Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Добра за локање... а да ти се не опијаш... ебига...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kami brate, srećna ti Srbska Nova godina!

Komentari: 3
Nadji ti mene prijatelje Porschea koji je bio 200 000 dolara 3godine starog za 50 000 evra i ja ga kupujem odma. Ja vozim korvetu, trosi ko luda ali ide kad nabijes gas puca asfalt. Ako nadjes ja te castim i po pivo da mi odes, zivio, neznas ti sta je skup auto izgleda samo kuckas po tastaturi onako!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ml:528580-Za-sicu-prodala-porse-nevernog-muza

Srpska Nova godina je 1. septembra. Ovo je Mali Božić.

Србо, има ли полутки у том Баризу?
Прича се да ће Париз да промени име у Нови Пазар, хехе. Ионако је мање више исти вајб кад идеш улицом та два града, само је Париз више мултиетнички и има лебшу архитектуру.
Све остало тамо подсећа на Нови Пазар. Арапи иду улицом и гребу се за цигаре, црнци нуде хашиш, гужва, врије од људи, пензијонери играју шах по парковима, наркомани ваљају парфеме и јефтин џинс по баштама кафића, а наоколо пичи турска музика и шири се мирис ћевапа.
Не знам за осталу Вранцуску, али Париз је права чаршија у којој вришти орјент са сваког ћошка. Сарајево је у поређењу са Паризом права Мител-еуропа, тамо је макар остало неког аустроугарског шмека.

драге колеге, пријатељи, моје даме.. срећна вам Нова година и Мали Божић!
живео Краљ! живела Србија!

Сарајево је у поређењу са Паризом права Мител-еуропа, тамо је макар остало неког аустроугарског шмека.

живео Краљ! живела Србија!
SaWo, dan državnosti je za mesec dana...Danas proslavljamo Obrezanje Gospoda našeg Isusa Hrista i Svetog Vasilija Velikog..![]()
још да имамо краља да личи на нешто... ди би нам крај био
Лабе, којом композицијом се завршава Бечки новогодишњи концерт?
Ne znam tačan redosled kompozicija, jer vrlo retko pratim ceo...daj reci..

пропушташ крешендо. то је увек Штраусов Радецки марш.
зар мислиш да сам ја случајно пустио Биничког![]()