VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
Kakav perverznjak, smuv'o klinku
znaci i ja sam perverznjak?
al mene vadi malo situacija, ona je smuvala mene

navaljivala ja nisam hteo isprva i cak sam joj i rekao da nema sanse da se smuvamo jer je previse mala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav perverznjak, smuv'o klinku

znaci i ja sam perverznjak?
al mene vadi malo situacija, ona je smuvala mene
navaljivala ja nisam hteo isprva i cak sam joj i rekao da nema sanse da se smuvamo jer je previse mala![]()

И, шта смо закључили - јел' парада зомбија уметничко дело, или није?![]()

Bagra parazitska bre.
A najbolji su kad traze da izvod ne sme biti stariji od 6 meseci. Kao da slucajno mogu da promenim mesto i datum rodjenja.
A najbolji su kad traze da izvod ne sme biti stariji od 6 meseci. Kao da slucajno mogu da promenim mesto i datum rodjenja.
Mislim da je to ukinuto.
ili si se nalozio, pa nisi dublje zapazio kakva je
pazi za jednokratnu zabavu, super. ali duze kad je budes znao doci ce do izrazaja godine

Pa zenama u Srbiji namerno ubijaju u pojam i zatiru seksualni deo bica, pa se radjaju razne patologije.
To je povezano sa onim sto je Nosfi objasnjavao, potpuni jaz izmedju generacija, kao nozem da si ih sekao, i strasno je koliko roditelji pojma nemaju o modernom vremenu, koliko nemaju pojma o sexu.
Sreca sto je situacija malo bolja sa ovim koji su sada mladi roditelji, oni nece da budu toliko zatucani u vremneu i prostoru kao oni rodjeni 50-ih i 60-ih.
Није ни за једнократну забаву.
Секс са неким ко још увек ни не зна добро шта је секс заиста не може бити ни мало забаван, маштовит, угодан и тако то.
Мислим, знам, сад ће колега Сварожић да скочи да нам објасни како су клинке данас искусне...што је наравно смешно и није могуће ни теоријски, а камо ли практично.
Мада, можда колега има посла с неким ванредним клинкама.
- - - - - - - - - -
Ја никад нисам могла да се примам само на ''месо''.
Мени је то тако некако животињски.

Ti ko da nemas drugarice...
Pa i babe od 6 banke imas sa mozgom na ispasu samo tu se godiste bar jasno vidi![]()

Имам другарице и моје другарице су све јако лепе и веома паметне.
Не дружим се са ружним и глупим женама.
И немој ти ту мени...без обзира на памет, године се кроз разговор у 99% случајева могу назрети.![]()
da, ali muska perspektiva kaze da kada muskarac namirise zenu u teranju uvek se ponasa kao "zivotinja" jer to su hormoni i nagoni, nema tu mesta emancipaciji i prefinjenim manirima
da ne spominjem da su muskarci uvek u teranju. 24/7 365 dana u godini.
sa druge strane imamo zensku populaciju koja ima fiju fiju periode svako malo.
![]()

meni majka uvek kaze da se ponasam kao da imam 6 godina. a ja imam 5.![]()

Имам другарице и моје другарице су све јако лепе и веома паметне.
Не дружим се са ружним и глупим женама.
И немој ти ту мени...без обзира на памет, године се кроз разговор у 99% случајева могу назрети.![]()
Ахааа...како не!
Ја знам да теби не би ни један твој ортак признао да му се реално секса једном у десет дана, али веруј ми, има и таквих колико ти душа иште.![]()
Pa zenama u Srbiji namerno ubijaju u pojam i zatiru seksualni deo bica, pa se radjaju razne patologije.
To je povezano sa onim sto je Nosfi objasnjavao, potpuni jaz izmedju generacija, kao nozem da si ih sekao, i strasno je koliko roditelji pojma nemaju o modernom vremenu, koliko nemaju pojma o sexu.
Sreca sto je situacija malo bolja sa ovim koji su sada mladi roditelji, oni nece da budu toliko zatucani u vremenu i prostoru kao oni rodjeni 50-ih i 60-ih.
- - - - - - - - - -
Ali ja stvarno ponekad kada slusam te ljude u Srbiji koji imaju 50 godina, ne znam da li da se smejem ili placem...

Sreća je u tome što klinci ne mogu da nas rade na fore i forice.
nebitno je kad se druzis, necija lepota. prijatelji se ne biraju prema tome. ali kad su glupi to je itekako vazan faktor.

Sto su muskarci matoriji, opada im libido.
Jbga, priroda.
Ками, људска цивилизација кад год је превише дала на слободу у сексуалном смислу, нестала је.
Враћамо се на причу од прексиноћ- још није постојала цивилизација која је била на том ступњу развоја да јој максимална слобода и развој није засметала тј. уништила је.
Пропале су разне цивилизације...ево, и ова наша је на издисају. И шта видимо? Па видимо педерлук, секс где год се окренеш, видимо инцест како се легализује, предофилија постаје нормална ствар....и тако.![]()