milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
bez kralja ne valja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

o kruni će ipak da se diskutuje...![]()

znamo svi ko su i za koga su bila vojna lica, čestiti pašo...![]()
полако, већ си прихватио мото Карађорђевића као нешто што се подразумева.. и Круну ћеш![]()

полако, већ си прихватио мото Карађорђевића као нешто што се подразумева.. и Круну ћеш![]()
jos da i on da podrsku aci pa da sva bratija bude na gomili

Znaš li, labe, za koga su bili apotekari? Ja sam čuo da su pekari bili za anarhiju, dok su poljoprivrednici su bili liberalno orijerntisani.

ako se tako izglasa na referendumu, prihvatam odluku većine bez reči i biću veran podanik krune...![]()

kao poznavalac problematike jel mi moozes reci dal ima pored obrenovica i karadjordjevica jos neka porodica koja je pretendet na presto ove nase jadne buduce monarhije?
znaci obrenovice uzmi ne ko monarhiste vec samo ko vladaoce....

Nije na iz borima ni oteta vlast.![]()

pašo, jel tvoj otac još uvek ima člansku kartu KPJ-u...bez toga nije mogao ni da primiriše u vojsku...![]()

само кад те Пиколина нањуши, има да те спрже![]()
Nema je, kao ni moj komšija koji je radio u IMT-u, a imao tu knjižicu. Znaš, i ja sam imao diplomu "Tribine 8" i peticu iz marksizma, ali šta to treba da znači, osim da smo živeli u određenom istorijskom vremenu? Uzdigni se, ne slušaj slepo šta ti drugi kažu i ne ponavljaj bez razumevanja.![]()

па ето, можеш ти да се обзнаниш за претендента јадне монархије. само ти круна недостаје![]()
pa, vlast Karađorđevićima su oteli vaši ličani i krajišnici...![]()
Oni su moji koliko i Crnogorci, odnosno tvoji su koliko i Crnogorci. Labe, Srbi su Srbi, bez obzira odakle su. Ili misliš da onaj rođen u Londonu ili Beču nije Srbin, iako je našeg roda?

Nema je, kao ni moj komšija koji je radio u IMT-u, a imao tu knjižicu. Znaš, i ja sam imao diplomu "Tribine 8" i peticu iz marksizma, ali šta to treba da znači, osim da smo živeli u određenom istorijskom vremenu? Uzdigni se, ne slušaj slepo šta ti drugi kažu i ne ponavljaj bez razumevanja.![]()

moze da me njusi ozdo kolko oce... al paz da budem krajnje licemeran posto je to moderno.... vulin, retko vidjena ********* iz komunjarske porodice odlikovan od patrijarha, aca lazov spasilac, toma precednik se lazno kune u najvecoj svetinji i pravi bogomolju od drzavnih para preko puta svoje seljacke latifundije.... kralj koji nema da plati infostan i nece bre ko coek da sedne i zagreje stolicu te ljudski nauci srpski........ sta je sledece, dokle smo dosli, gde idemo.... dal nam ima spasa kada i najsvetiji stubovi drustva koji jos jedino drze ovu zajednicu kolko tolko na okupu svesno ruse ne neki levaci vec njeni najvisi predstavnici?
ae ne pravdaj se sto si radio za vojnu sluzbu
nisi morao da imas 5 iz marksizma, mogao si kao ja da budes problem i da te izbace iz pionira iako sam u najblizoj familiji imao dva narodna heroja

знаш да је свака република мизерија.

Чуј, радио...![]()

pa, vlast Karađorđevićima su oteli vaši ličani i krajišnici...![]()
тако сам и ја мислио. али огрешио сам се о Личане. Личани су били четници. у партизане ишла само фукара. после сам се извињавао човеку кад ми је показао податке. било ме срамота.

аман Марлоне, па ти си бар човек високог духа. знаш да је свака република мизерија. кад је упропастила једну Француску, упропастиће све.