SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na ovom forumu postoji dovoljno obrazlozenja svih mojih misljenja.

Na net nebu Srbije, i to bukvalno, ne postoji izdajnik i liberal koji je detaljnije i vise obrazlagao sva svoja misljenja.

Zasto da trosim energiju obrazlazuci nesto sto sam obrazlozio 2342344 puta do sada?

A šta imaš od toga što ćeš nekoga iznapušavat' po 2342344 put? I za to biti banovan kao i uvijek...

A šta imaš od toga što ćeš nekoga iznapušavat' po 2342344 put? I za to biti banovan kao i uvijek...

Pa nista, samo im treba staviti do znanja da njihovi oloski stavovi imaju opoziciju u ovom drustvu.

A posto su u pitanju pic.ke, to saznanje ima da im unosi strah i smanjenje njihove usiljenosti u rl.

Ovde je u pitanju klasicna borba normalnih protiv zatucanih ljudi i olosa.

Pa nista, samo im treba staviti do znanja da njihovi oloski stavovi imaju opoziciju u ovom drustvu.

A posto su u pitanju pic.ke, to saznanje ima da im unosi strah i smanjenje njihove usiljenosti u rl.

Ovde je u pitanju klasicna borba normalnih protiv zatucanih ljudi i olosa.

Нема то појма мислиш да се било ко блаши тога што неко нешто пише по форуму.

Можеш чак и да претиш људима нико те неће узимати за озбиљно, као и мене и било кога овде.

Нема то појма мислиш да се било ко блаши тога што неко нешто пише по форуму.

Можеш чак и да претиш људима нико те неће узимати за озбиљно, као и мене и било кога овде.

Ne on mene da zauzima za ozbiljno, nego ljudi su nesigurniji kada vide da nisu toliko dominatna vecina koliko su mislili. Generalno su manje usiljeniji.

Samo zbog toga ih treba napusavati, kada imaju debilna misljenja.

Баш си дете. Шта значи тај бан? Каква је то санкција, и кога заболе да ли је банован? Ја сам овде био банован једно сто пута.

Сатисфакција када кажеш оно што мислиш је вредна хиљаду тих банова и неодобравајућих порука од неких мучених модератора.

Inace, ima da psujem na onoj temi dok me ne banujete, tako da je bolje da me odmah banujete.

Hahaha, šta je ovo? Igra "šutni me" :lol:

_________________________________________________________________________________________________________

Zatvoriše temu. Ispravno. Zagadili ste je pljuvačinom. Ne postoji ni jedna smrt koju niste u stanju da nadjačate ličnim pljuvanjem.

_________________________________________________________________________________________________________

Zatvoriše temu. Ispravno. Zagadili ste je pljuvačinom. Ne postoji ni jedna smrt koju niste u stanju da nadjačate ličnim pljuvanjem.

Није битно о чему је тема важно је да је најфрекфентнија, увек се иста екипа под заштитом модератоа и админа окупи и крене да вређа кориснике. То им је ваљда статисфакција за несрећне животе, место и време где могу да испразне своје фрустрације.

Баш си дете. Шта значи тај бан? Каква је то санкција, и кога заболе да ли је банован? Ја сам овде био банован једно сто пута.

Сатисфакција када кажеш оно што мислиш је вредна хиљаду тих банова и неодобравајућих порука од неких мучених модератора.

Ne znači njemu, ali meni žao zato što mi je interesantan lik... zato i primjetim uvijek kad ga banuju... tebe npr. nisam nikad primjetio da su banovali, valjda zato što si smor... :)

- - - - - - - - - -

Tako je... i uvijek je ista priča, smorili su za medalju...

Ne znači njemu, ali meni žao zato što mi je interesantan lik... zato i primjetim uvijek kad ga banuju... tebe npr. nisam nikad primjetio da su banovali, valjda zato što si smor... :)

Кад размислим, зар ниси и ти био неки кукавни модератор? Надам се да ниси мислио да је твој глас тад - или сад, да се не лажемо - био много приметнији од зујања муве кад улети у собу.

dajte slike nekih zena da se veselimo
ili bar muhameda nataknutog na razanj kako ga tove svinjetinom

žabo, oćeš da te Mingo raznese? z:shock:

- - - - - - - - - -

Nensi, vidim da ste postigli dogovor sa Ministrom Selakovićem. Šta se menja u zakonu o javnom belažništvu?

Кад размислим, зар ниси и ти био неки кукавни модератор? Надам се да ниси мислио да је твој глас тад - или сад, да се не лажемо - био много приметнији од зујања муве кад улети у собу.

Ali ti si smor i sam sebi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back