JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Pa nema brate, kome se puši neka izadje napolje...zašto ja nepušač da gutam dim i gušim se, a ušla sam u kafanu da jedem, pijem i provodim se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametan taj Pajic. Ja ne bih usla u kafanu u kojoj se ne pusi, taman da mi sve daju dzabe.
Tek ne bih izasla pred vrata da pusim, ni pod tackom razno.Pa nema brate, kome se puši neka izadje napolje...zašto ja nepušač da gutam dim i gušim se, a ušla sam u kafanu da jedem, pijem i provodim se...
Реално, кафана без кафанског дима није кафана... И без карираних столњака.

Србија се није супротстављала директивама ни кад се радило о битним стварима, тако да вам једино преостаје да купите оне електронске сисалице.
Србија се није супротстављала директивама ни кад се радило о битним стварима, тако да вам једино преостаје да купите оне електронске сисалице.

Е па ако и то забране, онда једино онај дуван што скандинавци гурају под усну, снус... то они неће дати да се забрани, тако да ЕУ неће инсистирати.
А и даће један каубојски шмек кафанама кад опет уведу пљуваонице уместо пепељара.
ma bolje da legalizuju koku pa da zvacemo lisce. kao u juznoj americi. em ce nas lakse kontrolisati, em ce nam sve lepse biti.
Tek ne bih izasla pred vrata da pusim, ni pod tackom razno.
Nepusaci u kafanu za nepusace, ja za pusace, i mirna backa.
- - - - - - - - - -
Normalno![]()
Е па ако и то забране, онда једино онај дуван што скандинавци гурају под усну, снус... то они неће дати да се забрани, тако да ЕУ неће инсистирати.
А и даће један каубојски шмек кафанама кад опет уведу пљуваонице уместо пепељара.

Ni ja, ali sta cemo kad svuda budu zabranili?Pametan taj Pajic. Ja ne bih usla u kafanu u kojoj se ne pusi, taman da mi sve daju dzabe.
Ni ja, ali sta cemo kad svuda budu zabranili?

...
Jao drugari, da znate samo sta nam je sve putin poslao...
Mis'im, ne moze niko da me ubedi da imamo 12 upotrebljivih MIG-ova.
Nadlecu ovde selo ceo dan, ima cak i 3 avionceta koji izgledom podsecaju na TUPOLJEV samo su manji i jako su spori u odnosu na migice.

Западњачкој колонији је остало само да се построји и поклони пред правом величином, макар и шкргућући зубима. 

.
, 6 i 3 ista aviona, ali ne znam koje su "marke" 
Meni zao sto ne mogu i da vidim "ilioptere" nego ih samo cujem
obozavam ih!.
Prolecu grupacije od po 12, 6 i 3 ista aviona, ali ne znam koje su "marke"
3 lice na neke teretnjake. Nemoguce da su borbeni avioni onako spori. Barem tako deluju u odnosu na druge.
16og sam slobodna. Idem pod obavezno. Kad pocinje show? Gde?