SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa 15-16 ni u teoriji.

20++ pa nadalje...mozda cak i 25++ pa nadalje nisam vise siguran ove mladje sto ih poznajem to je zestoko neizivljeno i ume bas da bude nezanimljivo jer ne zna dve recenice o nicemu da slozi.

Brate ja sam skoro upoznao jednu 95. godište... nevjerovatno koliko je cura zrela, komunikativna, pa i inteligentna...

- - - - - - - - - -

radi se i o tome da su devojčice te starosti bukvalno još deca...da moja ćerka ima 15-16 godina i da je muva muškarac od 30 i kusur, i još oženjen...pa, ja bih ga kastrirala...:D

Nisam rekao od 15-16, već 19+...

Brate ja sam skoro upoznao jednu 95. godište... nevjerovatno koliko je cura zrela, komunikativna, pa i inteligentna...

- - - - - - - - - -

Nisam rekao od 15-16, već 19+...

ako se ne varam pisao si da se palis na komšinicu maturantkinju...ako uzmemo u obzir da danasnja deca polaze u školu sa šest godina onda maturanti imaju oko 17..:p

- - - - - - - - - -

pre ce ona njega da muva.. vidi se da nisi u toku sa adolescentima i njihovim tripovima sta sve ne rade :lol:

itekako sam u toku...razlog više da vi zreli ljudi pazite sta radite, niste adolescenti ni tinejdžeri...:D

ili si se nalozio, pa nisi dublje zapazio kakva je :lol:

pazi za jednokratnu zabavu, super. ali duze kad je budes znao doci ce do izrazaja godine

Ma nije stvarno... cura je da se zaljubiš u nju...

- - - - - - - - - -

Kakve bre plate? Zasto da primaju plate za posao koji nije potreban, jesi li ti citav?:dontunderstand:

Pa šta će jadni, neće valjda na ulicu... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back