SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veoma si ograničen ako misliš da sam o tome pisao. A kažu da mržnja ograničava ljude.

Mrznja je normalna stvar, i ona je podlozna javnim ocenama.

Vasa mrznja prema aktivnosti gejeva u javnosti je smrdljiva, jadna, bedna i ogavna.

I to je to.

- - - - - - - - - -

Lepo mi je da se družimo, ti si za mene posebno zanimljiva ličnost. Pametan a ograničen. Imaš mugućnosti, a sam sebi vezuješ ruke i noge. Dobro spamuješ i dobar si za spamovanje. z:D

Pa ok, i meni je zanimljivo da slusam neke ljudske razgovore, a ponekad sam i primoran da ih slusam.

Ne može čovek da bude dobar ako nije voljen. A Kami je dobar čovek. Meni je jako čudno što to ne primećuješ jer si i ti sasvim ok.

Немам појма, изгледа да си ти развијеније биће од мене,ја не видим да је добар пошто ничег добронамерног нема у томе што он овде пише. Само празан пренапумпан его и колико толико интелигенција, тј. способност да меморизује неку идеју и да манипулише са њом. А то може свака неписмена жена удавача.

Mržnja nije normalna, naprotiv. Ali dobro, za nekoga ko je uskraćen za dobar deo ljubavi to je i za očekivati.

Mrznja jeste normalna, i ja potpuno razumem sve vase mrznje, mrznju prema Hrvatima, mrznju prema tome da gejevi dobijaju veca prava u drustvu, mrznju prema ljudima koji su slobodnijih i sirih umova od vas. Sve to razumem. Doduse, bili bi mnogo vece face kada bi otvoreno ispoljavali tu mrznju, a ne da se krijete u oblaku mediokretizma. Ali jbga, znam i razumem da je to jako tesko, odrasli ste u kulturi straha, gde ste nauceni da je svako jako ispoljavanje emocije nesto sto je jadno i luzersko.

Ja nikada ne kukam.

Prikazivanje negativnih stvari nije uvek kuknjava.

Sve moje predstave negativnih stvari imaju ostricu. Sve.

Ja necu da menjam to sto vama ne odgovara, a vi slobodno smatrajte to za patologiju, meni je to jako zdrava strana moje licnosti. U stvari najzdravija. Patologija je kada moram da se suzdrzavam npr. pa vam cesto precutim.

U stvari, smatranje da je svaka vika i dreka kuknjava je jako mediokritetski stav.

Kome "Vama"? I ko traži od tebe da se menjaš?

Vidi, ja na kažem svoje mišljenje o nekim ljudima ili pojavama kada to može da bespotrebno troši moju energiju. Volim sebe. Tebi povremeno manjka ta zdrava ljubav prema sebi.

kako se poneti prema "buretu govana" koje ne može da se zaobidje na dnevnom nivou, alkoholičar koji u delirijumu "deli umotvorine, maltretira vredjanjem na finjaka i "savetima" kao da je u ludari
i odobrava javnu prostituciju na poslu..maldih devojaka ( koje su samo zbog toga dobile radna mesta)
da li su makaze "dobo orudje" za seckanje aorti? kako "pokazati zube" nekome kome je pozicija zagarantovana debilnim zakonom i ko kreira privid sveznanja, i obilje smrada iz pušačkih usta,
"šta je u redu i šta nije" .....a primoran si statusom na trpnju idiotarije takvog smrada iz nebuloznog blata u kojem se svinja valja

a zaštite nema jer sistem to nije predvideo, jer su svi fini, slatki, divni..cmok..cmok..cmok..a iza ledja zabadaju sekire

ужаси колектива.. једино да се почнеш бавити неком самосталном делатношћу па онда нећеш морати да трпиш злобу под привидом љубазности.

kako se poneti prema "buretu govana" koje ne može da se zaobidje na dnevnom nivou, alkoholičar koji u delirijumu "deli umotvorine, maltretira vredjanjem na finjaka i "savetima" kao da je u ludari
i odobrava javnu prostituciju na poslu..maldih devojaka ( koje su samo zbog toga dobile radna mesta)
da li su makaze "dobo orudje" za seckanje aorti? kako "pokazati zube" nekome kome je pozicija zagarantovana debilnim zakonom i ko kreira privid sveznanja, i obilje smrada iz pušačkih usta,
"šta je u redu i šta nije" .....a primoran si statusom na trpnju idiotarije takvog smrada iz nebuloznog blata u kojem se svinja valja

a zaštite nema jer sistem to nije predvideo, jer su svi fini, slatki, divni..cmok..cmok..cmok..a iza ledja zabadaju sekire

Ако немаш чиме другим да се бориш, наоружај се стрпљењем.

