SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro što si mi rekao da ne grešim dušu...mada, kada je paša u pitanju, potpuno sam u pravu...z:lol:

Eh što su se moji tvojih... istočnjaka nahvatali, pohapsili i u zatvore poslali...

- - - - - - - - - -

ja zavrsio dva faksa bate... na jednom 10 na diplomskom a na drugom 9.... i niko mi nije urgirao iz komiteta

Šta si imao iz marksizma? Pusti me diplomskog, bitan je prosek.

Eh što su se moji tvojih... istočnjaka nahvatali, pohapsili i u zatvore poslali...

- - - - - - - - - -

Šta si imao iz marksizma? Pusti me diplomskog, bitan je prosek.

jedva prelaznu jer take debilizme nisam nikako uspevao da ubacim u mozak jer su se kosili sa elementarnim osecanjem logike

- - - - - - - - - -

šta si završio, marlone?

fdu i istoriju umetnosti

Heroji su oni koji su otimali kuće po Dedinju, ili oni koji su slali komšije po otocima? Daj prvo t oda definišemo. Ili su, možda, oni koji su u šumi sedeli dok su ubijali Srbe po logorima? :whistling:

pa znas kako bih ti rekao... :roll: taki su heroji koji su dizuci slusalicu na onom crnom fon sa kruznim brojcanikom mogli da ti celu blizu i dalju familiju posalju na jedno ostrvo u jadranu da se baskarite svi leti i zimi

- - - - - - - - - -

E, čuo sam za te fakultete, jel' tačno da tamo idu oni koju ne uspeju da upišu FLU ili primenjeno? z:p

riferu ti si glup :hahaha:

nekad sam kamiju ovako govorio kad odvali al ti si ga nadmasio :lol:

- - - - - - - - - -

dobro, imao si sreću pa si mogao paralelno da guraš oba faksa...u stvari svaka ti čast...

i radio od svoje 18-te to ti ne rekoh

ne razumes ti mene...znas sta su stubovi drustva da ne crtam dalje... sta je jos kolko tolko ostalo stabilno i u sta se kune 80-90 posto naroda? i sad to da radi takve stvari... niko se bre nije ni oglasio, znaci da svi rade na istom cilju... seti se kako je bilo kmecanje kada je spc podrzavala nacionalno, srpski etnos, kulturu, tradiciju i skromno se izmedju redova klanjala nekome iz vlasti koji je kolko tolko bio cestiti srbin... sta imas danas kome se klanjaju? kakvim lazovima i bolesnicima, idiotima i reatrdima, lopinama i krimosima.... sta ce biti kada i ono malo ugleda sto imaju u narodu srozaju i iskompromituju se ekumenistickim ljigavstinama... de ce srbija onda...ja cu ti reci u tri lepe ***** materine... onda treba da budemo srecni da imam ne srbiju do cacka ko sto nam vec serviraju, vec do avale i brankovog mosta... k ce da bude kriv... bice ono svetski mocnici.... jes q....

pre neki dan sam imao polemiku sa drugarom.... lepo coek kaze nijedan od 2000 do danas nije seo i napravio puteve u srbiji no idemo ko za vreme svinjskih trgovaca po rupendama... yebena bosna ima puteve ko britanija a mi ko najgora stoka...tu je problem i tu ti tri kralja nece pomoci.... a ni tri patrijarha koji ce da izvedu narod na ulice da u milionskom broju docekamo velikog papu i da mu klicemo....

za takve samo jedan sud postoji i nadam se da u srbiji ima grupacija koja ceka svoju sansu

никад не смеш да изгубиш наду, ако си хришћанин. а пред зору је увек највећа помрчина. ја верујем да смо ми нација под Божјом милошћу. зато нам треба Краљ, да би и они који то не могу да разумеју и схвате имали истину пред очима.

што се тиче савршеног склада и принципа по коме су поређане слике у британским галеријама, мислим да смо о томе причали :)

pa, vlast Karađorđevićima su oteli vaši ličani i krajišnici...z;)

Што је нетачно и подметачина да се народ раздваја.

Та чувена 6. личка се спојила са 1. босанским корпусом и томе је придодато око 300 Далматинаца - све заједно је бројало око 1200 војника.
Ушли у Србију преко Златибора, а онда почело локално становништво да им се прикључује из Ужица, Чачка, Милановца, Ваљева...стигли у Београд са око 3500 војника. Значи из саме Србије је било у тој 6. личкој дупло више Срба из Србије него прекодринаца.
Личана није било ни 600.
А за Сремски фронт- 13500- допуњено из Србије.

Знаш ли ти лабе да су, конкретно, Личани били углавном жандари?
Свака породица је имала бар неког у тим структурама.
И знаш како је изгледало кад ухвате неког предратног комунисту?
Постојала је чак и песмица коју су певали комунистима док их лемају, а један од стихова је био:
''Док је Лике, нема републике''.

