SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili si se nalozio, pa nisi dublje zapazio kakva je :lol:

pazi za jednokratnu zabavu, super. ali duze kad je budes znao doci ce do izrazaja godine

Није ни за једнократну забаву.

Секс са неким ко још увек ни не зна добро шта је секс заиста не може бити ни мало забаван, маштовит, угодан и тако то.

Мислим, знам, сад ће колега Сварожић да скочи да нам објасни како су клинке данас искусне...што је наравно смешно и није могуће ни теоријски, а камо ли практично.:lol:
Мада, можда колега има посла с неким ванредним клинкама. ;)

- - - - - - - - - -

Ја никад нисам могла да се примам само на ''месо''.
Мени је то тако некако животињски.

Pa zenama u Srbiji namerno ubijaju u pojam i zatiru seksualni deo bica, pa se radjaju razne patologije.

To je povezano sa onim sto je Nosfi objasnjavao, potpuni jaz izmedju generacija, kao nozem da si ih sekao, i strasno je koliko roditelji pojma nemaju o modernom vremenu, koliko nemaju pojma o sexu.

Sreca sto je situacija malo bolja sa ovim koji su sada mladi roditelji, oni nece da budu toliko zatucani u vremenu i prostoru kao oni rodjeni 50-ih i 60-ih.

- - - - - - - - - -

Ali ja stvarno ponekad kada slusam te ljude u Srbiji koji imaju 50 godina, ne znam da li da se smejem ili placem...

Pa zenama u Srbiji namerno ubijaju u pojam i zatiru seksualni deo bica, pa se radjaju razne patologije.

To je povezano sa onim sto je Nosfi objasnjavao, potpuni jaz izmedju generacija, kao nozem da si ih sekao, i strasno je koliko roditelji pojma nemaju o modernom vremenu, koliko nemaju pojma o sexu.

Sreca sto je situacija malo bolja sa ovim koji su sada mladi roditelji, oni nece da budu toliko zatucani u vremneu i prostoru kao oni rodjeni 50-ih i 60-ih.

Sreća je u tome što klinci ne mogu da nas rade na fore i forice.

Није ни за једнократну забаву.

Секс са неким ко још увек ни не зна добро шта је секс заиста не може бити ни мало забаван, маштовит, угодан и тако то.

Мислим, знам, сад ће колега Сварожић да скочи да нам објасни како су клинке данас искусне...што је наравно смешно и није могуће ни теоријски, а камо ли практично.:lol:
Мада, можда колега има посла с неким ванредним клинкама. ;)

- - - - - - - - - -

Ја никад нисам могла да се примам само на ''месо''.
Мени је то тако некако животињски.

da, ali muska perspektiva kaze da kada muskarac namirise zenu u teranju uvek se ponasa kao "zivotinja" jer to su hormoni i nagoni, nema tu mesta emancipaciji i prefinjenim manirima

da ne spominjem da su muskarci uvek u teranju. 24/7 365 dana u godini.

sa druge strane imamo zensku populaciju koja ima fiju fiju periode svako malo.

:lol:

Ti ko da nemas drugarice...
Pa i babe od 6 banke imas sa mozgom na ispasu samo tu se godiste bar jasno vidi :hahaha:

Имам другарице и моје другарице су све јако лепе и веома паметне. :)

Не дружим се са ружним и глупим женама. :cool:

И немој ти ту мени...без обзира на памет, године се кроз разговор у 99% случајева могу назрети. ;)

И немој ти ту мени...без обзира на памет, године се кроз разговор у 99% случајева могу назрети. ;)

meni majka uvek kaze da se ponasam kao da imam 6 godina. a ja imam 5. ;)

da, ali muska perspektiva kaze da kada muskarac namirise zenu u teranju uvek se ponasa kao "zivotinja" jer to su hormoni i nagoni, nema tu mesta emancipaciji i prefinjenim manirima

da ne spominjem da su muskarci uvek u teranju. 24/7 365 dana u godini.

sa druge strane imamo zensku populaciju koja ima fiju fiju periode svako malo.

:lol:

Ахааа...како не! :lol:
Ја знам да теби не би ни један твој ортак признао да му се реално секса једном у десет дана (и мање!), али веруј ми, има и таквих колико ти душа иште.;)

- - - - - - - - - -

meni majka uvek kaze da se ponasam kao da imam 6 godina. a ja imam 5. ;)

Што је потпуно нормално кад се причао о мушком полу.

Ми овде причамо о процени женских година на бази озбиљности. :lol:

nebitno je kad se druzis, necija lepota. prijatelji se ne biraju prema tome. ali kad su glupi to je itekako vazan faktor.

Sreca sto je situacija malo bolja sa ovim koji su sada mladi roditelji, oni nece da budu toliko zatucani u vremenu i prostoru kao oni rodjeni 50-ih i 60-ih.

- - - - - - - - - -

Ali ja stvarno ponekad kada slusam te ljude u Srbiji koji imaju 50 godina, ne znam da li da se smejem ili placem...

Ками, људска цивилизација кад год је превише дала на слободу у сексуалном смислу, нестала је. ;)

Враћамо се на причу од прексиноћ- још није постојала цивилизација која је била на том ступњу развоја да јој максимална слобода и развој није засметала тј. уништила је.

Пропале су разне цивилизације...ево, и ова наша је на издисају. И шта видимо? Па видимо педерлук, секс где год се окренеш, видимо инцест како се легализује, предофилија постаје нормална ствар....и тако.:manikir:

nebitno je kad se druzis, necija lepota. prijatelji se ne biraju prema tome. ali kad su glupi to je itekako vazan faktor.

Ружне жене су почесто злобне.:lol:

- - - - - - - - - -

Sto su muskarci matoriji, opada im libido.

Jbga, priroda.

Да али има много мушкараца који немају Бог зна какав либидо ни у млађим годинама.
То је поента.

Ками, људска цивилизација кад год је превише дала на слободу у сексуалном смислу, нестала је. ;)

Враћамо се на причу од прексиноћ- још није постојала цивилизација која је била на том ступњу развоја да јој максимална слобода и развој није засметала тј. уништила је.

Пропале су разне цивилизације...ево, и ова наша је на издисају. И шта видимо? Па видимо педерлук, секс где год се окренеш, видимо инцест како се легализује, предофилија постаје нормална ствар....и тако.:manikir:

dekadencija je obelezje svake epohe. u anticka vremena je bila cak stvar prestiza, noblesa, imati decake i devojcice kao seksualne robove. ali narocito decake.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back