Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
nisam to rekao zbog toga, već zbog onog "Živeo kralj, živela Srbija", što pristaje danu državnosti. Uvek sve pogrešno protumačiš...
а шта мислиш ко је био Радецки? бечки посластичар?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam to rekao zbog toga, već zbog onog "Živeo kralj, živela Srbija", što pristaje danu državnosti. Uvek sve pogrešno protumačiš...
а шта мислиш ко је био Радецки? бечки посластичар?

ne budi sarkastičan!
нисам саркастичан. учим те реду. Краљу и Србији се увек кличе, а Нова година је посебан тренутак. није случајно што се велики концерт у Бечу увек завршава са Радецким, а не са Лепим плавим Дунавом. и што у Будимпешти у поноћ свира химна.

Ako Srbija postane kraljevina, klicaćemo kralju...u protivnom...
Србија је Краљевина. то је њено богомдано право, њена природа, њена прошлост и њена будућност.

Lab je dobar, samo malo izgubljen između rima, istoka i crvenila. Kad se pronađe shvatiće da je u Kraljevini.

Boldovano ne bih da komentarišem.
Ti si kao pravnik, valjda konsultovao najviši pravni akt države Srbije pre nego što si ovo napisao...Ne sumnjam ni najmanje u tebe...
Лабе.. оног тренутка кад је из Рима стигла круна Стефану Првовенчаном, Србија је уздигнута у достојанство краљевине. то је за сва времена и нема тог папира који може поништити или укинути божанску славу и милост која се излила на српског владара и народ. једном regnum, заувек regnum.
Moji koreni su jasni, nisu blurovani kao... tamo nečiji.

SaWo, kada Srbija bude ZVANIČNO ponovo bude proglašena monarhijom od tog trenutka prihvatiću volju potencijalne većine koja će to da izglasa i poštovaću instituciju kralja. Do tog trena Srbija je za mene Republika. Šta je nekada bilo, potpuno je irelevantno i stvar je istorije. Ja poštujem tvoju ljubav prema monarhiji. Poštuj i ti pravo i mogućnost drugih ljudi da imaju i iskažu stav koji je suprotan od tvoga.
 а није ни чудо кад је република као наказно дете. ко му се може радовати.
 а није ни чудо кад је република као наказно дете. ко му се може радовати.Лабе, ја нити чух нити видех да било који Србин кличе републициа није ни чудо кад је република као наказно дете. ко му се може радовати.
ni ja nisam čuo da bilo ko, južno od Topole i severnije od Beograda kliče kralju, bez bilo kakve zlobe ti kažem. Republika je državno uređenje najvećeg broja država na svetu...i da je samo Srbija u pitanju, moramo to da poštujemo jer tako piše u Ustavu...

пише у уставу?! у ком уставу, у оном за кога премијер (а тренутни потпредседник владе) каже да га се не треба држати као пијан плота

daj SaWo, druže, šta stoji u Ustavu o državnom uređenju? Ja sam farmaceut, zatvoren u laboratoriju i papire, pa možda ne kapiram kako treba...
nažalost, južno od Topole, ljudi sve više kliču Titi ponovo...

е па, тим несрећницима што кличу Титу, објасни да узалуд кличу, јер неће устати до Страшног суда
а Краљ никад не умире

ma, vi deca vojnih lista oduvek ste bili najvatrenije pristalice kralja i monarhije...
 Znaš, da je u Jugoslaviji bio drugi politički režim, ti bi sad pisao - vi deca vojnih lica ste bili najvatrenije pristalice dfruga Tita, ili Đinđića ili već nekog takvog demokrate. Uzdigni se labe, prevaziđi malograđanštinu.
 Znaš, da je u Jugoslaviji bio drugi politički režim, ti bi sad pisao - vi deca vojnih lica ste bili najvatrenije pristalice dfruga Tita, ili Đinđića ili već nekog takvog demokrate. Uzdigni se labe, prevaziđi malograđanštinu.daj SaWo, druže, šta stoji u Ustavu o državnom uređenju? Ja sam farmaceut, zatvoren u laboratoriju i papire, pa možda ne kapiram kako treba...
nažalost, južno od Topole, ljudi sve više kliču Titi ponovo...
da se razumemo, ja ne kličem nikome, ni Titi, ni Kralju, ni svetlom Voždu...U se i u svoje kljuse...
Labe, biti vojno lice je posao, ne političko opredelenje.Znaš, da je u Jugoslaviji bio drugi politički režim, ti bi sad pisao - vi deca vojnih lica ste bili najvatrenije pristalice dfruga Tita, ili Đinđića ili već nekog takvog demokrate. Uzdigni se labe, prevaziđi malograđanštinu.
- - - - - - - - - -
Jel to u Titograd kliču?

spes mihi prima Deus.

Лабе.. оног тренутка кад је из Рима стигла круна Стефану Првовенчаном, Србија је уздигнута у достојанство краљевине. то је за сва времена и нема тог папира који може поништити или укинути божанску славу и милост која се излила на српског владара и народ. једном regnum, заувек regnum.
Labe, biti vojno lice je posao, ne političko opredelenje.
to je nešto što se podrazumeva i o čemu ne mora ni da se diskutuje...

апсолутно!

то је нешто што се подразумева и о чему се не дискутује