SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema brate, kome se puši neka izadje napolje...zašto ja nepušač da gutam dim i gušim se, a ušla sam u kafanu da jedem, pijem i provodim se...
Tek ne bih izasla pred vrata da pusim, ni pod tackom razno.
Nepusaci u kafanu za nepusace, ja za pusace, i mirna backa.

- - - - - - - - - -

Реално, кафана без кафанског дима није кафана... И без карираних столњака.

Normalno :heart:

Србија се није супротстављала директивама ни кад се радило о битним стварима, тако да вам једино преостаје да купите оне електронске сисалице.

i to ce zabraniti. doduse, ja sam probala i prestala sa elektronskom, nekako mi.... bljak.

Е па ако и то забране, онда једино онај дуван што скандинавци гурају под усну, снус... то они неће дати да се забрани, тако да ЕУ неће инсистирати.

А и даће један каубојски шмек кафанама кад опет уведу пљуваонице уместо пепељара.

images

Е па ако и то забране, онда једино онај дуван што скандинавци гурају под усну, снус... то они неће дати да се забрани, тако да ЕУ неће инсистирати.

А и даће један каубојски шмек кафанама кад опет уведу пљуваонице уместо пепељара.

ma bolje da legalizuju koku pa da zvacemo lisce. kao u juznoj americi. em ce nas lakse kontrolisati, em ce nam sve lepse biti.

Замисли каубоја у салуну, заваљен у столици игра покер, пије виски из флаше, жваће дуван, мрко гледа саиграче (а и остатак кафане - да му не промакне неки револвераш жељан освете), с једном руком увек на пола пута до свог револвера, а потом устаје, питомо прилази пљуваоници и културно пљуцка у њу. :lol:

Добро јутро. :lol:

Jao drugari, da znate samo sta nam je sve putin poslao :zaljubljena:...
Mis'im, ne moze niko da me ubedi da imamo 12 upotrebljivih MIG-ova. :lol:
Nadlecu ovde selo ceo dan, ima cak i 3 avionceta koji izgledom podsecaju na TUPOLJEV samo su manji i jako su spori u odnosu na migice.

Jao drugari, da znate samo sta nam je sve putin poslao :zaljubljena:...
Mis'im, ne moze niko da me ubedi da imamo 12 upotrebljivih MIG-ova. :lol:
Nadlecu ovde selo ceo dan, ima cak i 3 avionceta koji izgledom podsecaju na TUPOLJEV samo su manji i jako su spori u odnosu na migice.

А он, лично, долази авионом опточеним златом и дијамантима.

Или је Курир тек сад открио како изгледа руски председнички авион, или је Путин, специјално за посету Србији, направио такав један. :lol:

У сваком случају, цар стиже. :cool: Западњачкој колонији је остало само да се построји и поклони пред правом величином, макар и шкргућући зубима. :lol:

Meni zao sto ne mogu i da vidim "ilioptere" nego ih samo cujem :(
obozavam ih! :zaljubljena:.
Prolecu grupacije od po 12 :eek:, 6 i 3 ista aviona, ali ne znam koje su "marke" :lol:
3 lice na neke teretnjake. Nemoguce da su borbeni avioni onako spori. Barem tako deluju u odnosu na druge.
16og sam slobodna. Idem pod obavezno. Kad pocinje show? Gde?

Meni zao sto ne mogu i da vidim "ilioptere" nego ih samo cujem :(
obozavam ih! :zaljubljena:.
Prolecu grupacije od po 12 :eek:, 6 i 3 ista aviona, ali ne znam koje su "marke" :lol:
3 lice na neke teretnjake. Nemoguce da su borbeni avioni onako spori. Barem tako deluju u odnosu na druge.
16og sam slobodna. Idem pod obavezno. Kad pocinje show? Gde?

Овди пролетели у формацији: 2х по 2 танка и 1 дебели, 1х 1 танак и 1 дебели и 1х 5 танких. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back