Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Истина... данас не постоји дисциплина. Ја сам на факсу само код једног професора прве године био усран од страха. Увек сам код њега на испит излазио у панталонама, и барем мајици на крагну, ако не у кошуљи или џемперу. И то ми је прешло у навику. Тако сад излазим на сваки испит. Остало ми у глави шта нам је тај профа причао у првој: испит је свечаност.@Vlajko
У смислу наивности. Било сми баш клинци.
И данас су клинци- клинци, по зрелости, али рецимо девојке су све нашминкане, утегнуте, нема страха од ауторитета, долазе на факултет у тренерци (мушкарци) и хеланкама, у прекратким сукњама и деколтеима...
Превише врца та сексуалност, ружно је огољена, непристојна је.
Хеланке су данас постале опште прихваћене, као што је раније била мини-сукња. Ништа данас више није непристојно.
А све је огољено и то је тужно. Не може човек ништа да наслућује и машта.
Тај Бајчетић је и даље цар. Већина мојих другара из одељења је отишло на медицину, па сам се вала наслушао тих прича о њиховим професорима.Јесте.
Мада је мени првак света био извесни Милош Бајчетић са хистологије и ембриологије.
Он је био толико духовит и надахнут и тако је имао феноменалне асоцијације да нам је за спремање тог испита, који је спадао у велике, требало десетак дана. Просто, код њега се на вежбама увек све научило.
А сад заборавих како се зове онај чудак што има кревет у канцеларији, пошто буквално живи на факсу.
Poslednja izmena: