Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.103
Ne podnosim kuknjavu
У погрешној си земљи, кукњава и култ жртве су свеприсутни међу Србљем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne podnosim kuknjavu
У погрешној си земљи, кукњава и култ жртве су свеприсутни међу Србљем.
Pa i ja ne vidim raazliku izmedju vas i talibana, *********, ustasa i sovinista.
Svi vi pisate po ljudskoj slobodi i pravite drustva koja stvaraju male i uplasene ljude.
To je jadno.
Ками, није човек само гомила меса па га треба заштитити од физичког напада. човек је пре свега личност, а као личност он/она је неприкосновен и има право на заштиту субјективних осећања и доживљаја. дакле, не можеш и не смеш вређати нечију част и достојанство, јер тиме атакујеш на нечију личност и слободу. не трпи човек само физичку бол, него и душевну.
наравно, јавне личности немају право на овако повећан вид заштите, јер профитирају на пажњи јавности. а кад профитираш, онда мораш сносити и последице тога.
Profitiraju par pevaljki i glumaca i po koji političar...Šta je sa ostalim javnim ličnostima? Zar oni nemaju pravo na privatni život kao mi, obični smrtnici.
A, čak i oni koji profitiraju na tome, i njima treba omogućiti da zadrže odgovarajući stupanj privatnosti.
јавне личности било ког типа (естрада, политичари, глумци, спортисти итд.) немају право на исти ниво заштите приватности као остали грађани, јер као што рекох- профитирају од тога што су познати јавности или се баве јавном делатношћу. наравно они не могу бити извргнути потпуном медијском черечењу, али одређени ниво грубости морају да истрпе.
Ками, није човек само гомила меса па га треба заштитити од физичког напада. човек је пре свега личност, а као личност он/она је неприкосновен и има право на заштиту субјективних осећања и доживљаја. дакле, не можеш и не смеш вређати нечију част и достојанство, јер тиме атакујеш на нечију личност и слободу. не трпи човек само физичку бол, него и душевну.
наравно, јавне личности немају право на овако повећан вид заштите, јер профитирају на пажњи јавности. а кад профитираш, онда мораш сносити и последице тога.
Naravno, ali ovo nema veze sa vredjanjem neznih osecanja, vec sa vredjanjem agresivnih osecanja koje vredjaju i ogranicavaju slobodu drugim ljudskim bicima.

kakva su ti to sada nežna i agresivna osećanja...
I promeni taj avatar, potpuno gubim predstavu da razgovaram sa muškarcem...![]()
Na 1000 nacina. To je isto ono kao kada monahinje vredjaju paradu, kada gejevima govore da su bolesnici na svakom koraku, a onda udre u kuknjavu kada im neka lezbaca pokaze labuda, kao ona je nekulturna i agresivna, strasno strasno.
Ma trebalo im je pokloniti dildo.
E to je sloboda po kojoj se konstantno pljuje u ovom drustvu, a SPC je jako bitan deo ogranicavanja iste ovde.
ne, ja ne osecam da mi je ljudskost povredjena samim tim sto me lazljivicom naziva osoba do cijeg mi misljenja nije stalo...
zabolello bi me da je to stiglo od recimo mog komsije hansa...ovako sam indiferentna...
Upotreba izopačenog u marketinške usluge od kojih neko dobro zarađuje nije sloboda. Možeš da ga zoveš kako hoćeš i predstvljaš kao nešto obro, ali ono i dalje nij dobro. Ne zato što ti ili ja tako milsimo, već zato što priroda takve rešava odbacivanjem.
- - - - - - - - - -
Mnogo si vremena potrošila da nam objasniš kako ti do njegovog mišljenja nije stalo.

Ne mozes da izadjes na ulicu a da ne cujes kuknjavu jedno 234234234 puta.
"Nežna osećanja" su kvazipatetična glupost.
Kamičak, ti imaš periode kad stravično kukaš i zato ti kuknjava drugih smeta. Smanji doživljaj i obradi svoja nezadovoljstva. Manje će ti biti glasna kuknjava drugih. Toliko bavljenje drugima nije dobro po sopstveno mentalno zdravlje.
ne, samo pokusavam da objasnim kako to funkcionise...
a vi samo i dalje precenjujte sebe..![]()
Upotreba izopačenog u marketinške usluge od kojih neko dobro zarađuje nije sloboda. Možeš da ga zoveš kako hoćeš i predstvljaš kao nešto obro, ali ono i dalje nij dobro. Ne zato što ti ili ja tako milsimo, već zato što priroda takve rešava odbacivanjem.
.
Tvoj najveći problem je što si iz zezanja prešla granicu i sad sve gledaš kroz prizmu nekakave osvete, jer su te neki prozivali zbog onog sajta. Činjenica je da si više puta postavljala lažne fotke i da si pisala da si to ti, kao i da si u svojim pričama odlazila toliko daleko da si kontrirala onima koji poznaju teme o kojima je bilo reči. I to na na način iz koga se vidi zezanje, već priče koje treba da navode na istinu. Sama si se uplela u to klupoko, ali si i sto tako, sama nastavila da se sa svima svađaš. Iskreno, mnogo je bolje bilo ranije, kad smo se lepo zezali, bez te primetne sujete (možda nije sujeta, ali jeste ljutnja).
dobro..."Nežna osećanja" su kvazipatetična glupost.
Kamičak, ti imaš periode kad stravično kukaš i zato ti kuknjava drugih smeta. Smanji doživljaj i obradi svoja nezadovoljstva. Manje će ti biti glasna kuknjava drugih. Toliko bavljenje drugima nije dobro po sopstveno mentalno zdravlje.
Šta te tera da slušaš tuđe razgovore? Nema onih rijalitija na TV, pa ti fali? Pusti ljude neka kukaju, ako nisu sposobni da se izbore za svoje, to im jedino ostaje.
ovo što je boldovano je apsolutno na mestu. Ne slažem se samo sa ovim delom u kome stavljaš znak jednakosti između toga što su poznati i profita. Ne profitiraju sve javne ličnosti.
Samo kod tebe potreba nekog geja da mu se dize na osobe istog pola moze da bude predstavljeno kao neka marketinska propaganda.
dobro...
Недостатак љубави је очигледан на овом примерку. Није вероватно имао од кога да научи и прихвати. Мисли да је његова себична љубав према својој гузици то и да су сви као што је он.
da li su makaze "dobo orudje" za seckanje aorti?
Pa ne znam, sta tebe tera da odgovaras na moje postove?