Doduse, bili bi mnogo vece face kada bi otvoreno ispoljavali tu mrznju

Ух, не, молим за више скривања емоција. Ништа досадније од туђих емоција.

Фаца је онај на коме никад, никад не приметиш ни да је љут, ни да је тужан, нити ишта негативно.

Фаца је онај на коме никад, никад не приметиш ни да је љут, ни да је тужан, нити ишта негативно.

U svakom slucaju, najgore je sve onako pasivno-agresivno, na pola.

дабоме. то је енглески господин. мада, и стари Грци су се ужасавали претераних емоција. зато су лица на уметничким делима класичног периода увек смирена.

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju, najgore je sve onako pasivno-agresivno, na pola.

али колега Победоносцев је циник не зато што је пасивно агресиван, него зато што је увређени романтик :D

ужаси колектива.. једино да се почнеш бавити неком самосталном делатношћу па онда нећеш морати да трпиш злобу под привидом љубазности.

danas mi je prit skočio na 200..jedva sam hodala...a glumim ravnodušnost (kamena faca) kao iskulirala sam
vraga jesam, evo tahikardija ne prestaje a štitna guši i glasne žice ufitiljile
nema mogućnosti da menjam, jer mi se dopada tu gde jesam..
dok je *g.o.v.n.o bilo na odmoru-sve je divno funkcionisalo i pored 10to časovnog rada, milina
znaš druzilu..onog oktopoda u maloj sireni? e -taj rad

danas mi je prit skočio na 200..jedva sam hodala...a glumim ravnodušnost (kamena faca) kao iskulirala sam
dok je *g.o.v.n.o bilo na odmoru-sve je divno funkcionisalo i pored 10to časovnog rada, milina

Сипај му рицинус у кафу.:zelenko3:

Ne znam, vidim da mi ovde delite neke lekcije o tome sta je zdravo, a sta je patolosko.

Ja obozavam sebe, zao mi je sto to ne vidis.

To je tvoja projekcija. Pripisuješ većini ono što ti radiš. Meni to ne smeta jer shvatam.

Kuknjava i loša atmosfera mi smeta na ovoj temi. Negativnost, pljuvačina, bavljenje kolegama, etiketiranje i niz tih prizemnih stvari koje se ovde nemilice koriste. O iznošenju privatnih prepiski da ne pričam.

protiv takvih se treba boriti kolektivno, sama nemas sanse...

• Podržavam
Reactions: Tol
Ok- evo ti savet- Najebi mu se mame, idi odatle, ili mu se pridruzi. Nema cetvrto.
žena je u pitanju.. a nije autoritet već običan šraf koji umišlja da je avion
moram da ponesem slušalice i pustim mjuzu..mada nije dozvoljeno

- - - - - - - - - -

Сипај му рицинус у кафу.:zelenko3:

debela mešina bi trebalo da trči barem do wc..dobro me potseti

Тол, о написаном сам размишљала у више наврата јер сам као и ти окружена одвратним стварима које људи креирају.

Решење је формирати свој мали свет у коме обитавају људи са којима смо на истим таласним дужинама.
Тамо где то не можеш, прихватити то као неминовност на коју не можеш утицати и не трошити се енергетски.
Е сад, ја сам ово схватила али још нисам успела на себи да спроведем у праксу. :)
Али радим предано на томе.

дабоме. то је енглески господин. мада, и стари Грци су се ужасавали претераних емоција. зато су лица на уметничким делима класичног периода увек смирена.

Да, баш тако. Блажено мирна лица богова и бестијално искежена лица кентаура у међусобној борби на фризу Партенона. Само деца и варвари јавно показују све своје емоције. Heart on the sleeve, тако се то негодујући зове код нашег напаћеног народа.

Наш колега, Herr Ками, је too much the artiste, и захтева искреност... али већина људи је тако банална, проста и глупа да је највећа услуга коју могу да нам учине управо неискреност и уздржавање, не исказивање њихових трећеразредних емотивних доживљаја.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back