SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пусти то, то није поента.
Него, јесам ли испала незахвална или неваспитана? :)
Смејала сам се све време.

Ispala si slatka, a on je ispao smotan.

Tako da, mozda tu i ima nesto, i mozda jesi propustila jedno zanimljivo, cak i fenomenalno zivotno iskustvo.:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

Svakom coveku je potrebno manje od 1s

To bi bilo tacno, kada bi se ljudi oslobodili maski, strahova i onoga sto ih steze. Ovako, imaju kasno paljenje, i to bas kasno paljenje.

Jbga.

Kada ja odbacim sve maske, meni je potrebno i manje od jedne sekunde, da.

Па да, зато инстинкт није прорадио...како душу да сагледам у оку од стакла!?!

Ма не Сурка, Рифкици се не би десило, ни случајно, да падне.
Па зар си заборавила да нам је Рифкица и најспретнији на леду! Знаш како, срећу велику је имао Плушченко што му наш Рифкица није стао на црту! :D

:lol:
Не знам за тај податак, мора да сам пропустила дан тих Риферових хвалоспева самом себи. :lol:

Ево анализа и за остале Кафанчеросе:

Да је био Лабић, он би устао, позвао шофера да му исправи ревере, благо би ти се наклонио у поздрав, и отишао издајући налог шоферу да саопшти кафе-куварици да га чека чај. :mrgreen:

Да је био Фламин, ти би њега морала да дижеш, јер он сам не би могао да устане од смеха. :lol:

Да је био Дерер, он би гунђањем о алиментацији у корену сасекао сваку твоју помисао о петоро деце. :lol:

Да је био Авиончић, он би те подигао и без питања, јер он је 'онај лево' - мултитаск прегалац с десет руку. :mrgreen:

Статлер би искористио прилику да ти пољуби руку, док још обоје седите на леду, а Марлон би те подигао у наручје и однео до белог коња. ;)

Камичак, поред свих њих, не би стигао ни да падне. :lol:

:lol:
Не знам за тај податак, мора да сам пропустила дан тих Риферових хвалоспева самом себи. :lol:

Ево анализа и за остале Кафанчеросе:

Да је био Лабић, он би устао, позвао шофера да му исправи ревере, благо би ти се наклонио у поздрав, и отишао издајући налог шоферу да саопшти кафе-куварици да га чека чај. :mrgreen:

Да је био Фламин, ти би њега морала да дижеш, јер он сам не би могао да устане од смеха. :lol:

Да је био Дерер, он би гунђањем о алиментацији у корену сасекао сваку твоју помисао о петоро деце. :lol:

Да је био Авиончић, он би те подигао и без питања, јер он је 'онај лево' - мултитаск прегалац с десет руку. :mrgreen:

Статлер би искористио прилику да ти пољуби руку, док још обоје седите на леду, а Марлон би те подигао у наручје и однео до белог коња. ;)

Камичак, поред свих њих, не би стигао ни да падне. :lol:

Сурка, Рифкица је увек нај...нема потребе да нам пише баш све толико детаљно! Разумеш? :lol:

Одлична анализа!

- - - - - - - - - -

Holivudske bajkice su zakon.
Па значи тиме се дрогираш? :lol:

Сад су неке ствари много јасније!

- - - - - - - - - -

Holivud je nista za chari gluposti zivota.
Sofi propustila si sad sta da se radi.
Jedino da se nadamo da je bio neki manijak ko Refer.
.:zplez:

Sofi, to sto si propustila taj trenutak nije nista.

Mnogo gore je ovo sto ja sada mislim i osecam- da je ono sto sam trazio celog zivota, sve vreme bilo bas tu, stalno i konstantno poslednjih par decenija, a sada je kasno. z:cry:

- - - - - - - - - -

Утопизму понајвише, ако не научиш на време да разликујеш бајке од реалног живота. ;)

Ne, one te uce idealima i pravim vrednostima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back