SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
полако, већ си прихватио мото Карађорђевића као нешто што се подразумева.. и Круну ћеш z;)

kao poznavalac problematike jel mi moozes reci dal ima pored obrenovica i karadjordjevica jos neka porodica koja je pretendet na presto ove nase jadne buduce monarhije?

znaci obrenovice uzmi ne ko monarhiste vec samo ko vladaoce....

kao poznavalac problematike jel mi moozes reci dal ima pored obrenovica i karadjordjevica jos neka porodica koja je pretendet na presto ove nase jadne buduce monarhije?

znaci obrenovice uzmi ne ko monarhiste vec samo ko vladaoce....

па ето, можеш ти да се обзнаниш за претендента јадне монархије. само ти круна недостаје z;)

pašo, jel tvoj otac još uvek ima člansku kartu KPJ-u...bez toga nije mogao ni da primiriše u vojsku...z:shock:

Nema je, kao ni moj komšija koji je radio u IMT-u, a imao tu knjižicu. Znaš, i ja sam imao diplomu "Tribine 8" i peticu iz marksizma, ali šta to treba da znači, osim da smo živeli u određenom istorijskom vremenu? Uzdigni se, ne slušaj slepo šta ti drugi kažu i ne ponavljaj bez razumevanja. :deda2:

само кад те Пиколина нањуши, има да те спрже :lol:

moze da me njusi ozdo kolko oce... al paz da budem krajnje licemeran posto je to moderno.... vulin, retko vidjena ********* iz komunjarske porodice odlikovan od patrijarha, aca lazov spasilac, toma precednik se lazno kune u najvecoj svetinji i pravi bogomolju od drzavnih para preko puta svoje seljacke latifundije.... kralj koji nema da plati infostan i nece bre ko coek da sedne i zagreje stolicu te ljudski nauci srpski........ sta je sledece, dokle smo dosli, gde idemo.... dal nam ima spasa kada i najsvetiji stubovi drustva koji jos jedino drze ovu zajednicu kolko tolko na okupu svesno ruse ne neki levaci vec njeni najvisi predstavnici?

Nema je, kao ni moj komšija koji je radio u IMT-u, a imao tu knjižicu. Znaš, i ja sam imao diplomu "Tribine 8" i peticu iz marksizma, ali šta to treba da znači, osim da smo živeli u određenom istorijskom vremenu? Uzdigni se, ne slušaj slepo šta ti drugi kažu i ne ponavljaj bez razumevanja. :deda2:

ae ne pravdaj se sto si radio za vojnu sluzbu :lol:

nisi morao da imas 5 iz marksizma, mogao si kao ja da budes problem i da te izbace iz pionira iako sam u najblizoj familiji imao dva narodna heroja

moze da me njusi ozdo kolko oce... al paz da budem krajnje licemeran posto je to moderno.... vulin, retko vidjena ********* iz komunjarske porodice odlikovan od patrijarha, aca lazov spasilac, toma precednik se lazno kune u najvecoj svetinji i pravi bogomolju od drzavnih para preko puta svoje seljacke latifundije.... kralj koji nema da plati infostan i nece bre ko coek da sedne i zagreje stolicu te ljudski nauci srpski........ sta je sledece, dokle smo dosli, gde idemo.... dal nam ima spasa kada i najsvetiji stubovi drustva koji jos jedino drze ovu zajednicu kolko tolko na okupu svesno ruse ne neki levaci vec njeni najvisi predstavnici?

аман Марлоне, па ти си бар човек високог духа. знаш да је свака република мизерија. кад је упропастила једну Француску, упропастиће све.

pa, vlast Karađorđevićima su oteli vaši ličani i krajišnici...z;)

тако сам и ја мислио. али огрешио сам се о Личане. Личани су били четници. у партизане ишла само фукара. после сам се извињавао човеку кад ми је показао податке. било ме срамота.

тако сам и ја мислио. али огрешио сам се о Личане. Личани су били четници. у партизане ишла само фукара. после сам се извињавао човеку кад ми је показао податке. било ме срамота.

dobro što si mi rekao da ne grešim dušu...mada, kada je paša u pitanju, potpuno sam u pravu...z:lol:

аман Марлоне, па ти си бар човек високог духа. знаш да је свака република мизерија. кад је упропастила једну Француску, упропастиће све.

ne razumes ti mene...znas sta su stubovi drustva da ne crtam dalje... sta je jos kolko tolko ostalo stabilno i u sta se kune 80-90 posto naroda? i sad to da radi takve stvari... niko se bre nije ni oglasio, znaci da svi rade na istom cilju... seti se kako je bilo kmecanje kada je spc podrzavala nacionalno, srpski etnos, kulturu, tradiciju i skromno se izmedju redova klanjala nekome iz vlasti koji je kolko tolko bio cestiti srbin... sta imas danas kome se klanjaju? kakvim lazovima i bolesnicima, idiotima i reatrdima, lopinama i krimosima.... sta ce biti kada i ono malo ugleda sto imaju u narodu srozaju i iskompromituju se ekumenistickim ljigavstinama... de ce srbija onda...ja cu ti reci u tri lepe ***** materine... onda treba da budemo srecni da imam ne srbiju do cacka ko sto nam vec serviraju, vec do avale i brankovog mosta... k ce da bude kriv... bice ono svetski mocnici.... jes q....

pre neki dan sam imao polemiku sa drugarom.... lepo coek kaze nijedan od 2000 do danas nije seo i napravio puteve u srbiji no idemo ko za vreme svinjskih trgovaca po rupendama... yebena bosna ima puteve ko britanija a mi ko najgora stoka...tu je problem i tu ti tri kralja nece pomoci.... a ni tri patrijarha koji ce da izvedu narod na ulice da u milionskom broju docekamo velikog papu i da mu klicemo....

za takve samo jedan sud postoji i nadam se da u srbiji ima grupacija koja ceka svoju sansu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back