SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol:

WSBOmws.jpg

Ето, прво масно слаже, у ствари понови лаж коју је пре неки дан искуцкао, а затим оптужи другог да лаже, турска посла, ццц... Трговац ти лаже са осмијехом, жена лаже сузе просипљући, нико крупно ка турчин не лаже, стара Српска :)

Но, како право говорио - нако ти и од руке ишло, и то је стара Српска :)

Него, пошто си и познаватељ шипац "историје", реци нам зашто су порушили и попалили српске манастире и цркве у околини Скадра, Дањ, Срђ и многе друге. Исто су поновили и на КиМ недавно. Шта је то у њиховој питомој природи што их тера да се пењу на кровове цркви и ломе крстове? Требало би да знаш, ти си им пријатељ... :)

Nemoj da se svađaš već čitaj čoveče...Ko je ođe pomenuo Kosovo. Riječ je o islamizaciji Bosne i Hercegovine, a ne o Kosovu, niti o mojoj nacionalnoj pripadnosti ili religijskom opredeljenju. To je moja privatna stvar. Smatram da sam ti previše svoga vremena posvetio, zato mi oprosti, Moram da se okrenem inteligentnim ljudima.

Ето, прво масно слаже, у ствари понови лаж коју је пре неки дан искуцкао, а затим оптужи другог да лаже, турска посла, ццц... Трговац ти лаже са осмијехом, жена лаже сузе просипљући, нико крупно ка турчин не лаже, стара Српска :)

Но, како право говорио - нако ти и од руке ишло, и то је стара Српска :)

Него, пошто си и познаватељ шипац "историје", реци нам зашто су порушили и попалили српске манастире и цркве у околини Скадра, Дањ, Срђ и многе друге. Исто су поновили и на КиМ недавно. Шта је то у њиховој питомој природи што их тера да се пењу на кровове цркви и ломе крстове? Требало би да знаш, ти си им пријатељ... :)

Imas li ti IQ koji je veci od 65? :think:

Поента је ПУТИНОВ ГОВОР, КОЈИ НЕЋЕ МОЋИ ДА СПРЕЧЕ, НИТИ ДА САКРИЈУ ДОМАЋЕ ВЛАСТИ, ЊИХОВЕ ЗАПАДНЕ ГАЗДЕ НИТИ МА КО ДРУГИ.
То шта ће нам Путин поручити и јавно обећати, то је оно што већ данима брине овдашњи режим, стављен у "пат позицију".
Император им размачиње бутине. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back