Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.625
Novi? Avionče, ne zasmejavaj me...
Што, да немаш у понуди неког принца од Малесије ил’ Мирдите?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi? Avionče, ne zasmejavaj me...
Што, да немаш у понуди неког принца од Малесије ил’ Мирдите?
Јок море, само се не стидим српског сељака.
pusti klopu izjelice, jel palo seksanje?![]()
(labe izvini, znam da ti ništa nemaš sa ovom temom) 

Uh, kakva dilema, rebarca... praseća il' jagnjeća... mmmmm. Hvala Bogu što nisam od onih što ne jedu prasence, auuu, kakva kož'ca!
Morao sam oba da jedem, teška žrtva.

Uh, kakva dilema, rebarca... praseća il' jagnjeća... mmmmm. Hvala Bogu što nisam od onih što ne jedu prasence, auuu, kakva kož'ca!

Hrana je bolje uživanje od seksa. Znaš kake šljive u slan'n'ci imam(labe izvini, znam da ti ništa nemaš sa ovom temom)
![]()

jeste bolje uzivanje, za one u sestoj deceniji...![]()

Ti ne smeš da voziš auto u Rusiji.
Rifete, Boktemazo. Zar su ti dali dijagnozu?
![]()

Ne meri sve prema svom beločarapanu.![]()

Zato je uz'o neku matorku da ne mora da se dokazuje? I nije mu taktika kad ta matorka mora u oglase.
Nego Rorka, hoćemo li i ove godine isto?![]()

Ipak je vreme veselja.Uh, kakva dilema, rebarca... praseća il' jagnjeća... mmmmm. Hvala Bogu što nisam od onih što ne jedu prasence, auuu, kakva kož'ca!

Posto nameravam da napisem napusavacku poruku na temi o masakru u Parizi zbog koje ce me banovati, obratite paznju na moju novu temu, i odslusajte Fridmanovo predavanje na onoj temi o anti-komunistima koje sam postavio onom Dverjaninu.
Hvala lepo i dovidjenja.
lako je zrelom muskarcu oduseviti klinku dosta mladju od sebe...sa sebi ravnom zenom koja zna sta hoce je vec malo teze...![]()

a da pokušaš svoje mišljenje da obrazložiš bez psovki?!