SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Vlajko
У смислу наивности. Било сми баш клинци.

И данас су клинци- клинци, по зрелости, али рецимо девојке су све нашминкане, утегнуте, нема страха од ауторитета, долазе на факултет у тренерци (мушкарци) и хеланкама, у прекратким сукњама и деколтеима...
Превише врца та сексуалност, ружно је огољена, непристојна је.
Истина... данас не постоји дисциплина. Ја сам на факсу само код једног професора прве године био усран од страха. Увек сам код њега на испит излазио у панталонама, и барем мајици на крагну, ако не у кошуљи или џемперу. И то ми је прешло у навику. Тако сад излазим на сваки испит. Остало ми у глави шта нам је тај профа причао у првој: испит је свечаност.

Хеланке су данас постале опште прихваћене, као што је раније била мини-сукња. Ништа данас више није непристојно.
А све је огољено и то је тужно. Не може човек ништа да наслућује и машта.
Јесте.
Мада је мени првак света био извесни Милош Бајчетић са хистологије и ембриологије.
Он је био толико духовит и надахнут и тако је имао феноменалне асоцијације да нам је за спремање тог испита, који је спадао у велике, требало десетак дана. Просто, код њега се на вежбама увек све научило.
Тај Бајчетић је и даље цар. Већина мојих другара из одељења је отишло на медицину, па сам се вала наслушао тих прича о њиховим професорима.

А сад заборавих како се зове онај чудак што има кревет у канцеларији, пошто буквално живи на факсу.

Poslednja izmena:
Vlajko, kad ti se stišaju hormoni videćeš i sam koliko je sex potcenjen u adolescenciji i koliko ga promiskuitet unižava.
Па ја лично сматрам да је чиста и искрена љубав свагда телесна. Брак није никаква круна љубави, већ је секс круна сваке љубави. Брак је заједница, и то заједница из интереса. Чак ни она прича да жена једино истински воли мушкарца кад хоће да му роди децу не пали. Рађа их због себе. Пример најискреније љубави је потпуно стапање два тела. Чак и оне ствари које су њој непријатне и болне или оне за мушкарца непријатне.

Vlajko, kad ti se stišaju hormoni videćeš i sam koliko je sex potcenjen u adolescenciji i koliko ga promiskuitet unižava.

Nece. On je muskarac, a muskarcima sex postaje sve manje bitan kako stare. Ti to gledas iz perspektive zene.

- - - - - - - - - -

Па ја лично сматрам да је чиста и искрена љубав свагда телесна. Брак није никаква круна љубави, већ је секс круна сваке љубави. Брак је заједница, и то заједница из интереса. Чак ни она прича да жена једино истински воли мушкарца кад хоће да му роди децу не пали. Рађа их због себе. Пример најискреније љубави је потпуно стапање два тела. Чак и оне ствари које су њој непријатне и болне или оне за мушкарца непријатне.

Deca su najidealniji odbrambeni mehanizam kod vecine ljudi, obicno sebicno sredstvo kojima ljudi sakrivaju sami od sebe svoju sjebanost, i svoj bol.

Šta rade poštene devojke u četr' noćom?

Valjda cekaju tebe, nema drugog razloga.

Imam isto takvog dosadnog komsiju iznad mene koji me svaki put kad legnem kasno prvom prilikom sustigne s takvim pitanjima, pa jos do tancina opise kako je cuo otvaranje prozora kad sam luftirala od cigareta, kako se probudio od toga..... ziva dosada od koje ne samo da ja bezim, nego svi iz zgrade beze glavom bez obzira, na stranu sto svi odavno sumnjaju da je profesionalni spijun i misle da je teska podmuklica.

cenzura na ovim forumima je postala nepodnosljiva

Nepodnosljiv je ponekad i prostakluk i mrznja koji se sire forumom.

Nema on pojma o muškarcima, ma ni o dobrim ribama, vidiš da nume sa Kerkyrom da bude dobar.

Vidi, niti sam "riba" niti sam dobra, i aj' lepo se otkaci od mene i da me spominjes. Nikad necu da budem deo (tvog) copora jer ste oterali sve drugacije mislece odavno i koji su vredeli (i koji nisu), i 'ladno se tu jos "raspistoljujete" umesto da se pitate koliki ste komunisti u dusi. Ostale su vam samo dve tri ulizice i jos toliko labilnih licnosti da vam "uvelicavaju" kafanu i izigravaju oponente inace ste sproveli jednoumlje.

Nisam od juce i znam za "jadac" i zato me ne spominji.

33oiper.jpg

Valjda cekaju tebe, nema drugog razloga.

Imam isto takvog dosadnog komsiju iznad mene koji me svaki put kad legnem kasno prvom prilikom sustigne s takvim pitanjima, pa jos do tancina opise kako je cuo otvaranje prozora kad sam luftirala od cigareta, kako se probudio od toga..... ziva dosada od koje ne samo da ja bezim, nego svi iz zgrade beze glavom bez obzira, na stranu sto svi odavno sumnjaju da je profesionalni spijun i misle da je teska podmuklica.

Nepodnosljiv je ponekad i prostakluk i mrznja koji se sire forumom.

Vidi, niti sam "riba" niti sam dobra, i aj' lepo se otkaci od mene i da me spominjes. Nikad necu da budem deo (tvog) copora jer ste oterali sve drugacije mislece odavno i koji su vredeli (i koji nisu), i 'ladno se tu jos "raspistoljujete" umesto da se pitate koliki ste komunisti u dusi. Ostale su vam samo dve tri ulizice i jos toliko labilnih licnosti da vam "uvelicavaju" kafanu i izigravaju oponente inace ste sproveli jednoumlje.

Nisam od juce i znam za "jadac" i zato me ne spominji.

Kakve cigarete? Ti pušiš? To je tako fuuuuj i nije moderno.
Ako nisi ni riba ni dobra, kako ćeš se udaš? z:(
Šta fali komunistima, zahvaljujući njima imaš sve to što imaš. Oni us izgradili porušenu zemlju, napravili Partizana i Zvezdu, nbosili štafetu. Ne pljuj na svoju istoriju.
Za koji jadac znaš? :zima2:

Dobro to je ustvari Zvonimir , kao Zvone Boban , baš moćno zvuči . z:D

Али у ствари није (што рек'о један твој земљак)... он се звао Свинимир!

- - - - - - - - - -

Pre 2 nedelje napunio sam 38 godina. Bio sam vidno razočaran uvidevši da se moja žena i deca nisu setili rođendana.
Otišao sam na posao gde me dočekala moja sekretarica Lidija pevajući:
– Šefe srećan rođendan!!!
Odlučila je da me časti ručkom u restoranu, a nakon toga me pozvala kod sebe na čašu vina. Rekla je:
– Raskomoti se, eto me za minut dok se presvučem u nešto udobnije, a ja sam uskliknuo:
-Samo izvoli!
Lidija se vratila za 5 minuta iz spavaće sobe s tortom u ruci, a iza nje su bili moja žena,
deca, prijatelji i kolege s posla.

– A ja, ja sam sedeo na kauču jako iznenađen, i go golcat..

- - - - - - - - - -

хахаха

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back