Лика је већински била за Краља!
Само део средње Лике који је потпао под Хрватску власт је завршио у партизанима. И то не циљано и идеолошки, већ због претходног убијања и клања од стране Хрвата, повукли су се из села у шуму, а како је КП функционисала сасвим несметано тамо где су и усташе ординирале, '43. год. су им подељене партијске књижице које су борци масовно вратили на крају рата.

никад не смеш да изгубиш наду, ако си хришћанин. а пред зору је увек највећа помрчина. ја верујем да смо ми нација под Божјом милошћу. зато нам треба Краљ, да би и они који то не могу да разумеју и схвате имали истину пред очима.

што се тиче савршеног склада и принципа по коме су поређане слике у британским галеријама, мислим да смо о томе причали :)

ako neko veruje u sudbinu taj sam.... ali svaki covek koji ima nesto iza sebe i zna stvari koje se javno ne govore, vremenom ne moze nikako biti optimista kao sa 25god. vec samo i jedino pesimista.

princip placanja dugova na cuprijama a ne na mostovima znam jako dobro, ali isto tako znam da nijedan novac ili ekonomski prosperitet nece vratiti narodu poljuljani moral i kakvu takvu nadu za svoju decu kad se ovako bestidno kvislinzi bore izmedju sebe ko ce vise da napakosti i zla nanese srpskom zivlju ovde u srbiji.... ko sto rekoh za to se ide na sud, a tog prekog suda ako ne bude za sve one na bilo kojoj formi vlasti od 2000 na ovamo pljuvali u lice srbije i srpskog zivlja a i dalje pljuju, onda od te tvoje kraljevine ako ikada do nje dodje i nove preobracene spc po volji naroda nece biti nista....

stalno se setim jermena jer su turci bili u pitanju a istorija je puna spojenih sudova

- - - - - - - - - -

Pa kažu da kad numeš da slikaš, ideš da budeš neki, kao, kritičar? To su oni što posle mrzovoljno pljuju po svima. :mrgreen:
I ne diraj mi kamija, on je moj dobar drug.

fdu je neki drugi faks i nema veze sa platnom i bojom vec sa filmom, a istorija umetnosti se studira iz ljubavi na filozofiji jer u startu znas da posla za te istoricare nema... tako da ko sto rekoh u postu iznad razmisli pre no sto nesto odvalis... a za likovnu akdaemiju :lol: to se kaze za one koje su na primenjenoj da su tamo jer nisu mogli na likovnokj da se upisu, ko sto se kaze za zubare da nisu mogli na medicinski...

Лудило које влада Европом уназад два века неће се зауставити на ових последњих 16 мртвих Француза...

Na kakvo ludilo mislis? Jesi li i ti neki verski fanatik, neki hriscanski ekstremista?

E pa zao mi je, ovo nije vasa Evropa.

- - - - - - - - - -

Srpska Nova godina je 1. septembra. Ovo je Mali Božić.

Srpska Nova Godina ne postoji.

Лудило безверја, које за претходника има лудило кривоверја... Жалим случај Ками, ова Европа је последњи степеник потпуног отпадања човека од његове суштине.

а коме се кличе јужно од Тополе, баш ме занима :D

Брозу?

Mi na jugu klicemo parama, samo su nam pare bitne, kao Refketu npr.

- - - - - - - - - -

Лудило безверја, које за претходника има лудило кривоверја... Жалим случај Ками, ова Европа је последњи степеник потпуног отпадања човека од његове суштине.

Aha, tako sam i mislio.

Pa eto, lepo procitaj taj moj post koji sam napisao, i slobodno svi vi koji tako mislite mozete da se prebacite u arapske fasizme, tamo i dalje religija igra kljucnu ulogu u drustvu.

Dakle, receno po naski, 'Chibe bre u Saudijsku Arabiju'. Srbija je Evropa, ovde se organizovanoj religiji slomila kicma, i nije vise dominantni faktor u drustvu. Nema sta vi ovde da trazite, samo cete biti duboko nesrecni.

pa nije ni vasa. ni evropa, ni srbija. stalno se prica o nekoj toleranciji, a ne tolerisu se ni vernici ni nacionalisti. valjda treba raditi na zajednistvu kako bi nam bilo bolje?

Rekao sam, tolerancija prema onima koji postuju slobodu -da. Oni koji pate za uticajem Crkve iz srednjeg veka ne postuju slobodu. Kako da tolerises neciju zelju za uspostavljanjem fasistickog drustva? Ne moze, protiv tih zelja se treba boriti. Ovo nije njihova Evropa, zalim slucaj, stvarno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back