SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče... Srećna ova godinica nova svima z:)
Ja je "dočekah" u aFtobusu. Pobego mi onaj u 23:00z:D

Komentari: 3

Nadji ti mene prijatelje Porschea koji je bio 200 000 dolara 3godine starog za 50 000 evra i ja ga kupujem odma. Ja vozim korvetu, trosi ko luda ali ide kad nabijes gas puca asfalt. Ako nadjes ja te castim i po pivo da mi odes, zivio, neznas ti sta je skup auto izgleda samo kuckas po tastaturi onako!

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...ml:528580-Za-sicu-prodala-porse-nevernog-muza
:lol:

Sretna Srpska Nova godina po julijanskom kalendaru. Sada sam se vratio sa molebana u Hramu Svetog Save. Bilo je veličanstveno: hram pun naroda, posle molebana vatromet bolji no ranijih godina!
vreme super! z:)

- - - - - - - - - -

Srpska Nova godina je 1. septembra. Ovo je Mali Božić.

Ne, Nensi...1.Septembra je Crkvena Nova godina. Nakon Velike Gospojine završava se jedan bogoslužbeni ciklus u Crkvi i sa Sv. Danilom Stolpnikom kreće drugi bogoslužbeni ciklus. Crkvena Nova godina nema veze sa Novom godinom po julijanskom/gregorijanskom kalendaru.

--16.jpg

Много среће свима:zddm3:

Поздрав за све Србе, срећна Србска Напредна, Јулијанска нова година и нек се у дан данашњег празника сетимо великог Србина Јулија Цезара.

Иначе фамилија Цезар је родом са Сокоца, него су то католичке улизице и шпијуни фалсификовали па сад сви мисле да је он жабар, што је моторна лаж. Цезар је Србенда бијо и осто, Цезар салату је иначе он редовно јео у својој омиљеној кафани "капија Шумадије", која се тада налазила близу рампе поред Виа Милитарис, пута који је водијо за Стамбол, који се тада звао Свилајнац него су ватикански шубци и то фалсификовали.

Прича се да ће Париз да промени име у Нови Пазар, хехе. Ионако је мање више исти вајб кад идеш улицом та два града, само је Париз више мултиетнички и има лебшу архитектуру.
Све остало тамо подсећа на Нови Пазар. Арапи иду улицом и гребу се за цигаре, црнци нуде хашиш, гужва, врије од људи, пензијонери играју шах по парковима, наркомани ваљају парфеме и јефтин џинс по баштама кафића, а наоколо пичи турска музика и шири се мирис ћевапа.

Не знам за осталу Вранцуску, али Париз је права чаршија у којој вришти орјент са сваког ћошка. Сарајево је у поређењу са Паризом права Мител-еуропа, тамо је макар остало неког аустроугарског шмека.

Србо, има ли полутки у том Баризу?

Не знам на какве полутке мислиш, има више типова полутки.

- - - - - - - - - -

У сваком случају, драго ми је што ће се на ајфеловој кули ускоро завијорити пејгамберов барјак, иншалах.

Прича се да ће Париз да промени име у Нови Пазар, хехе. Ионако је мање више исти вајб кад идеш улицом та два града, само је Париз више мултиетнички и има лебшу архитектуру.
Све остало тамо подсећа на Нови Пазар. Арапи иду улицом и гребу се за цигаре, црнци нуде хашиш, гужва, врије од људи, пензијонери играју шах по парковима, наркомани ваљају парфеме и јефтин џинс по баштама кафића, а наоколо пичи турска музика и шири се мирис ћевапа.

Не знам за осталу Вранцуску, али Париз је права чаршија у којој вришти орјент са сваког ћошка. Сарајево је у поређењу са Паризом права Мител-еуропа, тамо је макар остало неког аустроугарског шмека.

da dodam jos, sve je puno beskucnika. na svakom su cosku...

за батхрт Новосађане бајдвеј...

10933746_10200179037875204_7377651994484156358_n.j  pg

Сарајево је у поређењу са Паризом права Мител-еуропа, тамо је макар остало неког аустроугарског шмека.

:mrgreen:

живео Краљ! живела Србија!

још да имамо краља да личи на нешто... ди би нам крај био

SaWo, dan državnosti je za mesec dana...Danas proslavljamo Obrezanje Gospoda našeg Isusa Hrista i Svetog Vasilija Velikog..:konfete:

Лабе, којом композицијом се завршава Бечки новогодишњи концерт?

још да имамо краља да личи на нешто... ди би нам крај био

на шта личимо, имамо бољег него што заслужујемо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back