SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nemam ni jednu amalgamsku plombu, sve su bele (a da sama to nisam trazila), ali i dalje me bole zubi (i glava od njih) na promenu vremena kao sad (ako to ima veze s tim).

Tako da nikakvu razliku nisam osetila.

Možda nije zbog plombi već zbog hemije koja počinje da deluje u svakom ženskom telu kad je pred kraj polnog napona? Ima danas dobrih lekova za to.

Odem na pdf Istoriju da postavim temu, i krenem da citam naslove onih tema na prvoj stranici...

Majko moja, kakvim idiotizmima se Srbi bave...Jbte...

A najjaci su mi ovi istorijski instituti u Srbiji, kojima su i dalje glavne teme 'cetnici vs partizani'...Pa to je klasican primer potpunog besmisla ulaganja drzave u nauku- jbte, drzava trosi milione i milione, da bi se dezurna kafanska bulumenta raspravljala ko je bio u pravu, cetnici ili partizani... Pa po toj logici, bolje da meni i Refketu daje pare da se glupiramo ovde na forumu, to je intelektualnije od ovih gluposti kojima se srpski istoricari bave...

Jbte...

тачно. држава троши милионе, али та држава није Србија, јер Србији одговара да се та подела оконча и прича затвори. али неким другим очито не одговара.

Možda nije zbog plombi već zbog hemije koja počinje da deluje u svakom ženskom telu kad je pred kraj polnog napona? Ima danas dobrih lekova za to.

Zamolila bih te da mi se vise ne obracas, ni posredno ni neposredno, jer ne samo da nema veze ovo sto si rekao i da necu to da komentarisem, nego mene oduvek (i valjda svakog) kad bole zubi najcesce boli i glava.

Dakle, ne obracaj mi se, nisi ni zanimljiv, ni duhovit, naprotiv, neotesan si i meni licno naporan i svaku tvoju rec o meni prijavljivacu kao provokaciju jer ona to i jeste.

edit: Ukratko, otkaci se od mene, ne obracam se tebi i ne ocekujem od tebe nadovezivanje i odgovor, jer nisi ti vlasnik kafane pa da moram da budem prokomentarisana s tvoje strane, kao i ni sa cije jer niko nije vlasnik kafane.

Poslednja izmena:
Drukaro, kakva si to? Hoćeš da se igraš sa odraslim momcima i vrckaš, a kad te neki štipne za guzu plačeš? :ljutko:
Svima ću da kažem da nam je zbog tebe pola sinoćnje kafane obrisano.
Tak'a kak'a si mo'š samo sa kamijem da se veseliš. :banovati:

- - - - - - - - - -

Valjda nemacki, ne srpski nikako. Ne znam ko ovde glasa osim Srba i ostalih gradjana Srbije, bezveze.

Glasaju naivni i nesvesni.

Ovde samo u jednome nije u pravu, a to je sto nema sta da im se (ikom) sklanja, jer njega je izabrao narod i ima mandat od naroda da vlada dok se ne raspisu naredni izbori, koji mozda mogu biti i ranije, ali do tad nema sta kome da se sklanja ni da polaze racune osim narodu.

ма цео цитат су сама општа места и патетика... него мени је симпатично друго нешто... Вучић је данас политичар који најбоље схвата шта народ жели да чује и види... То је ваљда евидентно... е и онда он такав вазда фура ту трагично јуначку гинем изгинућу патетику, с повременим драњем на потчињене... илити... Срби и после 6-7 векова и даље подсвесно желе трагичног јунака... z:mrgreen:

ма цео цитат су сама општа места и патетика... него мени је симпатично друго нешто... Вучић је данас политичар који најбоље схвата шта народ жели да чује и види... То је ваљда евидентно... е и онда он такав вазда фура ту трагично јуначку гинем изгинућу патетику, с повременим драњем на потчињене... илити... Срби и после 6-7 векова и даље подсвесно желе трагичног јунака... z:mrgreen:

Срби цене само мртвог јунака...

Ne znam sta drugi zele i nije stvar u licnosti (i personalnim resenjima), ali za sebe znam da zelim nepodmitljivu osobu na vlasti koja sudi "ni po babu ni po stricevima" i koja nece da "puzi" ni pred kim ali nece ni da napusta dobronamerne prijatelje i izoluje se potpuno....a rekla sam vec sta smatram u ovome pogresnim. To sto smatram, i napisem, svejedno mi je na koga se odnosi.

Срби цене само мртвог јунака...

А Ђинђић је доказ (замало да напишем живи доказ) тога... И данас можеш прочитати коментаре типа ''било је наде за Србију од 2000 до 2003 али је онда све то заустављено једним метком''... блабла

иначе била је нека политички некоректна пошалица... Срби су као кромпир, све што им ваља је под земљом.

Ne znam sta drugi zele i nije stvar u licnosti (i personalnim resenjima), ali za sebe znam da zelim nepodmitljivu osobu na vlasti koja sudi "ni po babu ni po stricevima" i koja nece da "puzi" ni pred kim ali nece ni da napusta dobronamerne prijatelje i izoluje se potpuno....a rekla sam vec sta smatram u ovome pogresnim. To sto smatram, i napisem, svejedno mi je na koga se odnosi.

и ја желим Џеску Албу ал знам да од тога нема ниш па сам у дај шта даш фазону... илити... такав човек каквог описа... и да постоји не би се бавио политиком z:mrgreen:

цениш да ће покушати да ископира онај ''жив је Тито, спасио га Рекс'' хепенинг?

Опробани сценарио који извлачи уздах народне масе...

ја не очекујем ништа мање од спектакла. уствари, очекујем да Рекс омане :lol:

Злицо једна... Шта ће да чини овдашњи свет ако којим случајем остане без свог вође? Увек се сетим очаја и безнађа пар својих комшија након 5. октобра.

Да омане Рекс координатора за рад свих служби безбедности? Е то би био баш бедак... тај филм с Рексом можда и будемо гледали ал продуценти ће захтевати хепиенд јбга... z:)

Опробани сценарио који извлачи уздах народне масе...

Злицо једна... Шта ће да чини овдашњи свет ако којим случајем остане без свог вође? Увек се сетим очаја и безнађа пар својих комшија након 5. октобра.

Da li je bilo razloga za očaj ili radovanje tog 5.oktobra, ako se posmatra iz sadašnjeg ugla, vrlo je diskutabilno...z:cry:

:mrgreen:

народ је и гласао за Вуа из очаја и безнађа, а не зато што верују у њега. расплет мелодраме има да бидне урнебесан :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back