SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nensi, vidim da ste postigli dogovor sa Ministrom Selakovićem. Šta se menja u zakonu o javnom belažništvu?

Nemam tekst izmena Zakona, ali je suština postignuta - nema monopola na sastavljanje ugovora za notare. Selaković i nije bitan u celoj priči jer iza prethodnih izmena stoji drugi lik, a ovog malog su gurnuli da se eksponira i prima udarce.
Mislim da će Komora istrgovati sa Selakovićem. Vlast nema kud jer bi usledilo veliko raskrinkavanje.

- - - - - - - - - -

Sutra mi dolaze oni zanimljivi. z:mrgreen:

Tebi danas slava?

Nemam tekst izmena Zakona, ali je suština postignuta - nema monopola na sastavljanje ugovora za notare. Selaković i nije bitan u celoj priči jer iza prethodnih izmena stoji drugi lik, a ovog malog su gurnuli da se eksponira i prima udarce.
Mislim da će Komora istrgovati sa Selakovićem. Vlast nema kud jer bi usledilo veliko raskrinkavanje.

pa, stvarno...skoro sam pazario jednu nekretninu i sve mi advokat sredio, bez problema..Spremam se za drugu i nikako mi nije jasno da čovek koji je toliko ugovora sastavio i sa kojim sam imao odlično iskustvo odjednom postane nekompententan za to...z:shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back