SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е иди с човеком, не могу више да гледам како себи квариш срећу.

Знаш како је лепа варош.

Jel' si ti cuo za bonton (forumski) da se citira post na koga se odnosi?

Ja sada ne znam na koga se ovaj post odnosi.

Mora biti na Teraska.

- - - - - - - - - -

Sva si se zbunila od silne strasti, pa on je već svetski čovek, a mi idemo u Temišvar da to postanemo. :cmok:

:lol:

Dobro,priznajem, jesam. :lol:

Ne, ne, ti idi u Temisvar, a ja cu u Pariz posto tamo nikada nisam bila a i da vidim cisto kako je to kad te pretresaju 4 puta, ili bese ne pretresaju...?

TO trerba doziveti, ostalo ne!

Poslednja izmena:
Срам те било.z:((

v3k7iu_th.jpg

rax2yt_th.jpg

:hahaha: :lol: Cut'

- - - - - - - - - -

Laku noc, Heroina...:uja:

- - - - - - - - - -

Smuvali smo se, pa sta?

Nije on bezobrazan, samo ima cudan smisao za humor.:deda:

Održi onda predavanje onima koji ga ne prepoznavaju. Da nema neprestanih ličnih razračunavanja. Ja se sećam da su u školi postojali pedagoški seminari za nastavnike kako bi se unapredila nastava i pokazali bolji rezultati učenika. Kranja, ali izuzetno krajnja mera je bila udaljavanje učenika sa časa ali ne na ulicu nego kod direktora na raport. Vi se ovde utrkujete ko će više korisnika da otera. Još se na sastancima i kod vas u zbornici hvalite ko vodi na toj listi. :manikir:

Имам врхунску комбинацију за мед. 500 кинти тегла, ливацки мед, достава на кућну адресу, то је од једног мог ортака од његових бчела. Здраво је ујутру кад се устане кашика дви меда да се изеде на празан стомак. Може да ме контактира на инбокс ког занима овај изванредни мед.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back