne idem ja po tim ruralnim krajevima.

- - - - - - - - - -

ae nemo' se femkas...z:hm:

Jel' bi i ti isto kao kami? Eno ti ga mlađani Derer.

Odluči se, sad je i treća osoba u igri, auuu, koja šizofrenija!?
Naravno da mora u Beogradu, ne idem ja po tim ruralnim krajevima.

- - - - - - - - - -

Jel' bi i ti isto kao kami? Eno ti ga mlađani Derer.

koja treca, ajde ne brukaj se vise...
priznaj da si kukavica i to je to...

i ne, ja u beograd idem samo kad moram, vise volim da po svojim ruralnim krajevima docekujem goste...

Ja nikad nisam na licu mesta kad se nesto zanimljivo dogadja, I sad, umesto da nam Srba u kratkim crtama, moze i metaforicno, malo preprica sta se
desavalo, da li ima veze sa Sv.Cicojem, ili sa Swinging in the rain smara sa nekakvim kamiJonima koje je cele noci istovarivao.

E да Рајка, то смо заборавили да ти кажемо. Мој рођак Вукела из села Калудра, обштина Беране, долази сад у Франфурт да потражи срећу и излаз из тешке материјалне ситуације. Диван младић, одише једним међедско руралним шармом, мало је превише непосредан, искрен, прича гласно и грлато и лако се наљути, али је у суштини људина и душа од човека.

Па смо се договорили да буде једно пола године до годину дана код тебе док се не снађе, етаблира и аклиматизује на нову средину. Њему је иначе и у самом Београду тешко да се снађе међу семафорима и пешачким прелазима, а могу тек да замислим како ће у Франкфурту да буде. Зато си му ти потребна да му помогнеш док се не снађе у почетку, нађеш му неки посао и обезбедиш му смештај и храну прво време. Обожава да једе цицвару и попару, пршуте и сира, то му најчешће спремај.

Сачекаћеш га на аеродрому сад у среду, препознаћеш га висок момак, 2 метра, главурдан, има спојене обрве. Јавићу ти кад тачно стиже да идеш да га чекаш.

Фала ти пуно, позз.

danas je bogojavljenje...po legendi se pravednicima u ponoc "otvara"nebo i oni mogu pozeleti bilo sta...

u pravu si. Bogojavljenje je već počelo. Zato se ne mora čekati ponoć. U Crkvi se vreme računa od uveče. Čim se završi Bdenje pred praznik, praznik je stigao i odmah se može služiti Liturgija. tako se radi u manastirima i crkvama u kojima se služi svenoćno bdenije pred praznik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back