gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
SURbel, fenomenalni su. Lepi i pametni. Voela bih da budem u prilici da ih vidim izbliza.
Ovo sa klipa ni ja ne razumem.
Ovo sa klipa ni ja ne razumem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatska nije nista manja seljana od Srbije. ne zaostaju ni ič, iako su "zapadnije"
Па шта знам, моја искуства нису таква.
Ја имам искуство са мојим оцем, које се не тиче испразних разговора већ мушке сујете...он је један сасвим мистериозан лик који кад га позовем телефоном и питам га ''Где си?'', моментално добије осип јер шта ја њега преслишавам.
И онда сам ја смислила следеће питање:
-Хало?
-Ћао тата, шта радиш?
- Ево ме ћеро седим с Душаном у Орашцу.
-А ти?
.....
И тако ми причамо...с мушкарцима се стварно мора мудро.
![]()
Muskarci su kao velika deca, u sustini, a masa njih se folira sa bon-tonom da bi ispala normalna u drustvu.

E, da znate da mi je njenog muza ponekad bilo i zao, bez obzira sto nas je bombardovao.
Stvarno? Jos me cudilo kako ga nije sutnula nakon onog s Monikom.ameri govorkaju da je njihov brak vec decenijama samo farsa...ona navodno preferira zene i vec dugo zivi sa jednom..
Mozda, ali razmisli koliko tek on sije svoje naslednike ...O njima ne vredi trositi reci, ali ga ona sije u IQ bar za stotku.

De si surka, sunce mi te ogrejalo!
Sta bi onomad? Jesi li uspela da napravis kolutic u koluticu sas dim od cigaru?
Veliki pozdrav ti saljem![]()

E, da znate da mi je njenog muza ponekad bilo i zao, bez obzira sto nas je bombardovao.
Pre ce biti da je ona njemu. Dao joj Moniku za cutanje.A mozda joj je oteo Moniku![]()

Rekoh ponekad, ali to je muska solidarnost, tesko ces to razumeti.Браво, дотак'о си дно.
Pre ce biti da je ona njemu. Dao joj Moniku za cutanje.
- - - - - - - - - -
Rekoh ponekad, ali to je muska solidarnost, tesko ces to razumeti.

ovo je njena muslimanska ljubavnica...
http://beforeitsnews.com/alternativ...y-are-they-lesbian-lovers-photos-2987098.html

Питам се - како се осећа војска у земљи у којој се води политика "Србија никад више неће ратовати"?
Или се прешалтовала на мисије УН? Шта ће нам онда авиони, хеликоптери, тенкови и камиони, УН све то има...
Фламине, шта ово представља?
Одговор на твоја питања.
НАТО се шири на исток према Русији а Србија му је на путу. Преко домаћих издајника на власти се уништи војска то јест одбрана земље, осиромаши се становништво, направе се аутошовинисти који ће да шире дефетизам и тако се добија пожељан партнер ЕУ и НАТО.
Ма све је то мени јасно, али, како се конкретно осећа овај што сада у војном авиону надлеће Београд - за кога он вежба своје способности? За Србију? За УН? Или за НАТО?