SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Што каже попа у фиму "Поп": ја мршав као јединица, моја жена широка као нула – заједно смо десетка.

Bio jedan ludak narodni poslanik u Skupštini RS Bog da mu dušu 'prosti umro je... i bio on gost u nekoj emisiji (na BN-u naravno) i na kraju izvadi spisak koga sve pozdravlja a završava sa "i krupnu ženu i sitnu đecu"...

Jesam detinjast, uvek cu i biti takav ;)

Ne mislim ja na menjanje sistema, nego na iskazivanje svog misljenja i stava o tom sistemu. Cao/zdravo nije menjanje sistema, to je negativan stav o sistemu.
И шта постигнеш тиме?
Даш отказ у фирми у којој имаш добар посао јер те ето политика фирме нервира...иселиш се из те неке Канаде јер ти не одговара систем, а онда дођеш у неку Немачку где је иста ситуација или се вратиш у Србију која је као крчма без крчмара....схваташ ли да не постоји увек за сваки проблем решење? :)

И шта постигнеш тиме?
Даш отказ у фирми у којој имаш добар посао јер те ето политика фирме нервира...иселиш се из те неке Канаде јер ти не одговара систем, а онда дођеш у неку Немачку где је иста ситуација или се вратиш у Србију која је као крчма без крчмара....схваташ ли да не постоји увек за сваки проблем решење? :)

svaki problem ima neki uzrok, otklonis uzrok i resis problem :)

И шта постигнеш тиме?

Postignem time da sam miran sam sa sobom, da sam odgovoran prema sebi, i da ne moram da kukam svojoj sestri oko toga u kakvom nepravednom sistemu zivim.

Ili, mogu da kazem svoj stav, da ne odlazim, pa oni neka rade sa mnom sta hoce, neka me oteraju, to je jos frajerskije i bolje.

Postignem time da sam miran sam sa sobom, da sam odgovoran prema sebi, i da ne moram da kukam svojoj sestri oko toga u kakvom nepravednom sistemu zivim.

Ili, mogu da kazem svoj stav, da ne odlazim, pa oni neka rade sa mnom sta hoce, neka me oteraju, to je jos frajerskije i bolje.
Занимљив прилаз животу. :lol:

Такво понашање ми је прихватљиво само код оних који себи обезбеде позадину, па онда крену у акцију.

Увек је боље рећи него ћутати, али и треба водити рачуна да та прича не испадне на ништа...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back