Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Lupus in fabula ...
ја га знам мало дуже од Влајкеца. он не зна да се Трифуновић вуцарао са Америма још као студент. мислим да тренутно игра за Вучићеву екипу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupus in fabula ...

koji vam je sada taj Trifunović? Koje mu je ime?Evo sad čujem da predaje na najvećem univerzitetu u Kini. Ono što me je rastužilo je da su uspeli i prof. Jeftića da proteraju, čak i da ga proglase islamofobom. Nosens.
- - - - - - - - - -
Lupus in fabula ...
Па кад нису хтели Руси да га купе.пицопевац, нешто је трабуњао на патриотске ноте, ал се у међувремену продао. ефемеран лик, никакав стручњак.

Звонио му телефон на промоцији. Срам га било!Evo sad čujem da predaje na najvećem univerzitetu u Kini. Ono što me je rastužilo je da su uspeli i prof. Jeftića da proteraju, čak i da ga proglase islamofobom. Nosens.

Легенда. Дарко гутао кнедле док се овај сладио мукама Амера. 
и ја желим Џеску Албу ал знам да од тога нема ниш па сам у дај шта даш фазону... илити... такав човек каквог описа... и да постоји не би се бавио политиком![]()

Ja nisam u "daj sta das" fazonu i rekla sam koga i kakvog tacno podrzavam. Ko odstupa od toga kritikujem, ko i kad je na tom kursu, pohvalim, za razliku od nekih zluradih komentara da sam u bilo kojoj stranci i da zbog toga nekog hvalim.![]()

Па Мира га послала у Америку. ЈУЛ је кулја га знам мало дуже од Влајкеца. он не зна да се Трифуновић вуцарао са Америма још као студент. мислим да тренутно игра за Вучићеву екипу.

http://standard.rs/svet/30849-ја-нисам-шарли
што да се смејеш, текст је готово про-амерички кад га прочиташ у другом смеру.
kao i svako dobro dete...![]()

Bacio sam pogled na brzinu, klasicno njegovo trabunjanje.

ја га знам мало дуже од Влајкеца. он не зна да се Трифуновић вуцарао са Америма још као студент. мислим да тренутно игра за Вучићеву екипу.
Ovaj Ker...kyra me stalno prijavljuje, ne znam šta ću.![]()

Brico, dolaze li oni sa picajzlama kod tebe?
пицопевац, нешто је трабуњао на патриотске ноте, ал се у међувремену продао. ефемеран лик, никакав стручњак.
Zar picajzle u 21.veku jos postoje...
dobro vece svima....
Zar picajzle u 21.veku jos postoje...
dobro vece svima....

Не поседујем телевизор.Vlajko & Co, jel' vi stvarno gledate to po tevejima i čitate po magazinima i trošite vreme na dnevnu politiku?
Nema meni pomoći.![]()