SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vas jednom provedem ovuda. Jednom po magli a drugi put po suncu. :hvala:

10620798_300724016800047_8043425610526200735_n.jpg

Uh što ne volem tu gotskoaustrougarsku arhitekturu. :( Ne znam zašto, ali me ni malo ne pogađa.

a minareti su ti lepi, jel? :per:

- - - - - - - - - -

Uh što ne volem tu gotskoaustrougarsku arhitekturu. :( Ne znam zašto, ali me ni malo ne pogađa.

- - - - - - - - - -

Moja trošna od godina i porodičnog života, tvoja samo od istih tih godina i tvog vršnjaka kome je dosadno. :mrgreen:

istih godina...? još malo pa sin mogu da ti budem...:lol:
ne brini se ti za mog vršnjaka, njemu nikada nije dosadno jer nikada nije sam...:mrgreen:

Nisam išao u tvoj kraj pa ne viđam minarete često. :sad2:
Možeš da se lažeš koliko hoćeš, ali mi smo skoro istih godina, a tvoj vršnak, onaj mali... pa dobro ako se igrate pa mu nije dosadno, samo menjaj ruku češće. :mrgreen:

Nisam išao u tvoj kraj pa ne viđam minarete često. :sad2:
Možeš da se lažeš koliko hoćeš, ali mi smo skoro istih godina, a tvoj vršnak, onaj mali... pa dobro ako se igrate pa mu nije dosadno, samo menjaj ruku češće. :mrgreen:

mlađi sam od tebe 15-ak godina...teorijski možeš otac da mi budeš, zato pokrij se ušima i ćuti...I otkud toliko interesovanje za mog vršnjaka...:think:
Da li ti juriš bilo čijeg vršnjaka ili ti je specijalno moj prirastao za srce? :lol:
A sada pali, dedo..:rtfm:

tako sam se i ja smejao čitajući tvoje "poznavanje" etničkog sastava Bosne u srednjem veku pre neki dan...:D

Ђе си Лабахудине, добри мој дукађин - дукљађин познаваоче римско - бечко - турске историје :lol:

Ае, пошто си стручњак за шипац језик, реци нам зашто је у сфрј ова "песма" била хит

:hahaha:

Ђе си Лабахудине, добри мој дукађин - дукљађин познаваоче римско - бечко - турске историје :lol:

Ае, пошто си стручњак за шипац језик, реци нам зашто је у сфрј ова "песма" била хит

:hahaha:

Čitaj, čitaj....možda nekada nešto i naučiš...nikada nije kasno...:)

Čitaj, čitaj....možda nekada nešto i naučiš...nikada nije kasno...:)

Ае причај нам мало о биткама Срба и турака, како су простодушни добри поштени турци пустили Српског витеза пред њиховог султана а да га пре тога нису претресли и пронашли нож од пола метра :lol:

Турске приче, њихова историја, пљуц... :lol:

Е, такве су и твоје приче о базнији и твоје познавање историје тих простора :lol:

Ае причај нам мало о биткама Срба и турака, како су простодушни добри поштени турци пустили Српског витеза пред њиховог султана а да га пре тога нису претресли и пронашли нож од пола метра :lol:

Турске приче, њихова историја, пљуц... :lol:

Е, такве су и твоје приче о базнији и твоје познавање историје тих простора :lol:
ja to nisam tvrdio...tvrdio sam samo da je 150 godina od osvajanja do sredine 19. veka Bosna bila većinski muslimanska, a onda je broj muslimana počeo da pada..I svarožić je to isto potvrdio. Uostalom, lepo sam ti rekao da se ne brukaš dalje...sada si krenuo i da lažeš...ne valja ti to, nikako...

ja to nisam tvrdio...tvrdio sam samo da je 150 godina od osvajanja do sredine 19. veka Bosna bila većinski muslimanska, a onda je broj muslimana počeo da pada..I svarožić je to isto potvrdio. Uostalom, lepo sam ti rekao da se ne brukaš dalje...sada si krenuo i da lažeš...ne valja ti to, nikako...

Ето, прво масно слаже, у ствари понови лаж коју је пре неки дан искуцкао, а затим оптужи другог да лаже, турска посла, ццц... Трговац ти лаже са осмијехом, жена лаже сузе просипљући, нико крупно ка турчин не лаже, стара Српска :)

Но, како право говорио - нако ти и од руке ишло, и то је стара Српска :)

Него, пошто си и познаватељ шипац "историје", реци нам зашто су порушили и попалили српске манастире и цркве у околини Скадра, Дањ, Срђ и многе друге. Исто су поновили и на КиМ недавно. Шта је то у њиховој питомој природи што их тера да се пењу на кровове цркви и ломе крстове? Требало би да знаш, ти си им пријатељ... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back