SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Prvo pravilo poznavanja svega je: pravi se blesav kao da ti nista nije jasno I samo se smeshi![]()
И, ништа не признај!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo pravilo poznavanja svega je: pravi se blesav kao da ti nista nije jasno I samo se smeshi![]()

Имамо исту дилему и у истом смо сагласне.По мени - ниси. Али, и ја бих на твом месту умирала од смеха, па тако и мене баш занима да ли је то неваспитано?
Може да изгледа незахвално, али ти се ниси смејала само њему, већ и себи, и целој ситуацији.
Никад нећу разумети људе који не умеју да се насмеју (и) СЕБИ.
У сваком случају, убеђена сам да ниси пропустила оца твоје петоро нерођене деце.![]()
![]()

a sta ako jeste propustila!
nikad nece saznati sad
Да, наравно. Одувек сам била сасвим инстинктивна и на први поглед, знам, да ћу препознати оца моје петоро нерођене деце.
Ох, Млаћко, како ме ти само добро познајеш!
Ма теби не морам ништа да причам!
све погрешне ствари десе се на први погледал су те грешке оно због чега вреди живети.

Па препознала бих га, држи се рецепта!![]()

a sta ako jeste propustila!
nikad nece saznati sad

Да нис' то био ти, Дерерчићу?![]()
![]()
Да нис' то био ти, Дерерчићу?![]()
![]()

ja vegetiram izlazim tek oko 8.

Sofka ko zvezda padalica? Propustila svoj spejs šatl?![]()
Sofka ko zvezda padalica? Propustila svoj spejs šatl?![]()

А можда је имао и стаклено око?A mozda je bio neki manijak...ili ozenjen.

ja nikad ne upadam u situacije jer sve znam I samo se smesim I pravim blesav

А можда је имао и стаклено око?![]()

Pa šta ako je... bio oženjen? Sve i da nije, mogao je da bude.

MA kome jos trebaju ti potroseni sto beze na tavan da ne placaju alimentaciju

Па да, зато инстинкт није прорадио...како душу да сагледам у оку од стакла!?!то свакако јесте, док поглед није ништа говорио![]()
Рифер би, рецимо да је то био он, испричао догађај, а онда би окривио Софију.![]()
Рифер би, рецимо да је то био он, испричао догађај, а онда би окривио Софију.![]()

MA kome jos trebaju ti potroseni sto beze na tavan da ne placaju alimentaciju

Ма не Сурка, Рифкици се не би десило, ни случајно, да падне.
Па зар си заборавила да нам је Рифкица и најспретнији на леду! Знаш како, срећу велику је имао Плушченко што му наш Рифкица није стао на црту!![]()