SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мени - ниси. Али, и ја бих на твом месту умирала од смеха, па тако и мене баш занима да ли је то неваспитано?
Може да изгледа незахвално, али ти се ниси смејала само њему, већ и себи, и целој ситуацији.
Никад нећу разумети људе који не умеју да се насмеју (и) СЕБИ.
У сваком случају, убеђена сам да ниси пропустила оца твоје петоро нерођене деце. :lol: :D
Имамо исту дилему и у истом смо сагласне. :lol:

Да, наравно. Одувек сам била сасвим инстинктивна и на први поглед, знам, да ћу препознати оца моје петоро нерођене деце.
Ох, Млаћко, како ме ти само добро познајеш! :D
Ма теби не морам ништа да причам!

све погрешне ствари десе се на први поглед ;) ал су те грешке оно због чега вреди живети.

то свакако јесте, док поглед није ништа говорио :lol:
Па да, зато инстинкт није прорадио...како душу да сагледам у оку од стакла!?!

Рифер би, рецимо да је то био он, испричао догађај, а онда би окривио Софију. :hahaha1:

Ма не Сурка, Рифкици се не би десило, ни случајно, да падне.
Па зар си заборавила да нам је Рифкица и најспретнији на леду! Знаш како, срећу велику је имао Плушченко што му наш Рифкица није стао на црту! :D

Рифер би, рецимо да је то био он, испричао догађај, а онда би окривио Софију. :hahaha1:

Hmmm, zar nije ona pokrenula niz tih događaja? Znači, ona jeste izvorni krivac, ne treba u to mešati nekakavu lažnu rsavnopravnost i slične femnisitčke neistine. Dakle, Surka je u pravu, jasno je da je Sofija krivac. Tačka.

z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

MA kome jos trebaju ti potroseni sto beze na tavan da ne placaju alimentaciju

Oni umeju, ovi koji venu a sami su... baš i ne umeju. z:(

- - - - - - - - - -

Ма не Сурка, Рифкици се не би десило, ни случајно, да падне.
Па зар си заборавила да нам је Рифкица и најспретнији на леду! Знаш како, срећу велику је имао Плушченко што му наш Рифкица није стао на црту! :D

De ja u takvu situaciju da upadnem, pa ne idem ja peške, to je tako aut.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back