SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е, а кад већ помињете адвентисте, комшија у мојој згради - председник кућног савета је био адвентиста. Диван човек. Врло активан и у 70-тим годинама. Сваки дан је радио гимнастику. Док је био жив наша зграда је била најчистија, увек је свака сијалица радила... чак је фарбао и прозоре на подрумима, одржавао цвеће око зграде. Увек био ведар и насмејан. Легенда, једном речју.

Нажалост, умро је од канцера грла.

Деца и унуци су му православци.

А ја, рецимо, то обожавам. :)

Прошле године сам била на планинарењу на Сувој планини. Знаш који осећај кад сам се успентрала на 1500 метара и затекла два дивља коња како пасу траву. :)
Ироничан сам мало. :lol: Стварно је прелепо доле. Језеро је било у потпуности залеђено тако да смо шетали по њему.

А тек марш по шуми у плитким ципелицама са малим снегом, највише пола метра. :lol:

Али' било кул.

http://www.ujedinjenasrbija.rs/vesti/arhiva/panel-diskusija-na-forumu-vlasina/

Семинар се данас завршио...

JeanColdHand je dosta opasna i ispreskače muškarce sa lakoćom.

To je razlikuje od mene koja sam smerna

dzegi, koliko ti je godina? ako imas 50+ onda si kao stvorena za derera...z:lol:

- - - - - - - - - -

dobro ima I ta razlika da ti imas kitoja
a mozda I nije razlika haha

pa ti ne volis zene, jedino ti ostaju oni sto imaju kitoja... haha

Ироничан сам мало. :lol: Стварно је прелепо доле. Језеро је било у потпуности залеђено тако да смо шетали по њему.

А тек марш по шуми у плитким ципелицама са малим снегом, највише пола метра. :lol:

Али' било кул.

Него, је л' било довољно људи? ;)

Evo vam malo da se produhovite, da ne ispadne posle da vam je samo Kami nezreo:

Mnogo ste optereceni materijalnim, i sigurno da sa tim ima veze ovo sto prica Pobedonoscev- jbga, odrasli ste u kulturi srpskog drustva pa ste zato takvi.

Mozda bi Refke bio manji materijalista da je rodjen negde na zapadu.

Али' било кул.

Jesi šta, da kažem, prit'sno? ;)

О људи... ево вратих се са Власине синоћ.

Одмах да вам кажем, просто сам разочаран... ваздух нема боје, мириса ни укуса...

Шуме, зеленило... нигде ни једног паркинга.

Ужас... дивља нетакнута природа.

Fuj bre , ja kad me nesreća tako negde natera na boravim , posle tri dana ljubim beton i inhaliram se na auspuhu trošnijih vozila GSP-a ne bi li došao sebi .

Него, је л' било довољно људи? ;)
ujedinjenaministar2.jpg

The Christmas is saved!!!

- - - - - - - - - -

Jesi šta, da kažem, prit'sno? ;)
Е па ипак ја сам ја тамо неки фактор. Морао сам да будем достојанствен. :(
Fuj bre , ja kad me nesreća tako negde natera na boravim , posle tri dana ljubim beton i inhaliram se na auspuhu trošnijih vozila GSP-a ne bi li došao sebi .
Хахахах... Како сам изашао из комбија на Зелењаку напунио сам плућа смогом и морам Вам рећи да ми је стварно пријало. :lol:

А ја, рецимо, то обожавам. :)

Прошле године сам била на планинарењу на Сувој планини. Знаш који осећај кад сам се успентрала на 1500 метара и затекла два дивља коња како пасу траву. :)

Софка, да ти то ниси халуцинирала услед мањка кисеоника? :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back