SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
пицопевац, нешто је трабуњао на патриотске ноте, ал се у међувремену продао. ефемеран лик, никакав стручњак.
Па кад нису хтели Руси да га купе. :(
http://www.mc.rs/srpski-ekspert-ang...impijskih-igara-u-pekingu.4.html?eventId=6468
Evo sad čujem da predaje na najvećem univerzitetu u Kini. Ono što me je rastužilo je da su uspeli i prof. Jeftića da proteraju, čak i da ga proglase islamofobom. Nosens.
Звонио му телефон на промоцији. Срам га било! :lol:

http://www.webtv.rs/play/68274/promocija-knjige-dr-darka-trifunovica

Вреди послушати. Био сам на промоцији.

Али Мијалковски је таква њушка од човека... :lol: Легенда. Дарко гутао кнедле док се овај сладио мукама Амера. :hahaha:

и ја желим Џеску Албу ал знам да од тога нема ниш па сам у дај шта даш фазону... илити... такав човек каквог описа... и да постоји не би се бавио политиком z:mrgreen:

Ja nisam u "daj sta das" fazonu i rekla sam koga i kakvog tacno zelim i podrzavam. Ko odstupa od toga kritikujem, ko i kad je na tom kursu, pohvalim, za razliku od nekih zluradih komenta(to)ra da sam u bilo kojoj stranci i da zbog toga nekog hvalim.z;)

ја га знам мало дуже од Влајкеца. он не зна да се Трифуновић вуцарао са Америма још као студент. мислим да тренутно игра за Вучићеву екипу.

To mu može biti samo plus.

Amerikanac neće sa svakim da se druži, oni biraju društvo, čim oni bleje sa nekim znači da ta osoba ima visoke ljudske i stručne kvalitete.

Ja imam mnogo prijatelja u Americi, imam i fameliju tamo, a i redovan sam gost u američkom kutku u mom gradu, gde ćitam knjige i američke magazine, new yorker, national geografic, times, rolling stones i ostale.

A sve je obezbeđeno za džabe, što samo govori koliko je veliko američko srce i kolika je ljubav Amerike prema građanima i građankama Srbije.

Vlajko & Co, jel' vi stvarno gledate to po tevejima i čitate po magazinima i trošite vreme na dnevnu politiku?
Не поседујем телевизор.
Прозор у свет ми је интернет.
Гледам тв евентуално кад одем до мојих, онако успут и то обично буде неки филм.
Новине не читам... купим понекад Политикин Забавник. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back