SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дарко је велики стручњак. У то нема сумње. Тај човек има више и бољих референци од осталих професора на мом факултету укупно. Наклоњен је Американцима и ја му не замерам. Јер јесте патриота, био је први представник Републике Српске у УН-у и доста је лобирао тамо за Републику Српску. Цењен је у свету пре свега као стручњак. Не волим да га слушам кад о прича о политици, то некако избегавам. Али што се тиче струке ту га је милина слушати. Безбедносни изазови, претње тероризам... огромно знање поседује и зна да то пренесе. Сад, видиш, сви се слажу да Шарли Ебдо случај скројен од Американаца. То пише и Цвијановић. Мислим да Дарко све то добро зна и боји се америчке одмазде у Србији ако се окренемо Русији. Ми не располажемо информацијама којима он располаже.

Molim vas prosledite mi tekst ogranicenog prekodrinca Cvijanovica o tom teroristickom napadu na francuske karikaturiste.

Hocu da se smejem malo.

Refke, te tvoje konstantne igre sa jezikom, recima i izgovorom su tako deo tvog engleskog sarma, da je neverovatno kako nisi svestan da je za tvoj identitet najodgovornija Evropa, a ne tamo neki Sveti sava.

Смрди на корозивни британски цинизам док ми одишемо мироточивом византијштином.

Реторика је врло важна у одређивању сексипилности жене.

Ај реално: јел' теби може да се дигне кад Милица Џурџевич (да не поменем Ивану Жигон и сјебем ти потенцију за вечерас :lol: ) крене да виче: БРАЋО И СЕСТРЕ. СРБИ И СРПКИЊЕ!

Нисам ти ја брат, хоћу да те отресем.

Аман човече, па нећу ја дати Хрватици децу да ми васпитава, побогу.

Мада не би дао ни факинг Милици Џурџевич.

Чисто да се не претвори у изопаченог patriot-галамџију.

Ух, то ружно звучи из женских уста.
Жена мора бити суптилна, увек и кад прича о патриотизму. :flert:

Mogao bi Laki malo da svrati. Nema ga još od poplava. Virtuelni i Laki su prava mera za liberalne iluzije.

Mislim da je Radović levičar. Zvali su ga "čovek bez lica" u vreme dok je bio na čelu poreske uprave jer nije bilo njegovih fotografija u medijima. Ima interesantnu biografiju.
Napisao je špijunski roman Švajcarski gambit, a koautor romana je Iv Bone, šef francuske obaveštajne službe.

On je OK lik, a žena mu je blagi užas...Tvoja koleginica, sudija u Ustaničkoj...z:cry:

Frizerski je leba gorak. Mnogo me nervira ovaj narod, volo bi da ovaj poso radim u Evropi de su ljudi namirisani i kosa im miriše na mošus. Ovde sve Radašin do Radašina i traže da im radim neke seljačke frizure koje su tako pase.

Дарко је велики стручњак. У то нема сумње. Тај човек има више и бољих референци од осталих професора на мом факултету укупно. Наклоњен је Американцима и ја му не замерам. Јер јесте патриота, био је први представник Републике Српске у УН-у и доста је лобирао тамо за Републику Српску. Цењен је у свету пре свега као стручњак. Не волим да га слушам кад о прича о политици, то некако избегавам. Али што се тиче струке ту га је милина слушати. Безбедносни изазови, претње тероризам... огромно знање поседује и зна да то пренесе. Сад, видиш, сви се слажу да Шарли Ебдо случај скројен од Американаца. То пише и Цвијановић. Мислим да Дарко све то добро зна и боји се америчке одмазде у Србији ако се окренемо Русији. Ми не располажемо информацијама којима он располаже.

Hvala, Vlajko.
I meni je iritantan takav način izlaganja, ali možda brzo iznosi informacije, povezuje ih jer je vreme u TV emisijama ograničeno. Zato sam te pitala za utisak iz druge perspektive.

Ovaj Jakšić je teški smor. Ja imam klik u glavi i automatski se isključim na ovakve likove posle par sekundi. Čujem samo neprijatno zujanje.

Brico, činiš li jeftine brazilke? Možda trampim takvu uslugu za salamu?

Zapravo to mi je specijalnost.

Mnogo me nervira ovaj naš srpski narod i moje mušterije. Danas mi se jedan isprdeo na stolici. Stalno je kašljo nešto kao da zakamuflira zvuke, ali provalijo sam ga ja. Nakon što sam mu naplatijo reko sam mu da je ubuduće persona non grata u ovom renomiranom salonu de dolaze samo pristojni Evropejci.

Srbi slabo vode računa u higijeni kose, primetijo sam da mlogo naroda ima seboreju i perut, a ni vaške nisu strana pojava.

Danas hodam ulicom i vidim papirić. Papirić je.bote! Pa mislim stvarno, to da se u Švedskoj desi izbijo bi skandal i lokalna vlast bi momentalno pala. Nego kod nas je ovo još uvek zona sumraka, iako je dosta stvari urađeno zadnjih godina.

Ма иди бре :D
Ма диди види бре.

Не озбиљно... не могу да се похвалим неком лепотом, нисам ни са речима толико вешт (у односу са женама). Тако да је и за мене добро кад капира шта јој причам, препозна пех итд. Схвати кад ми нешто иде на кур.ац итд. Не подносим друштво људи у којем нон-стоп мораш да размислиш шта ћеш да кажеш, па како ће та особа то да схвати итд. Мрзим тактику на међуљудском нивоу тј. у неформалном односу.
Ух, то ружно звучи из женских уста.
Жена мора бити суптилна, увек и кад прича о патриотизму. :flert:
Баш тако као ти.

:cvet:
Molim vas prosledite mi tekst ogranicenog prekodrinca Cvijanovica o tom teroristickom napadu na francuske karikaturiste.

Hocu da se smejem malo.
http://standard.rs/svet/30849-ја-нисам-шарли

што да се смејеш, текст је готово про-амерички кад га прочиташ у другом смеру.
Hvala, Vlajko.
I meni je iritantan takav način izlaganja, ali možda brzo iznosi informacije, povezuje ih jer je vreme u TV emisijama ograničeno. Zato sam te pitala za utisak iz druge perspektive.

Ovaj Jakšić je teški smor. Ja imam klik u glavi i automatski se isključim na ovakve likove posle par sekundi. Čujem samo neprijatno zujanje.
Јес... прави досадњаковић...

Дарко је супер као човек. Није нимало сујетан (можда зато што у Србији нема никог ко може да се мери са њим :lol: ) и врло је непосредан у комуникацији.
И увек вољан да помогне. Кажем, не кривим га што је проамерички орјентисан, јер мислим да је то из чисте бриге за своју земљу.

Баш тако као ти.

:cvet:

http://standard.rs/svet/30849-ја-нисам-шарли

што да се смејеш, текст је готово про-амерички кад га прочиташ у другом смеру.

Јес... прави досадњаковић...

Дарко је супер као човек. Није нимало сујетан (можда зато што у Србији нема никог ко може да се мери са њим :lol: ) и врло је непосредан у комуникацији.
И увек вољан да помогне. Кажем, не кривим га што је проамерички орјентисан, јер мислим да је то из чисте бриге за своју земљу.

Evo sad čujem da predaje na najvećem univerzitetu u Kini. Ono što me je rastužilo je da su uspeli i prof. Jeftića da proteraju, čak i da ga proglase islamofobom. Nosens.

- - - - - - - - - -

пицопевац, нешто је трабуњао на патриотске ноте, ал се у међувремену продао. ефемеран лик, никакав стручњак.

Lupus in fabula ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back